Un inger..

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

azi se implinesc doua saptamani decand micul Roby ne-a parasit...Familia e sfasiata de durere...E foarte greu mai ales ca de maine tatal trebuie sa se intoarca la munca in strainatate...Tot ce a ramas acum sunt amintirile si speranta ca acolo unde este,Roby ,alaturi de toti ingerasii DC, are parte doar de bucurii ...
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Dumnezeu sa il odihneasca in pace... Claudia... putere multa... sunt alaturi de voi cu sufletul... intotdeauna l-am admirat pe Roby pt cat era de precoce fatza de ceilalti copilasi... Imi pare cumplit de rau...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

cand aud asa ceva, ceva se sfasie in mine, si ma gandesc la parinti, si la ce inseamna sa-ti pierzi sufletul..nu pot decat sa-mi imaginez, si este de nesuportat...Dumnezeu sa aiba grija de el acolo sus si speram ca este mai fericit acolo..putere multa parintilor, au mare nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa vegheze asupra parintilor indurerati!

Stiu cum este sa-ti pierzi copilul!!!Sunt aproape 4 ani de cand prima noastra fiica a plecat in Ceruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Azi se implineste o luna decand iubitul nostru Roby ne-a parasit.
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa dea putere parintilor!
http://www.roby.memory-of.com/

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput