burtici din galati !!!
Eu sunt o burtica din galati si vreau sa ne adunam ici pt a impartasi din experienta noastra cu doctorii sau cu spitalele, ce spuneti?
Va astept 
6+
Raspunsuri
irina_stef spune:
FIFY eu sunt o burtik din gl,chiar daca momentan sunt departe.mi-ar face placere sa se uneasca galatencele aici si sa putem discuta de experienta asta frumoasa prin care trecem!
5+
-IRINA-
fify spune:
imi pare tare bine ca ai scris. Ce ma frapat a fost urmatoarea faza:noi facem parte si din topicul mamici de nov, nu?Super.
In ce zona ai stat in gl?Cati ani ai?
pop burtik.
6+
irina_stef spune:
pai fac 26,si stau in tiglina1.tu ?da intr-adevar suntem amandoua la mamici de noiembrie-decembrie!
.
5+
-IRINA-
Laina spune:
buna fetele!
si eu sunt galateanca, si o sa va dau eu prima cat mai multe date despre doctori si spitale, si ce trebuie si ce nu trebuie, pentru ca DPN al meu este 28 aprilie. :) mai am un pic :P
voi la ce doctori sunteti? eu am fost la dr. docan, dar dumneaei are probleme acuma, e internata, si trebuie sa schimb...Oricum, as vrea sa nasc la maternitatea de pe Chicos. cica acolo este si singura anestezista din Gl care face si anestezie peridurala, daca vreti asa ceva.
eu am 25 ani si stau in Port
Elena 32+ cu bb Antonia
http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png
fify spune:
LAINA, IRINA, eu am 27 de ani...si locuiesc in i.c frimu.Merg la dr. ciobotaru. Acum , vineri, am facut echo si am iminenta de avort.Am fost foarte speriata, insa a reusit dr sa ma calmeze spunandu-mi ca nu e nimic grav, doar ca tre sa ne intepam cu gravibinon. Voi ati auzit? Ati facut asa ceva?Pe langa, mai iau si duphaston.
IRINA,nu stiu de ce, dar sunt mai reticenta vis-avis de maternitate. Ma bucur ca ai ales sa nasti natural,sper sa trec de frica pe care o am...si sa pot naste si eu la fel. Mai este mult pana atunci, asa ca astept sfaturi de la voi.pooop fetele dragutele.
6+
OANASWEET spune:
Eu stau in Tiglina. Am 23 ani. Sunt gravida in 39 saptamani si 3 zile. Voi naste la Sp. Judetean. Am fost si eu la Dr.Docan pana la 8 luni si dupa acel accident pe care l-a suferit, m-am mutat la Irimia Cezar. La Judetean se face epidurala numai daca ai noroc sa nasti dimineata si numai 2 medici anestezisti sunt specializati cu o astfel de anestezie. Voi naste normal.
deeadana spune:
Buna.Si eu sunt din Galati si am 33 de sapt de sarcina.Ma duc la dr Pop si voi naste natural la Judetean.Si eu am auzit ca e greu cu epidurala,asa ca sper sa fie bine si fara.Ce mai stiti de conditiile din spital?Dr tau vine la nastere sau nasti cu moasa?