Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
marushka spune:
Irinabobe eu am o programare la Medsana pe care insa nu o voi folosi deoarece m-am inscris la dr. Iosup la eco. Daca vrei iti cedez programarea mea de ecografie la Medsana (Primaverii) in data de 22.03 ora 12:00 dr. Mihailescu. Daca ai nevoie de ea, trimite-mi un PM sa-ti dau detaliile.
Iti tin pumnii, sper totusi sa fie o eroare la ultimul eco pe care l-ai facut.
Sa auzim vesti bune!
Taniusha
12+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
danielle02 spune:
sabina,nu pot mananca in fiecare dimineatza kiwi,dar incerc.stiu ca mancam si aveau efect,dar acum,pot sa mananc 10,ca tot degeaba.taratze,nu am de unde cumpara aici,iaurt,sa nu il vad.nu pot manca decat paine prajita cu unt si sare bineintzeles,fructe mananc multe,pot sa spun si niste rosii decojite in conserva. asta e mancarea mea.
crishtina, si eu dorm mult.sa stii.am fost ieri la plimbare vreo 3-4 ore si mi s-a parut ca am tras la sapa toata ziua.de pe la 12 jumate pana la 5 seara,nu m-am trezit.apoi pe la 12 noaptea,iar somn pana azi dimineatza la 10.deci.... toata ziulica somn!
danielle
12+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Este criminal sa faci o ecografie la un medic bun, am sunat peste tot si nu mai sunt locuri pana in iunie. O sa incerc eventual si pe la spital cu insistente pe la vreo asistenta.
La Pop la Diagnosis m-am inscris pe lista de urgente, au ramas ca ma contacteaza ei. La Parvu de la Elias nu am facut ieri programare desi era loc pe 5 aprilie, acuma nu mai e pana pe 23 aprilie. Pentru mine e cam tarziu, dar am facut programarea. Sper sa rezolve mama sa pot ajunge la Albu mai repede.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
MariaDia spune:
Buna tuturor!
Nu am mai intrat de o gramada de timp sa va dau vesti despre mine dar m-am regasit, citind tot ce s-a scris, in postarile fetelor cu stari de greata si varsaturi la orice ora din zi...in postarile fetelor ce-si faceau griji ca nu mai au chiar aceleasi dureri la sani ca la inceput si de aici ideea ca daca... Doamne fereste!
Acum vestile mele: am ajuns la respectabila "varsta " de 15 saptamani si 5 zile. Acum aproape o saptamana am aflat ca vom fi parinti de BAIETEL.
De aceea va rog sa adaugati pe lista de viitori fotbalisti inca unul.
Eu merg la doamna Dr. Marilena Grama la Spitalul Cantacuzino.
In general totul este bine, doar din vreme in vreme mai am stari de voma dar am reusit sa le controlez.
Altfel, va urmaresc cu mult drag si imi pare bine ca sunt alaturi de asa o echipa de viitoare mamici care stiu sa se bucure de bucuriile celorlalte si sa aline cu vorbe atat de duioase, necazurile unora.
Sa dea Domnul sa avem cu toate copii frumosi, sanatosi si norocosi cu mamici pe masura!
Un sfarsit de saptamana frumos,
Maria
15+
mandarinutza spune:
Irina
imi pare tare rau, dar ca sa fii tu linistita poate ebine sa mai faci o eco. Eu cand am aflat anul trecut ca sarcina mea era oprita in evolutia, chiar doctorita mea ginecoloaga m-a trimis sa mai fac in aceeasi zi inca o eco unde vreau eu ca sa fiu sigura si a doua zi m-a mai trimis ea in spital la eco 3D. Deci, doar dupa rzultatul la 3 eco si un set de analize complet, am facut chiuretajul. 
Ale, m-a impresionat mult ce ai scris si eu simt teama si nelineste caci ma apropii de saptamana 16 cand la sacrina anterioara am aflat ca bebe nu mai e. Trebuie sa fim optimiste si sa ne bucuram de minunea pe care o avem in burtica.
15+ Mandarinutza
marushka spune:
tomasa multumim de informatia despre Modexpo am sa incerc si eu sa trec in weekend sa vad ce este pentru gravidute ca noi. Eu inca nu mi-am cumparat nicio hainuta dar deja incep sa nu mai incap in ale mele, asa ca expozitaia sta e chiar la momentul cel mai oportun.
Giaserbu
bine ai venit cu noi la Odisee. Sa ne fii colega pe tot parcursul sarcinii si sa auzim numai vesti bune de la tine si bebe!
Sabina nu cred ca e semnal de alarma dar totusi sa fii precauta, eventual poate-ti suni doctorul sa iti spuna el daca e firesc sa se intample asa ceva au ba. 
Taniusha
12+
cristina85ss spune:
Crishtina si Berapiri am fost astazi la cabinetul de ginecologie unde aveam programarea facuta de la USL si acolo doctorita a spus ca nu ma poate consulta ptr ca defapt gravidele sunt sub observatia unui Consultoriu Familiar,si m-a trimis intr-o alta parte.Legat de analize,de la ea am aflat ca pe langa cele facute deja,trebuie sa facem altele 2 d listerie si citomegalovirus.Ele nu sunt trecute in lista analizelor de pe libret ptr ca sunt optionale,insa este mai bine daca le facem ptr noi si bebeii nostrii.M-a trimis la medicul de familie sa ii cer sa imi dea o trimitere cu analizele astea doua,ce in italiana se numesc asa:
1) listeriosi
2) citomegalovirus (CMV)
Eu acum va sfatuiesc sa faceti si voi la fel,mergeti la medicul de familie si spunetii sa va dea trimitere sa faceti analizele astea doua,ptr ca din ce am inteles eu de la doctorita nu se platesc dar sunt vitale
Cristina
13+
marushka spune:
MariaDia felicitari pentru Baietel
sa va fie sanatos si sa va bucurati de el!
Taniusha
12+
devylla spune:
Nu am rezistat:)Cand a venit al meu acasa,m-a gasit intr-o stare groaznica,de m-a certat bine ca citesc prea multe pe internet.Si asa e,de dupa-amiaza,cand am inceput sa caut pe internet,a inceput si paranoia mea.
Am sunat la spital,nu am avut rebdare sa astept pana maine dimineata(noroc ca nu e doar clinica),si i-am povestit putin despre ziua de azi.Mi-a zis sa stau linistita,daca nu a fost nimic rosu,crede ca nu este nimic.In cazul in care situatia se schimba si durerile de burtik devin mai intense si se intampla sa am scurgeri cu sange rosu sa ma prezint la spital.
M-am mai linistit,internetul asta e si bun si rau...mama lui
In cercetarile mele de azi,am gasit cateva motive de linistire:uterul se mareste si unele vase de sange nu rezista presiunii si se sparg,de acolo petele maronii,plus multi alti factori.
Va multumesc mult pentru gandurile bune.Sa speram de acum ca este bine.
Va pupic,e tarziu la mine,si maine trebuie sa merg la munca.
V-am pupat,o seara placuta va doresc.
PS:Stati linistita ca fac eu fetita
Sabina Y.
13+
japonia prin ochii unui amator
tomasa spune:
Irinabobe...
. Imi pare rau. Tare rau... Te cred ca esti socata, nici mie nu-mi vine sa cred asa ceva.
Poate totusi au gresit.... Prea este ciudat ca pana acum n-au vazut sarcina gemelara, in mod normal la orice aparat ar trebui sa se vada asta la 10 saptamani. Doamne ajuta sa fie totusi bine si sa se fi inselat! Nu face nimic pana nu mai faci o ecografie in alta parte cel putin.
Marushka, cu placere. M-as bucura sa fi fost de folos si sa va placa ce vedeti.
Sim, ti-am dat mesaj privat.
MariaDia, felicitari pt. baietel! Sa va traisca!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
11+