doctor ginecolog in Tg Mures
Am o intrebare..daca cunoaste cineva un doctor ginecolog f bun in Mures. MAma mea are caz de operatie, trebuie sa-si scoata uterul si ovarele, ca au chisturi si m-ar interesa daca cunoasteti in prof. dr univ in care pot sa am incredere
miha
Raspunsuri
sia_o spune:
salutare
ai gasit medic in tg. mures? daca nu iti recomand pe doctorul Capilna. are cabinet linga maternitatea veche. s-ar parea ca e bun , cel putin tatal lui a fost foarte bun. poti sa incerci la el. o sa caut numarul lui de telefon sa vad daca il mai am , daca nu poate sa mearga mama ta acolo si sa-si faca o programare pentru control.
numai bine
ddana spune:
Buna,
Si eu am auzit multe lucruri bune despre dr Capalna. Mai sunt inca multi altii... Din cate stiu eu dr Capalna este foarte asaltat, trebuie sa faci programare cu mult timp inainte. Trimite-mi un PM daca vrei sa-ti dau nr de tel. Succes.
Dana
misha-germ spune:
merci fetelor de raspunsuri...mama mea fost acum 2 ani la dr Noghi de la Medcris si stiu ca el face operatii bune, dar vroiam sa mai stiu cateva pareri daca exista unul mai bun, ca op e foarte complicata si are multe riscuri.
miha
kover spune:
buna!eu il am pe dr.Marginean;si sint foarte multumita.dar am auzit ca dr.Capilna se ocupa cu operatii grele.cabinetul dinsului nu mai este la maternitatea veche,ci in 7 nov.pe bd.22dec nr.24.
anemari27 spune:
buna fetelor! sunt si eu o aspiranta la si as vrea sa stiu daca si-a facut cineva FIV la Capalna pentru ca urmeaza sa fac eu unul si mi-ar prinde bine daca as vorbi cu cineva care a mai trecut prin asta. Deja sunt mai bine de 4 ani ca incercam. Vineri sunt programata la laparoscopie.
ariana485621 spune:
Buna... am auzit si eu lucruri f bune despre dr Capalna.. :) nu stie careva unde are cabinet in tg. mures (pe ce strada) ca as vrea sa ma programez... multumesc!
kover spune:
ariana:am scris mai sus adresa:bd.22 dec: nr.24.uite si nr. de tel pt programare:0265-261968 0744-271539esti din Tg.mures?daca ai nevoie de ajutor spune!toate cele bune!
cris2202 spune:
quote:Buna Anemarie, si eu sunt pacienta dr Capalna, eu am trecut printr-o sarcina extrauterina in urma cu 1 an in urma careia mi-am pierdut o trompa. Urmeaza sa ma programez si eu la dr Capalna pentru laparo si te-as ruga daca ai putea sa-mi dai mai multe informatii in legatura cu laparoscopia pe care cred ca tu ai facut-o deja. Nu stiam ca face si FIV, dar pentru mine este o veste foarte buna Multumesc mult.
Originally posted by anemari27
buna fetelor! sunt si eu o aspiranta la si as vrea sa stiu daca si-a facut cineva FIV la Capalna pentru ca urmeaza sa fac eu unul si mi-ar prinde bine daca as vorbi cu cineva care a mai trecut prin asta. Deja sunt mai bine de 4 ani ca incercam. Vineri sunt programata la laparoscopie.
kover spune:
cris2202:bine ai venit pe forum.nu sint pacienta dr. Capilna,dar sint trecuta prin citeva experiente ginecologice:8 ani de tratamente si diferite interventii pina a venit bb 1.te intereseaza doar dr. Capilna?sau despre laparoscopie?
cris2202 spune:
quote:Buna Kover! ma intereseaza orice are legatura cu implinirea unui vis ...bb mult dorit. Eu am fost in urma cu un an la dr Capalna, imediat dupa operatie si mi-a zis sa incercam 1 an natural (toate investigatiile hormonale au fost in limite normale)si apoi sa-l caut sa facem laparoscopia, pentru a exclude cauza obstructiva pe trompa ramasa. Am eu un feeling a si cealalta trompa este cu probleme si ca nu scap fara FIV.M-as bucura mult sa aflu ca se poate face si la noi in Tg- mures.
Originally posted by kover
cris2202:bine ai venit pe forum.nu sint pacienta dr. Capilna,dar sint trecuta prin citeva experiente ginecologice:8 ani de tratamente si diferite interventii pina a venit bb 1.te intereseaza doar dr. Capilna?sau despre laparoscopie?