NUNTA...PREGATITA IN GRABA
Buna fetelor!
Vroiam sa va intreb pe cele care ati trecut sau ati auzit de o nunta pregatita in graba – aproape 2 luni. Se pare ca o sa facem marele pas la inceputul lui mai (pe 5), in conditiile in care ne-am hotarat saptamana asta.
Am gasit si restaurant, dar in rest nimic.
Vroiam sa va intreb cum ati facut sa va incadrati in timp si cum ar tb sa fac ca nu intru in panica.
Mai am nevoie de sfaturi (eventual date de contact) pt Dj, firma de aranjat sala.
A, si m-ar ajuta foarte mult daca aveti vreo parere despre restaurantul Yesterday din parcul titan-acolo este locatia.
Va multumesc mult si sper sa ma ajutati sa o scot la capat cu fata curata!
Raspunsuri
Denii mic spune:
La restaurantul asta am fost acum un an la un botez (la etaj)... erau cam 50 pers. si mi s-a parut usor inghesuit...In rest a fost bine dpdv al mancarii si al aranjamentului la masa. Succes la pregatiri!
Denii mic spune:
La restaurantul asta am fost acum un an la un botez (la etaj)... erau cam 50 pers. si mi s-a parut usor inghesuit...In rest a fost bine dpdv al mancarii si al aranjamentului la masa. Succes la pregatiri!
PS De ce nu contactezi o firma care se ocupa de pregatirea nuntii? Pt. ca din cate stiu ei au de toate DJ, cameraman, fotograf... Iar acum nu prea e sezon asa ca propabil ai de unde alege.
Roxana_G spune:
Eu m-am casatorit in 1999, m-am hotarat la jumatatea lui iunie si pe 31 iulie a fost marele eveniment. Mi-am rezolvat treburile mai mult cu noroc, cel mai greu cu restaurantul. Insa s-a nimerit sa sarbatoreasca ai mei 25 de ani de la terminarea facultatii la un restaurant dragut, mi-au zis de el, fost, vazut, placut, stabilit. Sala au aranjat-o ei, mi-au dat idei si cam atat.
La biserica nu e bai, gasesti locuri, poti sa fixezi deja, numai sa nu vrei vreuna din cele mari si renumite, ca acolo e mai greu. Insa sunt multe biserici frumoase si elegante unde poti face ceremonia.
Dj nu stiu, noi am gasit atunci din scurt un cameraman si un dj, nu am fost multumita de niciunul. Insa poate rezolvi cu vreun pireten cu filmarea si mai gasesti si in ziare cate anunturi vrei. Sau si mai bine, vb cu cei de la restaurant, de regula au ei unul care vine mai des pe acolo - ma refer la dj.
Rochia daca nu o iei de gata trebuie sa o faci deja, ca e destul dee greu si dureaza, aia a durat la noi cel mai mult. In rest intr-o saptamana aveam totul cumparat ptr decor, invitatii, flori in piept, etc etc. Tort comandat cu o saptamana inainte si ce am mai dus de la noi la restaurant am luat cu 2-3 zile inainte.
Mult succes si sa fie intr-un ceas bun!
Rox 14+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
buli spune:
casa de piatra!
se poate. noi am avut 6 saptamini la dispozitie :))
se gasesc de toate, trebuie sa te organizezi bine.
la dj e bine sa vorbesti dinainte ce muzica vrei, iar la foto cere portofoliu.
eu am facut liste cu ce aveam de facut, cu prioritati, le-am atirnat pe pereti si cind faceam ceva bifam, am facut totul singuri si a fost ok.
pina la urma am ajuns la concluzia ca ori faci cu un an inainte, ori rapid, tot aia e, stresul e mai mare cind e perioada mai lunga :))
succes!
josefine spune:
nu vad de ce sa nu se poata, daca ai rezolvat cu restaurantul, restul vine de la sine.
in plus, fiind asa din scurt, nu ai timp sa te gandesti prea mult la alegerile pe care le faci, dar fii sigura ca vor fi cele bune.
mami.natalia spune:
Eu mi-am rezolvat tot, tot de nunta intr-o saptamana!
Joi mi-am gasit rochita de mireasa, si dupa asta totul a fost floare la ureche.
Spor la pregatiri!
ni-na spune:
Dar nasi ai?
Cate persoane preconizezi sa vina?
Invitatiile trebuie trimise cu minim 3 saptamani inainte de eveniment.
Actele la Starea civile cu 10 zile inainte.
Fisa medicala pentru prenuptial iti va manca timp si nervi.
Trebuie sa te inarmezi cu o mare doza de curaj sa-i suni si sa le ceri confirmarea celor pe care mizezi(vor fi f putini care o vor face din proprie initiativa)
Daca nasii nu-ti cer nimic ,alti nervi sa gasesti ceva potrivit pentru ei,sa le aminteasca de acest eveniment.
Daca nu vrei DJ ci formatie ,afla cati oameni sunt si cum ii cheama(de obicei se reunesc mai multi buni si fac un demo,apoi se raspandesc in locatii diferite)
si aduc tot felul de ajutoare novici......insa la bani nu fac discount(sunt patita).Daca nu vin pe care i-ai arvunit,nu le dai cat ai negaciat.
Daca este vb de calculator verifica daca are o perinita sau un vals,ca se intampla sa pierzi momentul unic de deschidere a nuntii ca nu a avut melodia ....sau poate primul dans al vostru vrei sa fie pe o piesa care va este aproape de suflet.
Nicoleta
doradora spune:
noi am organizat nunta in 3 saptamani, ca dupa aia se intra in postul craciunului. daca era dupa noi, eram gata si in 2 saptamani, dar era sambata mortilor...au fost in total 60 de invitati, oricum mai multi decat doream noi. importanti eram noi 2, restul nu conta.doar la restaurant a fost o idee mai dificil, dar am reusit in cele din urma.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Ramonika spune:
si noi avem cam 3 luni la dispozitie. poti sa-ti organizezi nunta si cu 2 sapt inainte numai sa te tii de lista cu lucrurile care trebuie facute. important e sa ai din timp rezervate: restaurantul, DJ sau orchestra si fotograful / cameramanul, pt ca multi sunt rezervati din timp. restul e mai usor.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
josefine spune:
reusesc altii in 48 de ore (vezi emisiunea de la prima), chiar asa sa nu reusiti voi? incepeti cu o lista si dupa aceea incet, incet se rezolva