Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 27
Sheritra spune:
Ancuto, trece-o te rog la proaspete gravidute si pe draga de Fata Mosului, alias M_Oana, sa aibe o surpriza placut acand va veni aici. Are BHCG 372 in z13.
Eu sunt bine, maine merg la eco sa-mi vad puiutul in 3D, sper sa imi arate cat mai multe mititelul.
Shery
8+
ladymina77 spune:
Corina bine ai venit printre noi,ma bucur ca nu sunt singura mamica la bebe 2,si iti dau dreptate referitor la sacini diferite de la una la alta.Eu am fost tocmai invers decat tine:la prima am vomat cred din ora in ora ,acum n-am absolut nimic decat faptul ca ma simt mult mai obosita ca acum 8 ani.Iti doresc o sarcina usoara si multa sanatate la Paul.
Mary cunosc sentimentul si sunt alaturi de tine poate asa reusim sa-ti mai luam putin din durerea sufleteasca.
Va doresc o zi buna tuturor!
8+
mina
adalia spune:
quote:
Originally posted by boabaFetelor,
Stiti cumva cum suna exact legea privind indemnizatia mamei si copilului?Trebuie sa am 12 luni consecutive muncite? Eu mi-am schimbat serviciul la 1 ianuarie,am stat acasa cam 2 luni,adica pana in 10 martie.Ce credeti va voi mai beneficia de ajutorul de la stat?4+
Boaba,
informatiile cele mai sigure le poti primi de la Casa de pensii sau de la ASCO. Cel putin asa e in provincie. Daca esti in Bucuresti, nu stiu ce denumiri au aceste institutii la voi, ca acolo totul e diferit :)
adalia
6+
annitha_cl spune:
Fetelor, am venit de la doc si maine ma duc sa-mi ia sange tanti aia.... brrr. A zis ca dupa ce vede rezultatele daca e cazul imi da elevit... am intrebat-o de acid folic si mi-a spus ca elevitul e cel mai bun...
In rest am mers muuuuult pe jos si acum sunt rupta... dar si ofticata. Am gasit salopeta de gravida ca la tara fashion, la acelasi pret, pe stefan cel mare si... pentru ca mi-am luat un suc cu doua min mai devreme nu mi-au ajuns banii... va dati seama pentru 5 lei nu am putut sa-mi iau salopeta ...![]()
![]()
Si era asa frumoasa, imi venea atat de bine

...in plus eu nu mai suport nici un pantalon asa ca salopeta era mai mult decat necesara...![]()
![]()
. Dar maine dupa ce imi ia tanti aia sange ma duc direct la magazin si-mi cumpar salopeta....
Mama, aveau la haine de gravide acolo...bluze, fuste, pantaloni, salopete, rochii... si toate erau superbe 

copilul meu
alte poze
Cristina
8+
"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca e rupt din suflet si legat de el."
Aralia spune:
quote:
Originally posted by boabaFetelor,
Stiti cumva cum suna exact legea privind indemnizatia mamei si copilului?Trebuie sa am 12 luni consecutive muncite? Eu mi-am schimbat serviciul la 1 ianuarie,am stat acasa cam 2 luni,adica pana in 10 martie.Ce credeti va voi mai beneficia de ajutorul de la stat?4+
Din ce stiu eu, ultima lege zice ca primesti banii de la stat daca ai muncit 1 luna in ultimele 12 luni inaintea nasterii. Asta o face statul acum ca sa stimuleze natalitatea!
Asa ca stai linistita, o sa iei sigur banii!
6+
Aralia spune:

Am descoperit ce pot sa mananc fara sa vomit!!!!!!!!

Cartofi copti cu un pic de unt si branzica. Si ridichi, rosii, ardei.
Si salata verde ne-gatita![]()
Dar acum ma gandesc cu groaza ca trebuie sa gatesc si o sa miroasa!
Asta e, pe motan nu pot sa-l tin cu cartofi si ridichi ![]()
6+
gianina spune:
Bine v-am gasit fetelor! cu mult drag ma alatur si eu
.
UM: 18.02.2007 si DPN 25.11.2007.
Maine dimineata merg sa fac primul echo.
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
bb_yasmi spune:
hello fetele!!
am intrat si eu un pic inainte sa plec la dr, am niste emotii, sa ne tineti pumnii si noua!! doamne sper sa aud doar de bine!!! la ora 19 am programarea.
am vazut ca ati discutat azi despre cumpararea lucrusoarelor pt bebe din timp. eu nu sunt deloc de acord sa cumpere altcineva in locul meu patutzul sau caruciorul, deci le voi cumpara eu din timp, in fiecare luna cate ceva, sa nu ramana multe pt ultima luna.
a intrebat azi cineva daca am
, noi DA si vad ca totul e ok!!!
pusy
ma duc sa pap si la 18.30 fugutza la dr!!! am asa emotiii, doamne da-i sa-i bata inimioara!!!
bun venit noilor "mamicutze"!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
pufulet74 spune:
bb_yasmi, te asteptam cu vesti de la medic :)
------------------------
Flory
6+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk