Mamici de iulie-august 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

otim, l-am gasit la unul din cele mai rau famate spitale din Bucuresti insa.... Va asteptam insa pe voi la noi . Si eu sunt tare incantata de cum "s-a prezentat" pana acum

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

O intrebare . Ati glumit sau ati vorbit serios atunci cand s-a zis ca
sex = mutat placenta ???? Nu de alta dar sa stiu ma pun serios pe treaba sau .... ca si pana acum

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

intru si eu scurt caci am multa treaba. fetele cu visele, aveti grija ce visati caci eu sambata noaptea dupa un vis frumos cu pe la 3 noaptea l-am pus in aplicare si eu am interzis, dar cine s-a mai putut abtine. sotul abia astepta asa ca nu a spus nu. maine merg la eco si daca interzictia ramane o sa dorm separat ca asa nu se mai poate.
acum am o rugaminte. poate ma puteti ajuta. mi-au aparut pe fata pete rosii de ceva vreme. arata ca o alergie. dupa un timp dispar, dar se pare ca apar iarasi. nu ma mananca, dar ma ingrijoreraza. eu mananc multa carene de porc. sa fie un fel de alergie? daca mai are cineva va rog sa imi spuneti ce faceti voi.
va pup si fug la treaba.
sa aveti o zi frumoasa

19+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si mie imi apar niste pete rosii si destul de maricele pe burtik si sub sani. Nu ma mananca dar arata urat si ma cam sperie. Ce poate fi?

22+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

nma - eu am un fel de bubite la coate si genunchi(alergie) , cu care am fost si la dermatologie . Din cate am inteles de la medicul meu ginecolog , noi in aceasta perioada suntem foarte sensibile si putem face alergie si de la o rosie . Ce este nasol e ca nici foarte multe
medicamente nu ne sunt recomandate . Deci , parerea mea vorbeste cu un medic sa vezi ce zice . Eu inca lupt cu bubitele pentru ca nu se stie exact de la ce apar si exclud pe rand de la ce pot face alergie .

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Otim,

Am vorbit serios. In timpul actului sexual placenta se deplaseaza. Si pe mine ma durea burtica dupa activitate intensa asa ca am intrebat. In afara de asta medicul imi daduse o carte despre tot ceea ce tine de sarcina care este data toate gravidelor din Danemarca.
Sexul e bun pt mama si bebe exceptie facand cele cu interdictie de la medic.
O sa vezi ca durerea dureaza cateva minute nici macar 5 daca te intinzi un pic dupa deja dispare.
si spor la

stefania sapt.21

Mergi la inceput

stefania_97 - multumesc , si eu am intrebat serior , deci deseara ... sper sa ma simt in stare ca azi imi cad ochii de somn de la ora asta .....

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Si noi ne gandim la seri cu program de adulti ,dar sotul meu cred ca nici de-l violez nu vrea.El o tine pe a lui,ca duce la nastere
inainte de termen.Unde o fi citit el asta ?

Samurai-lady 21 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Samurai-lady - parerea mea ai doua variante daca vrei sa ai castig de cauza la program pentru adulti .
1. ne faci cunostiinta cu el ( asa discret il pui sa citeasca ce zicem noi pe aici , asa am procedat si eu , binenteles ce am vrut eu sa citeasca pentru ca noi suntem la prima experienta si avem o multime de intrebari )
2. discutati problema impreuna cu medicul si daca nici el nu-l lamureste .... atunci cautam alte solutii ( ai auzit cica face foarte bine )

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata la buburuze,

Hm, vad ca debutati saptamana vorbind de lucruri sfinte si de mult uitate (in cazul subsemnatei), , samd.
Daca nu aveti interdictie, spor la activitati fetelor, compensati si pt noi.

Eu sunt happy azi, am vorbit cu dr si mi-a zis ca rezultatele la amnio sunt bune si bb2 e fetita.
De maine cred ca fac si injectiile pt maturarea plamanilor lui bb ca sa-mi iau si de grija asta, apoi cu D-zeu inainte.

Andutzy, daca esti reticenta cu Ranitidina, ai incercat cu Maalox pt arsuri?
Eu am luat multe medicamente prescrise de ginecolog si in prospectul carora scrie ca nu sunt indicate in sarcina, dar am incredere in dr.

Ioana, .

Aylin eu fac (adica-mi face sotul ca eu nu as fi in stare) injectii cu Clexane zilnic, ca sa prevenim complicatiile circulatorii din cauza statului la pat.

Lia, deci asa, ai trisat la contor. Eu mai am rabdare pana maine. Naspa cu migrenele, ma bucur ca esti mai bine.

Simo, ce-mi place AMR-ul tau!

Si eu am fata extrem de uscata, se iau coji albe si mai mereu am pete rosii, cred ca e de la sarcina, asta e.

Pup fetele si va urez o sapt excelenta,

Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput