Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 30
elamia spune:
Ktrinel mersi pt sfat.Eu sunt la primul bebe si nu prea am experienta asa ca tot adun pe sfaturi si iau ce mi se pare ok.Acum de cateva zile nu-i mai dau nimic, in afara de lapte,bineinteles, ca am fost la vaccin si era cam marait si am zis sa-l las in pace putin.
Cum mai sunteti voi fetelor?Dar bebeii vostri?Nu stiu de ce,eu banuiesc ca-i de la caldura,dar la Dylan ii ies( cand e mai cald,asa am obs eu),niste bubite rosii.Voi ati patit asa?Bubitele astea nu sunt pe tot corpul,ci doar putin pe burtica sau pe brate si picioare,si tot apar si dispar,in functie de caldura.
Carmencita ai putea te rog sa-mi dai si mie o parola pt album?Mersi anticipat.
Va pupic pe toate
Mihaela si bebe Dylan
Pepsi spune:
multumesc de incurajari fetelor, inca nu am nascut, desi azi cred ca am pierdut ceva ca si dopul, nu stiu exact ca la primul nu am pierdut dopul, trebuia sa nasc in 18, ieri m-a vazut medicul si mi-a spus ca ma poate provoca vineri, daca nu nasc pina atunci,am 2 cm dilatatia si colul e stres dar nu 100%, asa ca vineri ramine ziua cea mare, mai am de dat miine un tel la sala de nasteri sa vad daca totul e ok, si au loc ptr mine, si vineri ma duc pregatita la spital! va tin la curent cu ce si cum, miine cind voi sti exact daca vineri merg sau nu! merci ca ma incurajati!va pup
Flavia
40+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
irlandeza spune:
Pepsi, doamne ajuta sa ai o nastere usoara. Se cam lasa asteptat David, nu?
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
12+
valen spune:
Waw, pt. vestea asta am intrat.Stii mai multe detalii Pitilache? Oricum, imi inchipui ca sunt bine amandoi, asa ca o felicitam pe mamica si-i dorim lui David multa sanatate si noroc alaturi de fratiorul lui si de parinti.
pitilache spune:
Sunt bine amandoi! Bebe are 3,990 si Apgar 9. Totul a decurs foarte bine si fff repede.
Acum asteptam poze cand se elibereaza!
Pupici la toata lumea,
Roxana
miti2004 spune:
salutare burtici !
am intrat pe la voi sa pun un fel de mic anunt: adica vand obiecte pt bebe: un sterilizator nou sigilat, scoica de masina folosita de fi-miu, o cadita nefolosita ( ca nu i-a placut maica-mii asta vara )
, un carucior usor ....
in fine, daca e vreuna dintre voi interesata scrieti-mi un PM
aaaa....si vand si patutul ( e prin pozele de la semnatura pe undeva ).
pupici si burtici sanatoase !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex