Bebei de Canada in burtici de mamici (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Denisam spune:
Salutare,
SPER CA ATZI AVUT PARTE DE SARBATORI PASCALE LINISTITE SI FRUMOASE!
O saptamina buna si pupici si bebici cumintzi!
Denisa
Denisa
26+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Monicutz spune:
Cristos a inviat!!
Sper ca v-ati odihnit si petrecut bine de Paste. Inca ne mai bucuram de Paste pana maine.
Pitilache, cum a fost la vaccin?
Cu contraceptia...eu nu suport pastilele si dr mea a zis ca nu le recomanda pe per alaptarii. Asa ca am ramas cu prezervativele.
Va pup,
si Odette
elamia spune:
Hristos a inviat!
Cum mai sunteti voi fetelor?Dar bebeii vostri?Sper ca ati sarbatorit cu multa caldura sarbatorile Pascale.
Dylan s-a mai cumintit si ne bucuram tare mult.Parca a inceput cat de cat sa-si regleze programul.
Laurajr. am fost la urgente intr-o noapte cu bebe pentru ca de cateva zile tot urla si nu puteam sa-l linistim cu nimic, acolo i-au facut analize si asa am aflat ca problema era formula care continea lactoza.Dar noul lapte nu prea il mananca,noroc ca suge si de la mine.Acum asteptam sa mergem la pediatru sa vedem ce ne sfatuieste el.
Va pupic.
Mihaela,mamica de Dylan.
georg spune:
Buna ziua,
Eu sunt noua pe forum in sensul ca nu am scris dar de citit citesc destul de des mesajele. Am si eu o problema am facut acum o luna amniocenteza si nu imi dau rezultatul ma tot amana desi trebuia sa mi le dea dupa trei saptamani dupa cum a zis doctorul meu. Nu mi-u spus nici macar rezultatele xcare se dau dupa 48 de ore. As vrea sa stiu daca si voi ati avut aceeasi problema si cum ati rezolvat-o.
Multumesc mult
Maria
Denisam spune:
MARIA-Georg IMI PARE RAU CA NU TE POT AJUTA, EU NU AM FACUT AMNIO SI NU STIU CAT DUREAZA, EU ZIC SA II PRESEZI CA E DREPTUL TAU SA STII CE SI CUM.Bafta multa!
MONI- voi cum mai suntetzi, Odette?
Maria- ma bucur ca Dylan si tu avetzi cat de cat un program-pupici!
Pupici la toata lumea si asteptam "raportul" de la Sori,Roxana, Pepsi, Laura, Donia si restul.
Denisa
Denisa
26+ w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
romaria spune:
hei fetele ce faceti??? Cum ati petrecut???Noi suntem bine crestem.
Va dau si niste poze noi.
Pupicei,
Poze noi
Rihanna
carmen94 spune:
Hristos a inviat!
Revin si eu dupa o absenta de cateva zile,dar acum revin ca mamica!!!!!
Suntem bine cu toti si incercam sa ne formam un program.nasterea a fost super,super usoara.m-am internat miercuri seara.mi-au pus un medicament care sa ajute colul sa se immoaie si sa se dilate.a 2a zi la ora 10 aveam dilatatie 3cm.la ora 11.15 mi-au montat epidurala.la cateva minute dupa epidurala mi-au facut inducerea.seara la ora 18.30 aveam dilatatie 10cm.la ora 18.46 a aparut Darius.nici nu-mi puteam inchipui ca voi naste asa de usor!!!!fara dureri,fara tipete,fara sa ma rup.......ca sa nu mai spun de conditii si de cum s-a comportat tot personalul!!!!
romaria.............ce a crescut mandra ta!!!!!!
hehehe!!! avem si noi
poze
Carmen
Donia spune:
Adevarat a inviat!
Vai, ce mogaldeata faina! Carmen, sa-ti traiasca si felicitari! Tu cum te simti? Super nastere ai avut, sper ca ti-ai revenit repede.
romaria, ce frumoasa e papusica rozalie! Cate grade aveti voi in casa de o tii in ciorapei?
Georg, mai bine deschizi un subiect separat despre ceea ce te framanta, pentru ca ai primi mai multe pareri. Plus ca in Canada nu sunt aceleasi reguli ca in Romania, deci ceea ce iti raspundem noi nu iti prea e de folos. Oricum nici eu nu am facut amniocenteza, dar ar trebui sa primesti rezultatele cat mai rapid. Iti tin pumnii sa fie totul bine.
Denisa, tu tot vesela pari, sper ca asa si esti
. Noi suntem bine, Cristi creste, e vesel, doarme cam 10-12 ore noaptea fara trezire, papa bine... maine-poimaine face 4 luni... of, repede trece timpul. O sa incerc sa mai pun si eu niste poze cu el.
elamia, le-am cumparat nasilor o vaza, iar fetei lor o bratara faina. Daca nasii nu prea intelegeau de ce le-am luat cadou si se tot scuzau ca ei nu au cadou pentru noi
, in schimb fata lor s-a bucurat tare de tot de bratara, era si foarte faina, ce-i drept.
Monicutz, de la ce marca de diapers a facut Odette iritatia?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
romaria spune:
Carmen sa va traiasca bebe si sa va bucurati de el!!!!
Donia eu tin 23 grade in casa??O fi bine o fi rau nu stiu:))
Poze noi
Rihanna
lapinou spune:
Hristos a inviat!
Sunt o viitoare mamica, acum am 35 saptamani si deja am inceput sa ne pregatim de marele eveniment.
Vroiam sa va intreb cum spalati voi lucrusoarele bebelusului.
La noi sunt masini de spalat doar la subsol, in casa nu avem voie sa ne montam una asa ca probabil trebuie sa le spal la mana. Cele care sunt in situatia mea le-au spalat la masinile de la subsol sau de mana?
Nu stiu cum se sterilizeaza biberonele si pompa pentru sani...duupa ce le sterilizz trebuie sa le pun in ceva anume?
Multumesc!
Va pup!