Mamici de martie - aprilie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Diana_jors suntem deci colege de suferinta.
Cred ca cine a spus vorba "de ce fugi in spate duci" (adica de cezariana in cazul meu) a avut mare dreptate.

Am incercat si eu sa stau cu bazinul mai sus dar m-am ales cu o durere sub diafragma de nu am mai stiut de mine. Asa ca m-am calmat. Nu am decat sa astept vesti mai bune.

Cred ca avem DPN apropiate. Sunt curioasa care dintre cei doi bebelusi ai nostri va fi mai ascultator.

Bafta multa iti doresc si sanatate maxima!

Carmen sapt 35 cu Vlad Gabriel

Mergi la inceput

alesandra ... ce cuvinte frumoase cum ca vrea sa stea aproape de inima noastra.
Sper sa reusesc sa nu ma mai stresez vizavi de problema efectuarii culbutei.

Multumesc de raspuns fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

alesandra: draguta explicatia

radcarmen: si eu am fugit de cezariana, si inca sper sa o driblez . Si despre incapatanare: daca al meu a adunat-o pe a mea si pe a lui tati, atunci am incurcat-o rau

Diana 34+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesandra spune:

Vad ca toate 3 avem baietei...eu zic ca sunt mai smekeri decat toti ceilalti bebelusi, in sensul ca s-au prins ca-i o cale mai usoara pentru ei de iesit din burtica (cezariana). Mie de cand am ramas insarcinata mi s-au intamplat numai lucruri bune si cred ca e datorita lui...
35+4 Riccardo

Mergi la inceput

alesandra cred ca pe langa faptul ca sunt smekeri mai sunt si comozi. Nu se sinchisesc de ce vrem noi si nici nu se obosesc sa stea in cap daca inca nu a sosit momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Buna dimineata!
In primul rand, pumnii stransi pentru fete. Lumi, Arissa, Anamaria, mult curaj!!!!!

HA,ha, Elpower, ce m-am distrat de explicatia ta cu ardelenii. Acu' inteleg si eu de ce pustiul meu nu vrea sa vina. No lasa, ca vine el, ce atata graba... doar ii pui de ardeleni... Numa' sa nu exagereze, totusi, ca ne apropiem catinel de 42 de saptamani, si asta-i cam mult si pentru un ardelean... mama lui de lenes...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele am si eu o intrebare... a facut cineva comanda pe net de patut sau alte chestii???k eu am gasit ceva frumos pe net si as vrea sa afc comanda,dar nu stiu daca se merita asa...poate stie cineva cum e cu faza cu comandatul de pe net...

Mady 33+

Mergi la inceput

Mady eu am comandat doar cartea "Mama si copilul" de pe reclama. Au fost foarte prompti in trimiterea comenzii. Alte lucruri mai voluminoase sau mai importante nu am comandat.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata la burtici si la proaspete mamici!

vin si io, chiar daca doar un pic

Selene

Arissa cu bebe Maya

Dianajors, Radcarmen si Alesandra voi sunteti ingrijorate ca bebeii vostri nu s-au intors, iar io stau cu inima strinsa ca sta asa de prin saptamina 27, din ce am vorbit cu dr. meu, asa e cu unii se intorc devreme sau in ultimul moment...asa ca io zic ca mai e timp....apropo va avea bebelina mea de unde sa aleaga nu??????

Majorete la treaba

Pupici

Roxygeo 34+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Buna Ziua fetelor.
Vreau sa va multumesc la toate ptr incurajari desi nu am reusit sa citesc tot ce ati scris cat am lipsit.
Trebuie sa va rog sa faceti o modificare in prima pagina deoarece Aida s-a nascut prin cezariana cu rahi anestezie si a avut 3000g,50 cm si nota 9.
Mamica ei nu se simte prea bine ,refacerea e foarte grea(e a treia cezariana doar)dar am reusit totusi sa pun niste poze cu printesa mea.
Promit ca atunci cand ma pun putin pe piciore am sa va sciu toata povestea.Pana atunci nasteri usoare celor care mai asteapta inca, refacere rapida celor care au nascut si tuturor bebici mancaciosi.
Va

Mergi la inceput