fraze des folosite

fraze des folosite | Autor: Gabi_K

Link direct la acest mesaj

Azi ma gandeam oare ce spun eu cel mai des.
La servici: "programul cu publicul e de la 11 la 13" asta spun zilnic de n ori de la 8 la 11 si de la 13 la 16, chit ca scrie pe usa cu litere mari.
Acasa: "nu ma intereseaza cine a inceput bataia" asta cel putin odata pe zi cand cei doi talibani se bat pentru orice si cand le iau la rost, fiecare arata cate celalalt, ca ala a inceput... si ala-i de vina...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

e bun subiectul. pot sa raspund ce zice soacra-mea (care are grija de fete) de tshpe ori in timpul unei zile: Maya, cazi!! Livia, da-te jos!! (si variatii pe aceeasi tema). a ajuns sa spuna asta asa de des incit atunci cind o striga pe Maya, Maya sa spuna imediat "cazi".

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Da, si eu spun des "nu-i voie" in ce-l priveste pe piciul meu, dar si "te iubesc" sau "esti sufletul meu". La servici oscilez intre "te rog fa asta sau asta" si "nu esti in stare de..."

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu sunt fruntasa la "nu e voie" sau variatiunile "ce cauti acolo?" "unde te duci?" "inceeet!!!"
Dar si "te iubesc" "vino sa te pup"...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

eu una de 2 luni si jum de cand am nascut ii spun zilnic baietelului meu: "comoara mea" de cateva ori pe zi, si am realizat ca o spun chiar involuntar in ultima vreme, dar ce sa fac? parca nici nu vreau sa scap de fraza asta.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Ce subiect hazliu , nu m-am gandit niciodata la asta, dar daca tot ai deschis discutia, sa vedem: "cine-i dragostea mea, puiul lu' mama, iubire, viata, fericire"? Asta-i una pe care o repet de 100 de ori pe zi (cred ca l-am zapacit pe bietul copil); "da-i un pupic lu' mama"; si probabil si cateva, dar mult mai putine " ce ti-am spus eu..." sau " de cate ori sa-ti spun"! Servici nu am, asa ca frazele obsedante tre' sa mi le suporte copilu'!
Daca imi mai aduc aminte mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Acasa - copilului :
-" mama te iubeste " - "ai grija sa nu cazi" - "nu sta aproape de tv,strici ochisorii" - " nu ai voie la telecomanda,a ta unde e "(are si el una pe care tot el a stricat-o,dar o prefera pe a noastra )
-"shut tare" - cand ne jucam fotbal cu mingea (cel mai des in sufra sau pe hol), il invatam sa dea tare in minge (cu forta) -sa fie barbat...daca l-ati vedea cum suteaza... ati zice ca are 3-4 ani si nici 2 nu are...isi ia avant,bate cativa pasi pe loc si apoi da cu putere in minge...parca ar fi

Sotului - sa dea sonorul mai incet (la tv, combina,sistem)

La servici- "nu avem \nu am primit" sau "avem \am primit","condica nu\ este gata "...

Florentza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

la servici :"buna ziua, sunt A.P.!" (lucrez la call center), acasa :"cine imi da si mie un pupic dulcic?" sau in ultimul timp "lasa-l sa respire!nu-l mai alerga" (referitor la puiul de chinchilla pe care l-am luat de 2 sapt.)

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

cea mai folosita expresie e asa?
"ioooo sa gatesc? sunt o duamna, ce pana mea"
permite ajustari si cand trebuie facut curat sau, doamne fereste, alte activitati casnice.

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Expresia cea mai des folosita de mine: "Andra, papuciiiiii!!" Asta pentru ca are o placere sadica sa nu-i poarte. Cred ca spun asta de cel putin 50 de ori pe seara. Nu pot sa explic de cate ori o spun in we.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Vreau sa ma dezobisnuiesc de: 'bine, ca io fac aia si aia si aialalta si tu toata ziua te joci pe calculator!' - musai sa gasesc o formulare mai putin deranjanta pentru urechea de barbat... Acasa ne mai tachinam cu 'Ba, Banele!' - stiu ca nu e frumos, dar asta este.

La servici aud des: nu putem face aia si aialalta, si raspunsul meu e: "atunci haideti sa inchidem boldu' si sa mergem acasa" - chestia asta o spun mai nou de mai multe ori pe zi, de cand am niste colegi noi care il iau pe NU in brate.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput