Sunteti organizate?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Cel mult ma recunosc in ce spuneti aici. De necrezut. Ma simt ceva mai bine. Problema mea e ca fix in zilele cand imi propun sa fac ceva mai multa treaba decat deobicei, bebita mea vrea sa stau numai cu ea si face mare scandal daca ies din camera ei, chiar si pentru cateva momente. In concluzie, nu reusesc sa fac niciodata treaba pana la capat si treburile netreminate sau nefacute se aduna si se aduna pana ma apuca nervii (intr-un week-end cel mai probabil, ca sa intre si sotul in actiune) si nu ma las pana nu termin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by 2mamy

Hannen,esti gospodina perfecta.Tine si de la mine!!!Dar pe tine nu te prinde oboseala(ziua)??sau sa n-ai chef?
Eu doar cu doi copii si nu am reusit azi sa fac cat mi-am propus pana la ora asta.Cel mic a presimtit el ceva si n-a vrut sa doarma dect f putin,el care mi-a dormit zilele trecute cu orele.Dar sa aduc totul la zi e mai greu apoi sa intretin(si nu-mi sta in caracter sa deretic toata ziua)dar pt binele psihicului meu voi incerca.
Pupici!

2mamy,multumesc pt. floricele dar sincer nu sunt chiar perfecta,sunt femei muuuult mai ordonate,care fac curat cite 5 ore continuu si dezbraca barbatul de la usa si-l arunca in cada ,nu va ginditi la prostii bre,cica nu vrea sa-i bage praf in casa.
Eu n-am ajuns pina acolo si sper nici sa nu ajung!
Stii 2mamy,eu am o vorba"nici sa ma imbolnavesc n-am timp" da` se mai intimpla .Si atunci ma tarai si ma incapatzinez sa fac si imi fac rost de o cearta cu jupinul care a promis ca aduce o funie sa ma lege de sofa
Serios ca imi doresc sa fiu nepasatoare citeodata,adica sa nu ma mai deranjeze atit de mult cea mai mica scama sau pata de pe jos .Daca incerc sa dorm la prinz ,raaaaaaaaaaar cind ma prinde somnul ,o data pe luna daca reusesc sa dorm ,de aia nici nu incerc!Mai rau ma enervez
Motivul pt. care nu adorm este faptul ca ma gindesc continuu,planific tot pina la cel mai mic detaliu tot ce mai am de facut pe ziua respectiva.Nu pot sa opresc "rotitzele" sa nu se mai invirta ,citeodata sincer,e obositor.

Cred ca e ceva genetic ,vorba cumnata-mii
Te pup si spor la planificat ,poate o sa-ti fie greu la inceput dar eu zic ca o sa te simti mai bine dupa ce ai reusit sa faci ce ti-ai propus,obosita, dar bine "spiritual" ,si seara o sa dormi mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

poate trebuie sa mai diversifici activitatile (in afara de casa si copii) si stunci smotru nu o sa mai fie vital (PS- nu o zic cu rautate )

Mergi la inceput

Porumbita,se poate sa ai dreptate.
Cum am zis,ma bate gindul sa-mi iau un job part time dar stii la ce ma gindesc cu "durere"?Daca nu o sa mai am timp sa fac casa bec si incep si planific ca ,daca as lucra de la ora x~y as face cumparaturile dupa,curat de la ..la... ,spalat ...copiii si uite asa o iau de la capat cu planurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Si eu sunt organizata, dar oentru ca nu semnez nici o condicuta acasa, le fac in ritmul meu.

Fireste, cand trebuie sa dau zor, ma conformez.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

hannen mama era ca tine in copilaria mea (avea doar doi copii insa presta si 8-9 ore pe zi la job); asa era invatata insa noi uram efectiv chestia asta, obsesia ei pentru curatenie.. noroc ca odata ce am inceput sa crestem ne-a "ascultat" si a lasat-o mai moale...

Mergi la inceput

Asa a fost si inca este mama
Am urit chestia asta dar tot asa am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

quote:
Originally posted by 2mamy

Ma bucur ca nu sunt singura dezorganizata.Ma sinmt deja mai bine.La mine e mai greu sa ma apuc de ceva,dar si cand m-am apucat fac treaba buna.
Wek-endul asta am reusit sa fac unele lucruri lasand copiii in grija sotului,acum incet, incet le fac eu si cu ei.Am avut pe cineva la mine,am fost afara cu copiii si ma simt multttt mai bine.

Hannen,sa inteleg ca ai 3 copii si faci atatea lucruri singura?Gatit zilnic??Oooo,jos palaria !

Ainia,bebele meu e de varsta apropiata cu al tau.Cum adica ii lasi singuri in camera lor?Eu tot timpul stau cu ochii pe el ca pe butelie mai ales de cnad a luat-o in 4 labe,mai da un cap,mai baga in gura tot ce prinde........doispar f putin dand o fuga la bucatarie sau la baie.

Lilianasoare,ma uimesti!Agenda in CIC???POi ce poti sa scrii dom'le in ea ca eu habar nu am.

Ramonika,ai dreptate,tre si cate-o pauza la calculator,dar cund sunt suparata,obosita pauzele sunt cam mari.

Zuzanachi,nu cred ca glumea alba,am mai auzit cazuri cand faceau mai multe dupa ce-au reluat serviciul.

Andabrro
,esti de coma,daca-ti mai ramane timp??poi chiar asa?Iti mai ramane??

Andries,asa e!

Silvi,la mine o zi parca are 4 ore nu 24,asa zboara cateodatamama lor de ore

tlaura,cam asa fac si eu,da se mi ingroasa gluma si acuma simtea cai musai sa deschid subiectul

florentadin pacate m-a ajuns oboseala cronica si normal ca toate le fac cu incetinitorul,ma gandeam ca organizandu-ma voi reusi

Zennon,citind raspunsurile fetelor poate vei reusi sa furi cate umpic de la fiecare sa-ti faci o idee
.O sperietoare??e suficienta?sau asta?Hi hi,poate mai intra cateva fete sa ne motiveze mai bine,sa ne lamureasca.

Hai ca s-au trezit copiii si s-a dus pauza mea.

Si,da,ceea ce fac nu se prea vede dar bucurosi le-om duce toate,
E primavara,ma bucur de fiecare pom inflorit si simt ca ma trezesc la viata .

2mamy iarta-ma ca iti raspund cu intarziere . Eu am un patut asa si ei stau in siguranta in el(in poza au usita coborata, sa stii ca nu ii las niciodata asa, o cobor doar cand ii iau de acolo). Deci ei stau si se joaca, dorm, uneori mai si plang, dar cum ti-am spus, le trece repede...Acolo, la ei in camera si in patutul lor. La masa de pranz si la cea de ora 18 ii mut in sufragerie si acolo mananca pusi in scaunelele de masina, aerisesc camera lor, apoi hop! iar la ei in camera...Cam asta e programul lor. Seara ii luam cand vine tati de la serviciu si ii lasam liberi pe covor sa mearga de-a busilea.

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

si maica-mea este (si a fost tot timpul) obsedata de curatenie.
si mi-ar fi placut sa-i seman, am avut un camin cald.
Eu sint mult mai imprastiata. Ar fi fost bine sa reusesc ca in doi timpi si trei miscari sa fac totul sa sclipeasca in jur...ca in reclamele la detergenti.

Deci, hannen,toata invidia mea din punctul asta de vedere.
Asa ai fost intotdeauna?
Sau te-ai obisnuit in timp?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Io sunt doamna cu aspiratoru si cu oroare de lucruri aruncate si dezordine. Dar daca vreau sa am o dupa amiaza numai pt mine si bebeloaica, ma fac ca nu le vad. In fond, nu m- am nascut doar ca sa fac curat si sa spal geamuri.
In casa e super ordine, dar in bucatariee mai balamuc. Pe blat sunt aruncate mai multe chestii care nu au ce cauta acolo...
Ce ar fi sa fac maine curat si ordine din nou?

Mergi la inceput