100$

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Maruntis: adica vreo trei milioane.
Ce pot face cu ei: imi platesc intretinerea.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Interesanta intrebare.

In Romania tind sa cred ca 100 USD mai inseamna ceva. Daca gatesti acasa cred ca ca ajung pentru 2 saptamani.
Asta ca mancarea acolo este inca foarte ieftina.
Daca ma gandesc la haine care mi s-au parut foarte scumpe, la serviciile mediale care sunt asa cum sunt si exagerate ca pret, 100 usd nu inseamna nimic.

Aici pt. mine 100 usd inseamna fix: 1 kg carne vita fara os = 70USD, ( cea cu os este mult mai scumpa si nu m-as incadra si o cutie de lapte pentru fiica-mea = 32USD.
Daca-i cheltui pe servicii medicale ar insemna 7 vizite la medicul lui fiica-mea, asta daca necesita sa-i faca investigatii suplimentare ( radiografii ), altfel mi-ar ajunge pentru tot anul.
In concluzie daca n-ar trebui sa cumpar mancare, cu 100USD as putea face multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by Iubika
un mic rasfatz pentru mine...

Chocolate?

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
In Romania tind sa cred ca 100 USD mai inseamna ceva. Daca gatesti acasa cred ca ca ajung pentru 2 saptamani.

nu stiu ce mincare ai vazut tu foarte ieftina aici.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Ma sperie preturile din Korea.70 usd un kg de carne?Pt mine 100 USD inseamna o suma Ok daca trebuie sa-mi iau mie si doar mie ceva haine sau incaltaminte.Daca trebuie sa-i dau la medicx mi se pare putin.Eu trebuie sa recunosc sunt cam zgircita.Sotul meu e mina foarte larga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cand ii am nu prea imi ajung pt. cine stie ce, cand nu-i am as putea face destul de multe cu ei...!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Alex2

quote:
Originally posted by Iubika
un mic rasfatz pentru mine...

Chocolate?

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Dark, of course

I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

virgi, ma minunam ca spui de mancarea de-aici ca e ieftina. dar pe urma am citit cat e la voi si mi-a trecut... dar cum, carnea cu os e mai scumpa acolo decat cea fara?!! cum asa?

100$? destul. o cheltuiala de 100$ in plus,intr-o luna, se simte la buget. nu dramatic, dar se simte. mai intreaba-ma maine, arleena, ca azi ma duc in ikea si voi uita cu desavarsire ce-am scris aici....

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

quote:
Originally posted by virgi

Interesanta intrebare.

Daca ma gandesc la haine care mi s-au parut foarte scumpe, la serviciile mediale care sunt asa cum sunt si exagerate ca pret, 100 usd nu inseamna nimic.

Aici pt. mine 100 usd inseamna fix: 1 kg carne vita fara os = 70USD, ( cea cu os este mult mai scumpa si nu m-as incadra si o cutie de lapte pentru fiica-mea = 32USD.
Daca-i cheltui pe servicii medicale ar insemna 7 vizite la medicul lui fiica-mea, asta daca necesita sa-i faca investigatii suplimentare ( radiografii ), altfel mi-ar ajunge pentru tot anul.
In concluzie daca n-ar trebui sa cumpar mancare, cu 100USD as putea face multe.

Si eu vroiam sa sar de c.. in sus cand ai zis ca in Ro mancarea e f ieftina, dar am citit tot mesajul si am ramas masca!
Incredibil!
Toata mancarea e asha scumpa, sau carnea de vita e o delicatese?
Cam care-i salariul mediu acolo cu preturile astea la mancare?
(Sper nu te superi ca imi permit atatea intrebari )

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

100 $ ?
Mancarea pentru o saptamana.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput