Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Ce sa va zic fetelor. Sunt intr-adevar ffffff obosita, am si avut o perioada cu f mult stres,sunt si putin suparata, astfel incat uit sa mananc. Supradynul il iau pt pofta de mancare si vad ca am inceput sa mananc putin mai mult si parca, parca se vede juma de kil pe cantar. Eu nu am fost niciodata cu multe kg pe mine, dar nici 48 nu am avut , decat in clasa a 12-a.
Am sa ma duc sa fac ceva analize, desi eu ma simt bine, cu exceptia oboselii.
Romana: am inteles ca sunt cazuri multe de varicela prin gradinite. Alex e vaccinat, dar oricum poate sa faca boala. Tu i-ai vaccinat pe micuti?
Mihaela: stiu ca e ingrijorator, desi cauzele sunt sigur cele enumerate de mine mai sus. Mi-as lua o vacanta in care sa ma detasez de tot.

Magda si Alex(3 ani si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

dana - stiu si eu teoria cu regimul, practica ma omoara!!! pana la urma sper sa ma conving, desi ma indoiesc... ar fi singura varianta sa reusesc sa dau jos ceva mai mult (am 'implinit' 60 de kile si ar tb sa am vreo 45.... )
insa problema este ca in general nu mananc mult, nu mananc paine - decat 1-2 felii paine neagra/ zi, mananc zilnic legume si fructe crude, la fiecare masa salata cat cuprinde... problema sunt desigur dulciurile!
va tin la curent cu progresele.... daca vor fi!!!
una peste alta, eu ma simt f bine si asa, dar ma gandesc ca trece timpul si cresc, si cresc....

cornelia, noi o sa venim intre 10 si 17 august, stam la hotel adriano, care zice ca e chiar pe plaja, langa belona. sper sa fie ok, am cautat oferte vreo 10 zile de am capiat de tot!
daca veti fi acasa in perioada aia, poate ne intalnim intr-o zi cu piticii la plaja... mi-ar place!
imi amintesc ca acu vreo 1 an sau 2 ma rugasei tu sa iti scriu un cd cu ce aveam eu salvat de pe DC ... nu ti l-am dat nici pana acum, poate il aduc la vara, sper sa mai dau de fisierele respective.

ca mi-am amintit: careva din voi a mai pastrat discutziile noastre de aici?! eu am ramas muuuult in urma, desi intr-un timp eram destul de sarguincioasa...

pupici cu lipici,

_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetelor,

am fost si noi sambata la stanciu: bronsita asmatiforma, 10 zile klacid, ventolin cu inhalator, erdomed sirop... dupa care 20 de zile vitamine. la sf tratamentului tb sa mergem la control sa ne scrie analize si cica va tb operat totusi si de polipi si de amigdale

asa ca m-am hotarat sa il duc la mare cat mai repede. asa ca de pe 26 mai pana pe 1 iunie vom fi la 2 mai. cornelia daca vrei sa ne vedem si o sa ai timp, da-mi nr de mobil pe PM, ti-l trimit si eu pe al meu. poate ne intalnim undeva la jumatatea drumului ca merg cu o prietena cu masina.

magda - de ce esti putin suparata? te putem ajuta?

este epidemie de varicela. am auzit multe cazuri. aveti grija!

va pupic, mai scriu.

crisa ai ceva vesti de locatie? ne mai interesam si noi?

andra - ce mai face fred?

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

quote:
Originally posted by anamaria
ca mi-am amintit: careva din voi a mai pastrat discutziile noastre de aici?! eu am ramas muuuult in urma, desi intr-un timp eram destul de sarguincioasa...

aveti careva salvata perioada de gravidutze de pe forum? please, please, mi s-a facut un dorrr....

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

incerc sa scriu cat de repede pot (de-abia mi se mai vede nasu' din dosare si nu vreau neam sa fac ore suplimentare:

ieri am avut lectzie deschisa (cu parintzii) la gradi, la grupa mica- TUDOR

au fost super-simpatici, imi dadeau lacrimile cand i-am vazut asa cumintzei (majoritatea) stand pe scaunele si raspunzand la intrebari.
al meu a fost chiar cumintzel, atent, si a stiut sa raspunda la destule intrebari.

'subiectul' lectiei a fost sa vedem si noi cam ce fac ei la 'lectzii' , cum isi petrec timpul si ce au reusit sa invetze - au avut cateva ghicitori, poezioare si cantecele, apoi s-au concentrat pe culori: aveau niste buline de 4 culori, si trebuiau fiecare sa spuna culoarea respectiva, sa le grupeze, samd.

deosebit mi s-a parut ca raspundeau f sobru: "Dumneavoastra avetzi in mana o bulina roshie...!"

dupa asta, le-a dat cate o fisha de lucru, cu cate 4 cerculetze desenate pe ea. i-a intrebat daca cerculetzele sunt sau nu identice... tudor m-a umplut de mandrie:
NU sunt identice, Doamna, doi sunt mari si doi sunt mici ! (doamna l-a laudat totusi, pt ca el a si numarat cercurile, desi nu ii ceruse asta! - la gramatica se vede insa ca va trebui sa mai lucram...)

la final au primit bombonele sugus ca premiu, al meu a luat 2 si s-a intors sa mai ia una si pt bogdan....

va pup pe toate, mai vorbim

_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!

ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Si Mariei i s-a pus diagnosticul de bronsita asmatiforma. Urma s amergem s ane dea tratament, cam ce zicea Pitzinuca, dar nu mai ajuns. De cand i-am schimbat patul, nu mai tuseste noaptea! Sa fie o coincidenta? Patul dinainte era vechi, cu lada, cu un iz de umezeala (de fapt la noi e umezeala in toata casa).

Anamaria, ce frumos, lectie deschisa! Si noi ma participat la o parte de lectie, inainte de o sedinta . Tare dulci sunt.

De 1 iunie (de fapt pe 31 mai ), Maria pleaca la padure cu gradinita. Am deja la emotii! Ea e tare incantata.

Ca vorbeati de activitati, vreau sa o duc si eu la inot. E incantata de idee. Sper sa vrea sa intre in apa. O sa merg sa vorbesc zilele astea.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani, Gaby! Sarcina usoara! Asteptam revenirea!

Cornelia: imi place tare mult camera! Si nu numai camera...si despre copii si mama, aceleasi cuvinte de lauda!

Kehleyr: si noi vrem sa plecam in Grecia, desi gasisem o oferta tentanta si pt Tunisia. Pana la urma, am abandonat ultima varianta, caci nu puteam sa o luam si pe Alexia in safari. Voi in ce perioada mergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

de o saptamina sintem si noi acasa! multumesc tare mult pentru felicitari, urari, cuvinte atit de calde!
sintem bine, mergem spre mai bine, si eu si anna. cezariana n-a fost cu probleme, doar ca aproape de sfarsit asa un junghi mi s-a pus la umarul drept, de-mi venea sa ma ridic de pe masa de operatie. era o durere cumplita. cum adi era linga ana s-o filmeze, de strigat n-aveam putere sa strig, nu va spun c-am rugat-o pe anestezista sa ma maseze pe umar, dindu-i de-nteles ca nu mai rezist. biata femeie cred ca era prima oara in viata ei cind o pacienta o punea sa-i faca masaj pe masa de operatie, dar n-a mai zis nimic (probabil gindurile ei imi urau numai de bine) si s-a pus pe masajit.
intilnirea cu anna a fost asa cum mi-am imaginat-o, si desi pina in momentul acela imi puneam la nesfirsit intrebarea "cum o voi putea iubi ca pe alex?', mogildeata aia mica si murdaricioasa care a aparut de dupa perdeaua mesei de operatie m-a facut sa simt din nou clipa aceea de fericire nebuna, de bucurie infinita, de dragoste cum nu stii ca poti trai...am simtit ca-mi mai bate o inima in piept si doamne cum as fi vrut s-o string la piept...
in spital am stat 5 zile, aici asta e durata sederii in caz de cezariana. totul a fost mai mult decit bine. alex ardea de nerabdare sa vina sa ne vada, a intrat in camera si-i vedeam ochisorii plini de emotie, s-a apropiat de pat s-o vada pe anuca si mi-a zis "mami, e asa mica si cute...". ar fi vrut s-o atinga, s-o mangaie, dar parca avea asa o teama, si-i citeam bucuria din priviri cind mi-a spus "pot sa-i pup in piciorus?" ...
din prima zi a vrut s-o ia acasa. in zilele de scoala venea direct la spital dupa ce termina si de fiecare data avea grija sa aduca un desen pentru anuca. i-l arata si-i spunea "uite vezi, am o surpriza pentru tine" si tot ea completa cu privirea la mine "mami, anuca nu poate sa vorbeasca, n-are dinti in guritza".

din spital am ajuns acasa cu niste picioare umflate de parca as fi mers pe jos, plus ca m-a lovit si un soi de raceala care m-a scos si mai zdravan din circulatie, asa ca vreo citeva zile le-am cam zacut.

anna e un copil bun, maninca si doarme, de ceva zile a inceput sa-si exerseze si plaminii zdravan, asa ca o ia binisor pe urmele lui alex!
alex o-ndrageste mult, cum se trezeste de dimineata primul lucru e sa vada ce face anuca, in timpul zilei da cite-o raita pe la ea prin camera sa vada "daca e bine, daca are paturica pe ea, daca nu plinge..." - diverse motive doar ca s-o mai vada putin, asta in caz ca n-o aducem si pe mogildeata in sufragerie. seara la fel, ne ia pe toti la rind cu pupicei si noapte buna, si prima intotdeauna e anuca.

trebuie sa ma adun si sa descarc poze, si sa le pun la un loc ca se tot string.

andra - felicitari mamico si sa-ti traiasca puiul, l-am vazut in poze si e un tare dulce! imi pare tare rau ca ai avut de patimit in spital! refacere cit mai usoara!

inca o data, multumesc mult de urari, promit sa revin cu mai multe vesti!

Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Felicitari pentru bebelusi : Andra si Alinutza, tot norocul din lume si multa, multa sanatate. Andra am vazut pozele - tare bine va sta.
Desi am chiulit, v-am citit constant si am vizionat si toate pozele.
Ne inscriem si noi pe lista copiilor vizionati de dl doctor Stanciu si diagnosticati cu risc de a dezvolta bronsite astmatiforme. Ne-am dus la el ca ajunsesem disperata ca facea copilu din 2 in 2 saptamani bronsite si forme din ce in ce mai grave. Orice muculet amarat ajunge in 7 zile la bronsita cu 39 cu toate eforturile mele disperate de al starpi. Stanciu ne-a dat sa facem Imunograma si IgE care a iesit maricel 140 fata de minim 60 si doctorul ne-a spus ca ne incandram la grupa de risc - bronsite astmatiforme si sa incepem Singulaire. Inca nu m-am hotarat - m-ar tenta sa incerc mai intai si homeopatie. Irina sa bat in lemn, nu tuseste exagerat - adica deloc cand e sanatoasa, cand are bronsita mai mult dupa ce ii administrez mucolitice iar noapte nu tuseste nici macar cand e bolnava , mie mi s-a parut putin exagerat Stanciu , dar probabil ca IgE-ul marit e un semn clar.

In concediu o sa mergem probabil la mare in Bulgaria cu nasii Irinei si la munte la Bran.

La Insula/Balonul Copiilor pe 2 iunie poate venim si noi depinde cum e Irina atunci pt ca se pare ca am luat-o de la capat - ieri dimineata infundata - aseara muci albiciosi, dimineata galbui.
Back in business ca de abia pe 7 mai am terminat Augmentinul.
Ce ma enerveaza este ca ii tot fac exudate si nu iese nimic, imi fac si eu exudate si nu iese nimic si in curand o sa-i fac si educatoarei exudate .

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cornelia, Aditzu, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare .

Cornelia, nu cred ca e o coincidenta cu patul, umezeala favorizeaza dezvoltarea diverselor bacterii, plus ca probabil acumula mult praf.

Aditzu, mie mi-a zis o prietena medic ORL-ist ca foarte putine asistente stiu sa recolteze ca lumea un exudat, adica este mai mult decat probabil sa fie ceva acolo si la exudat sa nu iasa nimic. Si tot ea mi-a spus ca dozele figurate pe prospectul de Augmentin nu mai sunt valabile, sunt prea mici, pentru ca s-a constatat ca deja a aparut rezistenta in organism la acele doze. Ea lucreaza la Panduri care e spital ORL, asa ca este in tema. Mie mi-a prescris pentru Stefania 80 mg/kg corp pe zi in doua doze. Nu zic acum sa maresti doza pe baza a ce spun eu, dar poate ar fi bine sa te mai interesezi in caz ca ti se pare ca nu mai face fata antibioticul.

Alinuta: ce frumos si emotionant scrii tu, ca de obicei .

Martta - noi mergem de pe 5 august, 2 saptamani. Parinti iresponsabili, cand este caldura mai mare .

Noi avem carnaval pe 1 iunie si Stefania va fi capsuna - pentru ca pentru serbare i s-a dat de pregatit o poezie cu o capsuna imbufnata - mi-a spus educatoarea ca i se potriveste la personalitate . Singura mea suparare este ca la serbare, pe 13 iunie, noi nu suntem in tara - trebuie sa conving un bunic/bunica sa o filmeze si sa o vad si eu cum recita acolo. Daca nu era o ocazie asta cu Italia, zau ca nu ma duceam, e totusi prima ei serbare .

Vad ca mai nou ii scot si pe ei afara, eu aveam o suparare mare cu asta. Si vor merge pentru prima oara si la doua spectacole, la opereta si la circ.

Din seria "Romania lui Gigi Becali": ieri dimineata ne-am gasit pe capota masinii scris cu cheia "m---" si marcat frumos tot cu cheia sigla marcii. Nu pe masina noua, pe cealalta, dar asta nu inseamna ca te enervezi mai putin. Zau daca nu imi place pedeapsa aia musulmana cu taiatul mainilor, la faze din astea. Si sa nu va inchipuiti ca era parcata ilegal sau macar sa blocheze intrarea in scara... Sau ca e cea mai smechera masina de pe acolo, nici vorba...

Mergi la inceput