sunt gravidute la dr anca anul acesta ? ( 2007)
s-a tot scris , multumesc fostelor gravidute pentru pareri dar acum tb sa vorbesc cu paciente 2007 .....poate dr anca s-a schimbat !!!!!
buna! eu sunt la doctorul anca. sunt insarcinata in 22 saptamani. mi-ar face placere sa vb.
nu va lasati pacalite de aparente. nu e totul roz
doar atat vreau sa zic
ps: am nascut de curand cu el
Dezamagire totala cu 8 ani in urma! Nu pot da amanunte as face "atac la persoana". A 2-a nastere in Polizu, la dna. dr. Petrache a fost "parfum" datorita in primul rand colaborarii, atat de importanta in aceste momente. Si nu am fost o gravida necontrolata, sa folosesc un termen frumos. Am urmat si eu si sotul meu (inainte de prima mea nastere) cursul "scoala parintilor", despre autocontrol, respiratie, fazele nasterii, relaxare... tot tacamul ptr o nastere reusita.
Copiii sanatori, nimic de zis. Doar atat.
La a doua nastere am plecat din spital la cerere, dupa doar 2 zile (la prima plecasem dupa o zi, fiecare spital cu regulile lui), dna dr pediatru fiind convinsa ca ma voi descurca. Asa a si fost.
Concluzia: unele nasteri pot fi momente placute, altele nu, depinde de doctor intr-o proportie de 50%. Pacat ca sunt umbrite tocmai aceste momente!
Elen crezi ca ai putea sa-mi spui si mie ce anume te-a nemultumit la dr anca? eu o sa nasc cu el la sf lunii octombrie si as vrea sa stiu la ce sa ma astept.multumesc frumos