Cum au ajuns barbatii sa conduca lumea? :)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by adusca

"Cum au ajuns barbatii sa conduca lumea? :)"

ai facut o gluma, nu?
quote:
Mai trebuie sa recunosc ca de cate ori ne adunam mai multi prieteni, femei si barbati, conversatiile interesante se poarta intre barbati. Argumentele potrivite sunt gasite de catre ei. Aprofundarile sunt aduse tot de catre ei.

Cand discuti cu un barbat despre chestiunea X care este importanta, el se gandeste la chestiunea X si discuta cu tine.

conversatiile interesante? te referi la ultima etapa din campionat, nu? sau la fundul tipei care s-a angajat de curand la contabilitate?
daca nu forbalul si femeile sunt temele lor principale, atunci cu siguranta bautura.
cea mai interesanta discutie intre sotul si preietenii lui, recunosc ca e cea strict pe teme profesionale, dar cum pe mine nu ma intereseaza nici benoto, nici repartizatoarele de astfalt, ma lasa rece.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Iata ca am uitat, de fapt, ca pe unii barbati ii poate pasiona fie fotbalul, fie "tipesele", fie bautura, si nimic altceva.... dar ma intreb... acestia fac parte dintre invingatori? Inclin totusi sa cred ca nu.

Si imi dau seama, in acest fel, ca sunt foarte fericita! Acum imi dau seama ca la noi (pentru ca dadeam exemplul meu, personal!) nu se discuta niciodata subiectele despre care vorbesti tu...

Cand am vorbit despre atentie la detalii, nu ma refeream la joburi! daca ne referim la joburi, vom intelege de ce femeile sunt tesatoare si barbatii sefi de sectie!

Cat despre mamicile care stau acasa de voie-de nevoie... ca cineva trebuie sa o faca si pe asta, nu sunt tocmai de acord. Sunt si barbati care stau in CIC. Si nu vreau sa ma intelegeti gresit, eu am stat tare putin acasa, cu copilul meu, si tare mi-as fi dorit sa stau 2 ani!
Spun insa ca majoritatea acestor mamici se plafoneaza singure, nu mai fac nimic pentru ele, in loc sa citeasca o revista serioasa sau o carte buna, prefera stea la barfe cu vecina, cu ochii pe ceas, ca sa nu piarda episodul preferat din telenovela.
Ceea ce spun, este ca femeile nu isi pazesc propriile interese, spre deosebire de barbati, care si le cunosc perfect! Spun ca femeile nu au ajuns tintuite la cratita sau la pampersi pentru ca nu ar fi putut face mai mult, ci pentru ca nu au vrut cu adevarat sa faca mai mult. Femeile lupta prea rar pentru cauza lor, pentru drepturile lor. Iar cand lupta, de obicei pierd, pentru ca nu stiu sa se inarmeze cu argumente. Nu sunt antrenate sa o faca. In fata barbatilor, ele, de cele mai multe ori pierd.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
Originally posted by xenocid

cea mai mare greseala a facut'o femeia atunci cand si'a propus sa fie egala cu barbatul cand de fapt, putea sa fie egala cu oricine altcineva.

Alin

asta asa-i. Ce femeie isi poate dori vreo clipa sa fie asemenea unui specimen care realmente se trage din maimuta? care femeie ar vrea sa arate precum un barbat gol( puuuuah!)...sa aiba pilozitatea lui, sa schimbe bujiile la Oltcit si sa admire 35 de minute seara aberatiile lui mitica , gigi, fifi, mimi sau meme, cum le-o zice....

care femeie isi doreste sa lesine pe scaunul stomatologic sau la vederea unei simple truse cu instrumente operatorii??

hai sa fim seriosi, cine-i invidiaza pe barbati in vreun fel? si de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

cand eram mica si mergeam la biserica (obligata de bunici)am trecut prin fata altarului,ca nu stiam ca fetitele n au voie si sa vezi ce susoteala intre babele din sat.nu inteleg care e diferenta ,adica de ce femeile n au voie prin fata altarului?
si stiati ca a existat si un papa de gen feminin(care e femininul de la papa,ca habar n am?)ioana o chema,hi,hi,hi si nimeni n a descoperit ca e femeie,decat atunci cand a nascut pe stradasi se chinuie siŽacu toti sa stearga aceasta "pata"din istoria papalitatii. cica dupa aceea au pus papa pe un scaun cu o gaura la mijloc ,unde trebuiau sa atarne "bogatiile"(dovada ca e barbat).

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

au asa, o suferinta mare, de cand se nasc si pana mor.....fiecare sa creada ca el este cocosul universal
lasa-i sa intre in altar, oricum nu le-a folosit in plus la nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Atat timp cat pe pamant inca mai exista cladiri unde femeia nu poate intra din simplul motiv ca e femeie, no offence dar unii sunt mai egali decat altii. Vezi moschee,

No offence,dar acesta este un neadevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by carolada

si stiati ca a existat si un papa de gen feminin(care e femininul de la papa,ca habar n am?)ioana o chema,hi,hi,hi si nimeni n a descoperit ca e femeie,decat atunci cand a nascut pe stradasi se chinuie siŽacu toti sa stearga aceasta "pata"din istoria papalitatii. cica dupa aceea au pus papa pe un scaun cu o gaura la mijloc ,unde trebuiau sa atarne "bogatiile"(dovada ca e barbat).

asta e chiar interesant... nu numai ca era femeie, era si atit de tinara incit sa nasca, si atit de naiva incit sa nasca in strada. Si nici nu s-a prins nimeni. Cine se uita cu atentie la papa....

Eu cred ca mai verosimil ar fi ca un papa a nascut.
Si de atunci sint numiti doar la o virsta venerabila, ca sa previna asemenea surprize.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by nepotzica

Ca pot face pipi, din picioare, aproape oriunde?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Rufus

quote:
Originally posted by nepotzica

Ca pot face pipi, din picioare, aproape oriunde?

neeee, voua v-a fost dat asta, noua orgasmele multiple, asa ca nu va invidiem.

quote:
Cand am vorbit despre atentie la detalii, nu ma refeream la joburi! daca ne referim la joburi, vom intelege de ce femeile sunt tesatoare si barbatii sefi de sectie!

si de asta sef de sectie intr-o fabrica cu profil electronic, unde erau 80% barbati, era o femeie, in speta io.
iar cand am schimbat job'ul si am ajuns intr-o societate tot de profil, si unde eram singura femeie intre 34 de barbati, ghiciti cine-a fost sef? si nu neaparat ca eram mai bine pregatita profesional (acu nu recunosc ca unii ma depaseau), ci pt ca femeile sunt mai organizate si mai atente la detalii.

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Niciodata nu am sustinut sau nu voi sustine egalitatea dintre sexe, si cu atat mai putin superioritatea unuia in fata celuilalt. E ca si cum am compara mere cu pere. Iar din dorinta de a avea mereu pe cineva sus si pe altcineva jos, facem niste generalizari si niste alaturari absolut ciudate: comparam femei casnice cu barbati de succes (pai asta-i frumos?).
Nu stiu de ce insistam sa facem separarea asa? de ce nu ne intrebam de ce oamenii cu ochii albastri conduc lumea? sau putem folosi orice atribut al unei fiinte umane (asa cum este printre altele si sexul lui).

Anda

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by carina
Nu stiu de ce insistam sa facem separarea asa? de ce nu ne intrebam de ce oamenii cu ochii albastri conduc lumea? sau putem folosi orice atribut al unei fiinte umane (asa cum este printre altele si sexul lui).

Oamenii cu gulere albastre conduc acum lumea.
Si cum barbatii poarta mai des gulere decat femeile ...

Mergi la inceput