mancare din borcanase pentru bb
Raspunsuri - Pagina 2

gabid spune:
Mancarea de la borcanas este cu 2 taisuri...Simona si la un an si 7 luni prefera mancarea de la borcan.Acum papa si mancare facuta de mine...cu greu am obisnuit-o ,dar cand scot un borcanas este asaa de fericita...
Voi la mare dati la bb mancare de la restaurant sau de la borcan.
Va pup,
Gabi.

mamica dulce spune:
VIVA BORCANIADA!!!!!
al meu Marc scump,are 6 luni si o saptamana...papa numai borcanele si e un ditamai zmeul,are aproape 11 kg si sanatos tun si vesel.ma gandesc ca pana la un an sa il tin asa apoi sa.i fac eu,pentru ce deja de la varsta aceea va putea manca cam tot felul de alimente si sper sa fiu pentru el o bucatareasa talentoasa sa.i fac numai papa bun
acum sunt bucuroasa ca mananca fara probleme,si am incredere in borcanele,au fost recomandate si de medic,se fac din fructe ,legume si carnita bio,fara conservanti si ...sunt ok
el adora in special borcanelele cu fructe,pe cele cu legume nu prea,sunt cam serbede la gust dar ii dau o jumatate de borcan combinat cu 100 g de iaurt pur danone sau nestle si papa pana ii paraie falcutele
daca vrei mai multe pareri cauta la bucatarie,s.a discutat recent,

klavier spune:
Adriana a avut faze si faze - uneori imi manca doar borcanase, alteori doar ce ii gateam eu. in prima vacanta la mare avea vreo 8 luni, am luat cu noi o tona de borcanase ca nu stiam ce ne astepata in Turcia, iar gagica nu a vrut nici un strop, in schimb umbla cu o ceapa verde intr-o mana si un usturoi verde in cealalta si ciugulea de zor din tot ce mancam noi.
acum trecem prin faza in care nu vrem nici borcanase, nici mancare normala, dar trece si asta...
Adriana + Adi jr

Sabina spune:
Draga Adriana, si Sofia e cu ceapa verde-n mana! Si a vrut si usturoiul, dar nu i-am dat eu voie...
Cat despre borcanase, la mancam la urgente, de fapt ea are toane, mananca foarte schimbator.Eu zic asa, fara panica, totul se remediaza treptat.Bine ca mananca bebele!!!
Sabina & Sofia Galagia

yurika spune:
Si eu ii dau lui Mark( 11 luni)mincare la borcanele ,vreau sa iti zic ca ii place foarte mult ,maninca si 2,3 la o masa si m-am pus si eu sa ii fac
dar nu mai are asa pofta de mincare ,eu am crezut ca e din cauza caldurii sa nu ii placa oare?
Yurika &Mark

mt spune:
pe caldura asta apelez la borcanase cu mare entuziasm. eu nu pot sa gates in cursul dupa amiezii. este groaznic de cald!!!
inca o data, traiasca borcanasele!!!
teodora

ticka spune:
Borcanase!!!!! Bune si diferite. Stiu ca nu au conservanti si mancarea in ele este sterilizata. M-am chinuit sa fac mancare de bebici in fiecare zi, pasam, amestecam si surpriza dupa o ora de munca bebe nu mai vrea sa manance :((. Mancarea odata facuta o reincalzeam o singura data. De obicei, munceam degeaba! si atunci au aparut salvatoarele! Traiasca borcanasele!
-
.

bubu spune:
Si eu ii dadeam borcanase. Ii placeau foarte borcanasele. Am fost cu ea la 10 luni in concediu o luna si numai pe orcanase m-am putut baza. In iarna cind am fost in Romania am incercat sa nu ii dau borcanase ca de este cine sa aiba sa ii faca mofturile dar au fost zile cind numai borcanasele le prefera.
Acuma are 1 an si 9 luni si am renuntat la borcanase. Voi pinala ce virsta i-ati dat? Ma refer la mamicile cu puradei mai invirsta.
Delia, Melany

danac spune:
Pana la 1 an Daria a mancat practic numai borcanase,spre marea nemultumire a celor din jur(socrii parinti) care ziceau Da-i fetii mancare adevarata!!!Acum fata
(20 luni) nu mai vrea borcanase(doar din cand in cand cand le vede in magazin si ii vine dor si cere singura,a ajuns la performanta de a-si pune singura cumparaturile pe care le vrea in cos
)ci doar mancare adevarata
....adica uscaturi( friptura,oua fierte,cartofi)....de supa sau ciorba (desi mie imi place sa mannc si una si alta)nici nu vrea sa auda,abia o pacalesc cu cateva lingurite....Convingerea mea este ca manca mult mai sanatos si variat cand nu trecusem inca pe mancare adevarata...acu ma straduiesc sa ii dau zilnic si ceva legume proaspete(din fericire ii plac rosiile si fructele)dar inca am indoieli ca mananca ce si cat trebuie...

ticka spune:
quote:
Originally posted by bubu
Voi pinala ce virsta i-ati dat?
Delia, Melany
Cred ca pana la aproape 2 ani. A fost o trecere treptata de la "borcanase" la "borcanase+mancarea gatita" si de la "borcanase+mancarea gatita" la "mancare gatita". Am renuntat la borcanase atunci cand continutul lor era prea putin pentru o masa :) si la un moment dat n-a mai vrut nici bebitza sa manance mereu mancare pasata si pireuri, vroia sa guste ce avem noi in farfurii. Asa ca nici n-am simtit cum perioada borcanaselor s-a incheiat.
-
.