Mamici de septembrie - octombrie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Marushka parca descrii simptomele mele si pe mine ma mananca pielea si in plus e si f uscata desi ma dau cu crema, ma dor picioarele si spatele si cred ca am lipsa de calciu dar mi-e frica de contractii si nu iau desi am inteles ca si lipsa de calciu poate produce contractii.Carmenita ma bucur ca mai sunt gravidute din Constanta dar am vazut ca scriu mai rar.Cristina felicitari pt fetita!Maria e super senzatia cand il simti pe bebe eu il simt mai rar numai cand stau cu burtica in sus.Andreea sunt sigura ca fiecare dintre noi are o mica teama si cred ca ideea cu stetoscopul nu e rea. De unde ai facut rost de el?Myral15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stati asa ca steetoscop am si eu, de la aparatul de masurat tensiunea:)
se ia de la tehnico medicale cred.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara fetelor!
Am fost si eu ieri la eco la Iosup! Si spre fericirea mea vom avea o fetita!Va rog sa treceti si la mine caruciorul roz!Sunt super emotionata, desi simteam demult ca voi avea fetita, tot aveam ceva retineri!
E dezvoltata foarte bine, chiar cu o sapt mai marisoara, dar e si normal, Alex era si el marisor!
Si inca ceva , azi am simtit-o si eu prima data pe bebelusha mea!Sunt foarte fericita!
Cam atat de la noi!

Alina16+ si Alex

Mergi la inceput

Alina felicitari pt fetita! Ai simtit pur si simplu ca e fetita sau ai avut si alte semne de ex sarcina e diferita fata de prima?Hm, Sabina si aparat pt tensiune mi-ar trebui ca de cateva zile am niste ameteli groaznice dimineata si daca gasesc cu stetoscop cu atat mai bineMyral15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

myral, noroc ca am avut o cunostinta care lucreaza in spital si mi l-a imprumutat...pana nasc ..dar sa stii ca de la 4 luni incolo poate fi o adevarata delectare inainte de culcare, trecand peste temeri. Vis a vis de ameteli, e posibil sa ai carente de fier...eu asa le simt, prin ameteli. Tu iei vitamine?
Sabina, cu siguranta se ia de acolo dar maine ma pot interesa...fiind orasul mai mic, avem un singur magazin de tehnico-medicale si e mult mai usor de cercetat

Ei, se dau drumul si la carucioare roz...chiar aveam o teama ca baieteii nostri nu aveau cu cine se insura Felicitari alinakav pentru fetitza.

Andreea 16+ cu

Mergi la inceput

Andreea vitamine nu iau am incercat materna acum o sapt doua dar m-a luat o greata ingrozitoare si sigur de la ele era asa ca am renuntat mai ales ca in saptamana 7 mi-am facut analizele si nu aveam lipsa de nimic dar de atunci e posibil sa fi aparut vreo carenta mai ales ca in saptamanile 8 10 nu prea am mancat mai nimic din cauza greturilor.Myral15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari Alina pentru fetita!

Bun venit noilor gravidute!

Rox 16+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari alina ptr. majoreta s-a dat startul la fetiteee...
offffff eu nu mai am rabdare sa stiu ce e!

danielle 13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Roxana ai fost la Hergheliu? Ce ti-a spus?Ai mai luat vreun rezultat la TT azi?Ale tu ce mai faci?Danielle mai ai putin si afli si tu. Ce iti doresti mai mult?Myral15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

myral, nu am pretentii.sanatos si sa semene cu mine...doar
ma omoara stresul asta,vreau sa aflu si eu o data ce e...offfff

danielle 13+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput