Tabelul chinezesc ...imbunatatit

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by Danza
[blue] Vilma, suntem ca trase la xerox. Acelasi lucru, toate calendarile posibile (schimbatul sangelui la parinti, calendar chinezesc, verigheta, un calendar italian) imi iesea fetita si hop fetita a avut si un cocosel Cred ca asa ni-i dat noua scorpioancelor sa avem parte de mai multe surprize, important e sa fie placute.

Draga Danza, pai daca ne-am adunat deja 2, hai sa facem clubul celor pacaliti de predictiile privind sexul bebelusilor, adica ii zicem pe scurt: CPPSB......

PS: testul cu verigheta a fost singurul care a indicat adevarul la Ancuta.

FELICITARI, Lidia, sa fie intr-un ceas bun!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

quote:
Originally posted by danaA

Scuza-ma Flower ca iarasi revin, dar eu cerui fetita ca baiat am deja.

Scuze Dana , din cauza vitezei ... calculele sunt pentru fetita , probabil ca am scris eu gresit ca vrei baietel. Le-am verificat din nou si sunt pentru fetita , cu data conceptiei in anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

te rog sa nu ma uiti i pe mine:
eu: 03,08,1976
sotiorul meu: 21,05,1976

data aproximativa a conceptiei: 08,05-11,05 2003

Multumici!
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Flower, ca sa nu te mai muncesti atata spune-ne si noua despre tabelul asta al tau sau da-ne un link catre el ca sa ne putem face si singurele calculele.

Multumim Mult!!!!!!!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanam spune:

quote:
Originally posted by Andra28

Flower, ca sa nu te mai muncesti atata spune-ne si noua despre tabelul asta al tau sau da-ne un link catre el ca sa ne putem face si singurele calculele.

Multumim Mult!!!!!!!

Andra

Subscriu

Mergi la inceput

Raspunsuri - partea aIIa , cu scuze ca nu v-am raspuns ieri !!
- LILI - la 29 ani in momentul conceptiei , dupa Tabel iese fetita ;
- OKI - la 28 ani in momentul conceptiei ( 2003 ) , pt. fetita ai urmatoarele perioade : iunie-28.07 , 12.12.-8.02.2004 ; la 29 ani impliniti ( 2004 ) ai : 19.04-17.06 , 12.11-8.02.2005 ;
- LAVV- la tine nu e concludent : pana pe 30.04 e baietel , de pe 1.04 e fetita. Imi pare rau ca nu te-am putut lamuri ! Sarcina usoara si un bebe sanatos !!
- CRISTINAR - la 30 ani , pt. baietel ai : 24.11 - 19.02.2004 , da' vezi sa nu fie dupa 17.02 , cand schimbi varsta !
- RADUCU - oct. 2001 nu e inclusa in tabel ( nici eu n-am putut verifica pe propria piele ! ) ; la 26 ani ( 2003 ) , pt. fetita ai : 26.09-23.11 , iar la 27 ani impliniti , deci dupa 10.11.2003 , ai 18.06-15.08.2004 ;
- CORRYDO- la 26 ani impliniti in momentul conceptiei , ar fi fetita ;
- CARMENDRAGHICI - la 31 ani impliniti ar iesi baietel! Dupa multimea de 7 din data nasterii se vede ca esti o persoana tare norocoasa ! Doamne-ajuta !
- ROSE - la 27 ani impliniti in momentul conceptiei , ar iesi fetita , dupa 4 perioade de baietei. Bravos !
- TINA-Cristina - uite c-ai sa ai inca o printesica ! Pe cand un printisor ? Cu Danza si cu tine o sa ne duelam in acele cu venin ! Paaazeaaaaa dusmani!
- HERON - la 36 ani impliniti , te poti apuca de treaba chiar de ziua ta ( 30.06-25.09 )si va iesi fetita. Anu' asta e mai sigur , ca la anu' ai o luna fetita , o luna baietel . Daca vrei sa-ti spun si pt. atunci , revino !
- CARMENB - la cei 28 ani impliniti in momentul conceptiei , ar iesi baietel. o sa iasa fie racusor ( ca ficior' miu ) , fie leu ( cum ar fi iesit si el , daca venea la termen ! ). Eu am pus-o cu un an inaintea ta ! Nenea dr. ce ti-a zis ? Se confirma ?
- ADI69 - anu' asta , dupa ce implinesti 34 ani ai perioada favorabila pt. baietel din 24.11 pana in 21.01.2004 ! >90% in 2003 sunt perioade de fetite !

Fetelor dragi , va rog dati-mi si mie de stire daca se confirma ! Pupici , spor la treaba si sarcini usoare celor carora le-a reusit "miscarea" deja !
Nu va speriati , revin ! I promise !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Data nasterii 11.02.1970
Data conceptiei 17.02.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by vilma

quote:
Originally posted by Danza
[blue] Vilma, suntem ca trase la xerox. Acelasi lucru, toate calendarile posibile (schimbatul sangelui la parinti, calendar chinezesc, verigheta, un calendar italian) imi iesea fetita si hop fetita a avut si un cocosel Cred ca asa ni-i dat noua scorpioancelor sa avem parte de mai multe surprize, important e sa fie placute.

Draga Danza, pai daca ne-am adunat deja 2, hai sa facem clubul celor pacaliti de predictiile privind sexul bebelusilor, adica ii zicem pe scurt: CPPSB......

PS: testul cu verigheta a fost singurul care a indicat adevarul la Ancuta.

De acord!!!! Numai ca daca infiintam un asa club, riscam sa cadem in dizgratiile floricicai

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andra28

Multumim Mult!!!!!!!
Andra

Va dadeam adresa , dragutelor , daca l-as fi gasit pe net , da' asta e aparut intr-un nr. mai vechi din Olivia si n-am cum sa-l scanez ( n-am obiectu'...scanator !). Cel chinezesc original , neadaptat noua , e la www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html. Faptul ca ala da gres l-am pus pe baza ca nu se potrivesc calendarele noastre!
Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by Flower

Raspunsuri - partea aIIa , cu scuze ca nu v-am raspuns ieri !!
Nu va speriati , revin ! I promise !

Flower, ai uitat de mine!!!!!
iti mai scriu o data datele ns.
eu 14.11.1978
el 04.10.1971
Vrem o fetita peste 1,2,3 ani
Daca poti sa-mi scrii perioadele fertile pt fetita, ti-as fi foarte recunoscatoare!!!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput