Infectia urinara la copil de 3 luni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Crinutz/Crinutz.jpg)
Trece cineva prin asa ceva? Se pare ca aceasta infectie e pe viata, trece f greu si copilul cam trebuie indopat cu medicamente care mai de care mai tari care fac fata pe moment apoi infectia pare din nou. Pe langa tratamentele obisnuite stiti ceva homeopat care sa rezolve aceasta problema si sa se si potriveasca unui coil atat de mic? Am tot citit ca aceste antibiotice luate timp indelungat distrug ficatul mai ales la un copil. De asta ma gandesc ca ceva naturist ar fi mai bun.
Va rog daca ati auzit de vreun medic, eventual prin Bucuresti sau de vreun astfel de tratament incercat, sa postati. O mamica incepe sa fie disperata de aceasta problema si as vrea sa o ajut sa nu ajunga bb intr-o situatie nasoala.
Multumesc!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
elena.moise spune:
Crinutz draga inteleg disperarea ptr ca si eu am trecut prin asa ceva cand puiul meu avea doar 8-9 luni.Este intr-adevar o boala pretentioasa si cu atata mai mult trebuie tratata corespunzator si urmarit sa nu recidiveze.
Noi am facut tratament injectabil - dar crede-ma nu mai stiu cum se numea- timp de 3 sau 5 zile, apoi urmatoarele trei luni am facut profilaxia infectiei urinare cu siropel timp de doua luni, in fiecare luna altul si pastilute in ultima luna.Apropo - infectia era cu Proteus.
Acum Andrei are 2 ani si o luna si infectia nu a recidivat.Analizele le-am repetat prima data la trei luni, apoi din 6 in 6 luni si totul este ok. Noi nu suntem din Bucuresti dar am avut o prietena care, nemultumita de medicamentatia dr de fam, a ajuns la sp.Grigore Alecsandrescu si a cum este bine.
Sanatate multa si.....rabdare
Costin [5 ani jumate] si Andu [ doar 2] prichindeii mamucai Daniela-Elena
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ralumat spune:
Buna! David al meu implineste miercuri 4 luni si are infectie urinara cu E-Coli. I-am gasit-o absolut intamplator acum o luna, pentru ca este total asimptomatica. Bine, nu total....in sensul ca el de foarte mic a fost foarte agitat si parea sa aiba colici puternice. Am crezut ca e de la lapte, l-am schimbat, apoi am asteptat sa faca 3 luni , pana a inceput sa aiba crize tot mai rele de plans si atunci, trecand peste parerile binevoitoare "asa sunt copiii mici, plang", am inceput sa-i fac analize. Si am obtinut la urocultura infectia asta, care am aflat ca da dureri abdominale puternice
.
Am inceput tratament cu Zinat si Efferalgan, 7 zile. Dupa 5 zile, repetat urocultura - infectia prezenta, E-Coli a devenit rezistent la Zinat. Intre timp, am mai pierdut timpul o saptamana - am repetat urocultura la un alt laborator (tot asa ne-a iesit) si am programat o ecografie la prof. Ulmeanu (la care vom merge diseara), ca sa excludem varianta unei malformatii a tractului urinar (Da Doamne sa fie asa). Tot intre timp, am consultat si un medic pediatru homeopat, care ne-a dat o schema de tratament, dar pe care marturisesc ca nu am inceput-o. Abia maine, cu ecografia in dinti, mergem sa ne sfatuim cu pediatra. Sincer, imi este teama sa-mi asum un tratament fara antibiotice. Daca nu da rezultate? Daca se inrautateste starea? Medicul homeopat mi-a facut o impresie foarte buna...insa voi urma si de data asta varianta aleasa de pediatra. Si ma rog din toata inima ca sa treaca....
Raluca lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)