burtici de Ploiesti
Cine este mamica de mai - iunie 2007 din ploiesti??
As vrea sa comunicam, ca atunci cand vom naste sa iesim impreuna la plimbare cu bb-ei nostri.
M-as bucura foarte mult daca s-ar gasi cineva
Va pup
Monicoasa
Raspunsuri
groxy spune:
Buna !Eu sunt o mamica de iulie-august ,dar daca vreei putem sa vorbim.Apropo,la ce doctor te duci tu?
groxy spune:
Scuze,acum am vazut la alt subiect ca esti la Dr.Popescu.Am auzit si eu ca este bun, dar foarte aglomerat .Eu sunt la Cernat Mara care este f draguta dar si atenta cu pacientele.Eu nasc prin cezariana pentru ca sunt operata de hernie de disc si stiu ca doctora mea este buna la cezariene
Roxy 16 saptamani
valicutza spune:
buna fetelor
si eu tot din ploiesti
sunt plecata afara acum dar pe 3 aprilie vin in tara
poate ma sftauiti la ce dr sa merg si eu
pupici dulci
eu ziceam sa nasc in buc la elias.mai mult nu stiu.sunt plecata de 2 ani si nici nu eram inainte interesata de dr .pls help...
pupici dulci
16+
vreau si eu un bebitz
groxy spune:
Buna!Daca vrei mai multe informatii despre doctorii de la Elias poti sa intri la mamici de iulie-august pentru ca sunt mai multe fete din Bucuresti!Intr-adevar nu se aude de bine de doctorii din Ploiesti dar fii sigura ca mai sunt si exceptii-Goraneanu Letitia ,Cernat Mara care este doctora mea-,dr,Popescu.Conditiile din maternitatea din Ploiesti nu sunt stralucite,dar se poate aranja pentru o rezerva sau pentru un salon mai bun.Cu banuti totul e posibil .Bafta!
Roxy16 saptamani
monicoasa spune:
groxi ma bucur ca mi-ai raspuns. Imi aduc aminte ca ti-am scris mai demult in legatura cu doctorul la care sunt eu.
Aseara am fost la Popescu si am asteptat aproape 2 ore,inaintea mea a intrat o tipa care a facut un curetaj. Nu m-as plinge daca ar merita.Si eu inainte as fi vrut sa fug de doctorii din Ploiesti(am auzit multe povesti ingrozitoare), dar sotul meu m-a sfatuit ca doctori sunt peste tot, unii mai buni ca altii....asa ca voi ramane la asta.
Popescu e bun, nu am nimic de zis deocamdata, dar eu vreau sa nasc normal si cand m-or apuca durerile am auzit de la o colega ca daca nu e de garda nici nu il intereseaza, nu vine la spital. Asta ma oftica mult de tot. Pana la urma o sa ii spun ca eu vreau sa nasc cu dansul.
Sper sa reusesc sa il conving, cu bani asa cum spui tu
Am vazut ca ziceai ceva de rezerva in spital, cui ar trebui sa ma adresez tot cu bani desigur??
si mai vb
CorinaDani spune:
buna fetelor,
si eu sunt o "burtica" din ploiesti, dar din cauza povestilor de groaza despre maternitatea din oras, am preferat sa merg in bucuresti. data estimata a nasterii este 02.07.2007, dar cred ca bebelina mea va sosi un pic mai devreme. detalii despre conditiile din maternitatea din ploiesti va pot da de la cumnata mea, care a nascut acum o luna cu dr. cernat, prin cezariana. spitalul e jale, mizerabil, nu au apa calda nici acum, gravidele/lauzele sunt spalate cu apa rece, misuna gandacii, mancarea este oribila, sala unde se primesc vizitele este mai mizerabila decat o sala de asteptare de la gara, etc. mai vreti sa nasteti in ploiesti ?!?! aveti curaj, nu gluma ! voi ca voi, dar ganditi-va ca puneti in pericol viata bebelului vostru !!
groxy spune:
Buna ,monicoasa!Am o prietena care a nascut pe 27 dec 2006 tot la maternitatea din Ploiesti si mi-a spus ca erau fete care au aranjat cu unele asistente sau chiar cu infirmierele pentru o rezerva sau un salon mai bun.Ea din pacate nu a putut face asta pentru ca nu are o situatie materiala prea grozava,dar mi-a spus sigur ca se poate .Nu a stiut sa imi dea nume dar eu zic sa incercam,ca la ciubucareala de care am auzit ca este pe acolo s-ar putea sa rezolvam.Are dreptate Corina,dar eu nu imi mai schimb doctorul acum mai ales ca imi place mult de dr.Cernat,si am incredere in ea.Stau si ma gandesc la toti copiii care se nasc
zilnic acolo si nu mai au nimic ,sunt sanatosi si frumosi.Sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie sa stam in spital cu BB-II mai mult dacat este nevoie.Si Doamne iarta-ma ,dar cate femei nasc in tara asta mare ,ce,toate nasc in Bucuresti?Te pup!
Roxy 16 saptamani
monicoasa spune:
quote:BunaCorina
Originally posted by CorinaDani
buna fetelor,
si eu sunt o "burtica" din ploiesti, dar din cauza povestilor de groaza despre maternitatea din oras, am preferat sa merg in bucuresti. data estimata a nasterii este 02.07.2007, dar cred ca bebelina mea va sosi un pic mai devreme. detalii despre conditiile din maternitatea din ploiesti va pot da de la cumnata mea, care a nascut acum o luna cu dr. cernat, prin cezariana. spitalul e jale, mizerabil, nu au apa calda nici acum, gravidele/lauzele sunt spalate cu apa rece, misuna gandacii, mancarea este oribila, sala unde se primesc vizitele este mai mizerabila decat o sala de asteptare de la gara, etc. mai vreti sa nasteti in ploiesti ?!?! aveti curaj, nu gluma ! voi ca voi, dar ganditi-va ca puneti in pericol viata bebelului vostru !!
Sa sti ca si eu sunt ingrozita de ce am auzit in legatura cu maternitatea din ploiesti, dar in Bucuresti am o prietena care a nascut acum 1 luna si dr ei nu mai vrea sa primeasca pe nimeni, asa ca tot pe dinafara am ramas. Tu la ce spital te duci? sau clinica privata.
Eu cred ca o sa nasc normal (intre 21-26.05)si am inteles ca doctorul tau poate sa nu vina daca nu e de garda, asa ca te lasa cu cine apuci.
Chiar azi o sa sun un prieten si poate ma duc totusi la Buc la Elias
Sarcina usoara in continuare
aniast72 spune:
Bine v-am gasit fetelor, eu sunt viitoare mamica de septembrie octombrie si am ales tot Bucurestiul. Aici in Pl merg doar pt observarea sarcinii la dr Letitia Goraneanu care este super ok, are si echi vaginal...si normal..si pot vedea bb la fiecare consultatie. In Buc o sa nasc probabil la Elias, dar mai am timp sa ma hotarasc pana atunci. Am putea sa ne intalnim si cand avem burticile marisoare, dar sa se mai incalzeasca putin afara.
Sarcini usoare in continuare.
Pupici,
Andreea 15+ cu
monicoasa spune:
Buna fetelor
vad ca ne-am mai regasit cateva si ma bucur.
poate ne intalnim, da, cand se mai incalzeste si atunci mai discutam despre noi si bb-ei nostri.
Va pup si sa auzim numai de bine