Gravida dupa duphaston

Gravida dupa duphaston | Autor: jovi

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,chiar daca pe aceasta tema sunt noua eu stau mai mult la tema va rog sa-mi spune-ti si mie daca ati facut tratament cu dophaston si daca a avut rezultatul dorit.Am facut si eu o gramada de analize si teste impreuna cu sotul meu si am ajuns la aceasta faza desi suntem bine amandoi nu vrea sa vina bebicul asta mult asteptat.Va multumesc si scuze moderatorului dar nu am gasit aceasta tema.

Asteptam cu nerabdare mult doritul bebe.
http://tt.lilypie.com/iicdp2.png

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jovi spune:

E fetelor chiar sa nu fi ramas nici macar una din voi graviduta,astep raspuns de ieri si nimeni nimic.Chiar nu vi sa intamplat minunea sau am gresit postand la aceasta tema intrebarea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eu am facut trat cu Duphaston ptun diagnostic de metroragie o perioada,acum iau Utrogestan pt ca am alte probleme,dar efectul pe care il doresti tu si eu,la fel,nu il obtii cu progesteron.
Fa-ti toate hormonalele posibile si nu numai si cauta-ti un dr ginecoloc bun!
Mult succes si sa-ti vezi visul indeplinit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Daca trompele sunt ok, la fel ca si spermograma sotului tau, atunci sansele sunt mari. Poti chiar sarcina gemelara.

Atentie, insa, ca pe tot parcursul tratamentului sa ti se faca ecografie pentru a fi sigura ca organismul tau raspunde tratamentului si pentru a evita eventualele chisturi.

Nu-ti pot da nume exacte, dar de cand bantui eu pe DC, au ramas foarte multe fete insarcinate in urma stimularii.

Bafta sa ne dai cat de curand o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Eu am facut tratament cu duphaston de cand am banuit ca suntnsarcinata, cand testul de sarcina nu se pozitivase inca, la indicatia medicului.Tratamentul l-am urmat pana la 28 de saptamani, doza fiind fixata decatre medic,dar,oricum,descrescatoare. Ideea este ca progesteronul ajuta la mentinerea sarcinii,nu stiu insa daca si la obtinerea ei.Inainte de a ramane insarcinata eu am facut tratament, dar era intrerupt chiar in momentul cu pricina.Oricum,este important sa nu intrerupi brusc tratamentul ci sa descresti doza treptat,altfel poti sa pierzi o eventuala sarcina abia obtinuta.Cam atat despre mine,daca mai ai intrebari cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,eu am ramas graviduta in urma tratamentului cu duphaston!!!

Chiar in luna a treia de tratament,ca mi-a dat sa fac trei luni,din Z14,timp de 10 zile.Si in luna a treia am ramas.Duphastonul ajuta la fixarea sarcinii.
Acum am 7 saptamani si 3 zile!!!!
Mult succes!!!!

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Va multumesc fetelor pentru raspunsuri si sa dea domnu sa ni se implineasca aceasta arzatoare dorinta.
Iadira - atat eu cat si sotu suntem ok cum am mai zis am facut analizele amandoi iar cat despre ginecolog suntem deja la al 2 lea,sa speram ca doar asta ne-a mai ramas ca se va intampla minunea.
Inca odata mersi mult si sa ne auzim

Mergi la inceput

Scuze ca am uitat sa-ti transmit draga Ramonella felicitari si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Jovi mersi mult!!!

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARY-ADY spune:

Buna fetelor,
imi spuneti si mie cat costa duphastonul?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vicar spune:

quote:
Originally posted by MARY-ADY

Buna fetelor,
imi spuneti si mie cat costa duphastonul?
Multumesc

putin peste 20 ron

Mergi la inceput