Nu pot sa dorm din cauza cainilor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Marutz

Verde de paris. Da-le ceva "dulce" de mancare.

Scurt si la obiect! Felicitarile noastre!!!!
Macar pe forum sa recunoastem si sa dam sfaturi competente. Ca doar n-o sa ne luam dupa nenorocitii astia de americani care ne-ar baga la parnaie pe chestii de genul asta.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:

quote:
Initial creeata de ana06

Noapte de noapte acelasi cosmar: nu pot sa dorm din cauza cainilor din spatele blocului care latra de parca au turbat.Se intampla de vreo 3 luni in fiecare noapte.Sfatuiti-ma ce as putea sa fac?Cu cine pot sa iau legatura ca eu am ajuns la capatul rabdarii.Mi-am cumparat si dopuri de urechi si tot ii aud!
Nu stiu cum se poate rezolva problema.Ziua sunt linistiti, dragalasi...noaptea e teroare!
Astept un sfat de la voi...

Ma dau in vant dupa postari de genul asta. Ia si citeste tot subiectu' ca s-au dat avertismente. O sa ti-o iei pe coaja

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by liliana29s

marybell - sincer nu sunt suparata, era doar o discutie in contradictoriu, de fapt amindoua vrem acelasi lucru si anume sa scapam de maidanezi numai ca tu preferi sa mergi pe metoda ca in timp cu castrari si cipuri se vor imputina iar eu sustin ca deja treaba asta se face dar nu are efect dimpotriva numarul lor parca creste tot mai mult si de asta sustin eutanasia.
Dar nici vorba de suparare .

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

pai si daca il castrezi o sa latre mai pitigaiat...o sa te derajeze mai rau ca niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by Guestus

pai si daca il castrezi o sa latre mai pitigaiat...o sa te derajeze mai rau ca niciodata.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

Ma dau in vant dupa postari de genul asta. Ia si citeste tot subiectu' ca s-au dat avertismente. O sa ti-o iei pe coaja

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Bine-ar fi!

Primul pas catre a deveni un cetatean (sau un supus ) civilizat este autocenzura spuselor si actiunilor pe care, in absenta unor elemente coercitive, dupa mintea noastra, le-am face.
Dupa cateva generatii in care se practica autocenzura, ajungi sa crezi ca asa e normal sa faci si sa gandesti .

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Marutz,

da-le TU, si ai grija sa nu te muste dupa aia.... ca ala inverzeste cam rau.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Marutz, Ana sa-ti dea adresa si te duci tu sa le dai, da ai grija sa nu afel unde stai, ca adio somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:

quote:
Initial creeata de ana06

Noapte de noapte acelasi cosmar: nu pot sa dorm din cauza cainilor din spatele blocului care latra de parca au turbat.Se intampla de vreo 3 luni in fiecare noapte.Sfatuiti-ma ce as putea sa fac?Cu cine pot sa iau legatura ca eu am ajuns la capatul rabdarii.Mi-am cumparat si dopuri de urechi si tot ii aud!
Nu stiu cum se poate rezolva problema.Ziua sunt linistiti, dragalasi...noaptea e teroare!
Astept un sfat de la voi...

Din pacate, avertismentul pe forum e un mic semnulet inofensiv si temporar sub nick.Nu stiu cu ce afecteaza, insa nu educa nici nu trateaza rautatea si cruzimea.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Lasa Victoria, americanii fac treaba buna cu persoane de genul asta ;) Pun pariu ca in viata reala se gandeste de doo ori inainte de a scoate porumbelu' .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by denizel

Lasa Victoria, americanii fac treaba buna cu persoane de genul asta ;)

ba eu cred ca ar fi de-a dreptul oripilatzi....
Da' poate MARUTZ are avantajul de a nu vorbi engleza "nativ".

Elise & BBLisa

Mergi la inceput