Tabelul chinezesc ...imbunatatit
Raspunsuri - Pagina 13
adinag spune:
Buna!
La mine nu mai dureaza mult pana sa-l am pe bb in brate, dar sunt totusi curioasa:-))))
Eu: 21.07.75
Conceptia: 19.10.-22.10.2002
????
Multumesc foarte mult!
Adina
Flower spune:
quote:
Originally posted by milana
buna din nou flower,
am citit ca a intervenit o mica schimbare in calculul sexului, asa ca daca esti draguta sa imi mai calculezi si mie inca o data... iti raman datoare ca tare ma lupt cu nerabdarea
eu: 7.05.1977
data probabila a conceptiei 24 februarie - 7 martie 2003 (1 martie era ziua de varf)
- 15 saptamani
Draga Milana , am incercat un calcul logic , dar pt. care nu stiu daca sa garantez : in feb-mar ( per. de conc. ) tu aveai 25 ani+10 luni. Am adaugat cele 9 luni si mi-a dat 26 ani+7 luni [ deci , 26 ani impliniti ! ]. Acu' sa vezi belea : perioada probabila de conceptie se intinde tot pe 2 luni , carora le corespund sexe diferite , dar invers decat la calculul de data trecuta : pana pe 2.03. ( inclusiv ) ar fi baietel , iar incepand cu 3.03. ar iesi fetita ! Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta !
si sarcina usoara !
Flower spune:
Partea a .... :
- ANDRUSKA - la 28 ani impliniti cu conceptia in 17 mai ( asta am dedus eu ( am citit un mesaj mai jos ) , va iesi fetita !
- ADINAG - la 27 ani impliniti , cu conceptia in noiembrie , va iesi baietel !
- KHRISTIN - te mai las sa respriri olecutza si as fi vrut sa-ti calculez incepand cu 30 ani ( deci dupa iulie 2004 ). Numai ca anii 30 , 31, 32 sunt ani cu fete , in majoritate. Deci , in urmatorii 3 ani ai doar cate 2-3 luni pe an cand ar iesi baietel : 12.12.2004-9.03.2005 ( la 30 ani impliniti ! ), 31.12.2005-27.02.2006 , 29.03.-27.04.2006 ( la 31 ani impliniti ! ) ! Cam atat , ca dupa 2006 nu mai am Tabel !
Numai bine tuturor !
Andruska spune:
Draga Flower,
ce bine ar fi, nu de alta dar as avea pereche
Oricum, si baiat daca va fi, tot fericita am sa fiu.
Pupici
Andra si bb Andrei
milana spune:
flower, oricum iti multumesc frumos si din nou asteptam rezultatul ecografiei. sanatos sa fie ca restul vine de la sine .
- 16 saptamani
[/quote]
Draga Milana , am incercat un calcul logic , dar pt. care nu stiu daca sa garantez : in feb-mar ( per. de conc. ) tu aveai 25 ani+10 luni. Am adaugat cele 9 luni si mi-a dat 26 ani+7 luni [ deci , 26 ani impliniti ! ]. Acu' sa vezi belea : perioada probabila de conceptie se intinde tot pe 2 luni , carora le corespund sexe diferite , dar invers decat la calculul de data trecuta : pana pe 2.03. ( inclusiv ) ar fi baietel , iar incepand cu 3.03. ar iesi fetita ! Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta !
si sarcina usoara !
[/quote]
Roxana77 spune:
quote:
Originally posted by Flowerquote:
Originally posted by Roxana77
Buna Flower!
Te-as ruga sa-mi spui si mie ce sex o sa aiba puiutul meu.
Eu: 18.05.1977
Sotul: 30.08.1973
Data conceptiei 20.12.2002.
Data probabila a nasterii 1-14 septembrie 2003
Astept cu nerabdare raspunsul tau.
Multumim anticipat.
Roxy si bebe
Roxy , la 25 ani impliniti , cu conceptie in luna decembrie va iesi baietel ! De fapt , tot sfarsitul anului trecut asa ar fi iesit ! Nenea doctoru' ce ti-a zis ?
Multa sanatate si sarcina usoara !
Roxana77 spune:
Multumesc mult Flower!
Si eu cred ca va fi baiat, desi pana acum la singura ecografie care am facut-o nu s-a putut vedea sexul pentru ca statea picior peste picior. O sa-ti confirm / sau nu la urmatoarea ecografie care o fac pe 30 iunie 2003.
Roxy si bebe
Lacramioara spune:
Si eu vreau sa stiu daca ne iese o fata si cind...
Eu:22.03.1973
El:30.06.1976
Multumesc.
rain spune:
multumesc pentru ajutor !
pana la urma cred ca important e sa ai copii, indiferent ca sint fetite sau baietei ...numai scorpioni sa fie (ca tati)
multumesc inca o data
nicole
Flower spune:
quote:
Originally posted by Lacramioara
Si eu vreau sa stiu daca ne iese o fata si cind...
Eu:22.03.1973
El:30.06.1976
Multumesc.
Lacrima, mama lui Alex
Anii 30,31,32 sunt ani cu bebelushe. Asa ca , oricand anu' asta pana pe 23.11 , iar anu' viitor din 19.05 pana pe 9.01.2005 va iesi fetita !!! Spor la !
Astept vesti de !