Parcurile pentru copii???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

eu locuiesc in sectorul 2 undeva prin zona socului si pot sa spun ca sunt o mamica fericita din acest punct de vedere pt ca incepand cu anul 2006 s/au amenajat ff multe , miniparculete , sa le numesc asa, intre blocuri si care sunt zic eu super practice si ff ingrijite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by gonghy

Ana nu e din cauza taxei de intrare de fapt acum cred ca nici nu mai e nimeni sa iti ia banii ca sa intrii in parc ci e din cauza prostului management.
Astia nu mai au banii asa ca au lasat Parcul Copiilor in paragina si asa si este e plin de tigani in toate parcurile.

Parerea mea e,ca ar trebui sa vada si primarii si cei de la ADP mesajele noastre sa vada si ei ca nu stiu cum sa se organizeze.Iar parcurile alea faine exista doar in mintea lor de gaina.

Au fost unii de la un partid prin parc cica trebuiau sa stranga 200 de semnaturi ca sa le intre in parlamentul european si unul de-al lor.Eram cred vreo 10 mamici cu carucioarele,eee la noi au venit. Noi am spus ca le semnam daca duc o cerere in legatura de cum arata parcul,primarului si celor de la ADP.Ei ne-au dat hartia,am facut cererea acum sa vedem daca se ia atitudine si am semnat nu doar noi mamicile acea cerere ci toate mamicile care erau in parc si pot sa va spun ca erau foarte multe ca s-a umplut pagina de semnaturi.
Voi face pe sa vad daca a ajuns cererea unde trebuie.In fiecare zi cand ies in parc imi vine sa ma iau cu mainile de cap cand vad parcul asta.
Mai fetelor dupa ce ca sunt putine banci mai vezi si babele cum iasa ca mustele afara si ocupa cate doua toate bancile din parc de nu mai loc sa itit odihnesti oasele dupa atata plimbatura cu caruciorul.
N-am nimic nici cu babele ca si eu daca da Domnul poate ajung asa dar prea sunt multe frate prin parc iar daca un copil striga mai tare sau alearga prin fata lor repede sa urle pe el. Odata cred ca ma infig in una.Imi leganam fetita in carucior chiar in fata unei banci,binenteles am prins o banca si aia amarata si mai eram cu 2 fete si ele cu carucioarele dar stateam toate in picioare ca sa ii adormim pe micuti si apoi ne tranteam si noi jos. Fara sa intrebe e liber nu e liber ele HOP s-au si pus atunci m-am infuriat ca parca eram o fiara si le-am spus de le-am lecuit a continuat si de catre fetele ce erau cu mine. Dar culmea proastele nici ca le-a pasat.
Azi cum e si 13 si marti cred ca ma apuca iar dracii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mamicilor,
Va dau mare dreptate cu parcurile din Timisoara.
Parcul Copiilor a ajuns o paragina,am fost in iulie 2005 si trebuia sa stam numai cu ochii pe copil sa nu se intepe in vreun fier din nenorocitele alea de topogane sau sa se impiedice printre fiarele care mai demult erau leagane sau invirtitori.
Doamne,ce rau imi pare ca nu il renoveaza!Imi aduc aminte ce frumos si populat de copii era in anii studentiei,doar treceam zilnic pe-acolo,venind din Complex spre Medicina.

Vazusem din masina ca la Punctele Cardinale ar fi ceva loc de joaca asa ca intr-o dupa amiaza ne-am deplasat acolo.M-am intilnit cu o cunostina care s-a crucit ca imi las fetita sa urce in casuta inalta a topoganului...nu pt ca ar fi prea inalta ci pt ca acolo e recunoscut de wc-ul aurolacilor .

Sincer va spun ca in iulie 2005,nu am gasit in Timisoara un parc in care sa-mi las,in siguranta,copilul sa se joace...

Ana,parcul "la turbine"nu e cumva pe malul Begai?Am fost si acolo,aceleasi ruginituri,balti si vreo doi tiganusi cersetori .

Imi notez unde zice Giova,e departe de noi dar mergem cu taxiul .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai trebuie sa cauti parcuri pt. a gasi ceva .

Azi am fost pana pe Buziasului si la intoarcere nu stiu in ce zona eram , dar am dat peste un parc plin ochi cu copii de toate varstele si parinti...ca sa nu mai spun(repet deja) ca numai la mine in zona sunt cel putin 7 parcuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

eu locuiesc in sectorul 2, undeva pe la d-na ghica. am pe langa mine parcul plumbuita care este destul de curat si amenajat placut, parcul tei si parcul circului. toate arata bine si sunt destul de ingrijite in ultimul timp. mie imi place.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor eu am auzit ca Parcul Copiilor ar fi in renovare.Nu am fost pana acolo pentru ca e prea departe dar daca e asa Doamne ajuta!
Poate ca a luat cineva parcul si are bani si suflet si in sfarsit vrea sa faca ceva frumos pentru copii din Timisoara.
Asteptam sa vedem.La mine in Dacia deocamdata zace pamantul aruncat din camion si nimeni nu a facut nimic...

Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by XIO

Pai trebuie sa cauti parcuri pt. a gasi ceva .

Azi am fost pana pe Buziasului si la intoarcere nu stiu in ce zona eram , dar am dat peste un parc plin ochi cu copii de toate varstele si parinti...ca sa nu mai spun(repet deja) ca numai la mine in zona sunt cel putin 7 parcuri

Xio,
Dar in ce zona stai de o duci asa bine la capitolul parcuri?

Alina

Mergi la inceput

Fetelor am o veste,ori a ajuns cererea noastra despre modernizarea parcului din Dacia la dom' primar ori a stiut el,fiind vecin ca trebuie sa se ia masuri.Au inceput sa sape,sa demonteze bancile...Azi am auzit prin parc ca,s-ar moderniza parcul sunt foarte bucuroasa,numai sa nu dureze foarte mult lucrarea.Ca doar stiti cum se lucreaza la noi 1 zii lucram si 3 somam.
Dupa ce sunt gata lucrarile si binenteles daca va arata fain parcul va invit sa il vedeti

Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Locuiesc in zona Tipografilor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

anne, eu stau la obor, ne vedem iin parc, nastere usoara!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!
Azi am iesit cu a mica la plimbare si am trecut prin parc.Parca esti in Padurea Spanzuratilor,au taiat coaroana la aproape toti pomii din parc,ai impresia ca s-a chelit de tot,parca esti intr-un film de groaza

.Si l-am intrebat pe dom' inginer cat dureaza lucrarile,el cica:2 luni daca nu ploua,daca ploua poate tine lucrarea pana in septembrie,doar stiti cat tin la noi in tara lucrarile,spun 2 luni dar de fapt e juma' de an.Nu voi avea unde sa imi odihnesc oasele dupa plimbarica.Nu mai sunt banci,leagane,nimic dar spunea tot dom' inginer ca va arata pacul cum nu este in toata Timisoara,sunt foarte curioasa de rezultatul final,cica vom avea intradevar un parc european . O-m trai si o-m vedea!

Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput