Bebei de Canada in burtici de mamici (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Lili-eu i-am dat Di-Vi_Sol inlinguritza sau cu seringa si cu catev apciauri de apa sau ceai, iar de la 3luni jumate de cand a mincat si solide i-am pus 1ml cu putina mincare, in prima lingruitz asi mai mergea asa- dar la 5 luni cand am fost in ro( si acum mi-a mai trimsi mama , ori prin cineva, ori prin posta in plic cu bule, ca e mica sticluta si e ok, nu se sparg), am luat Vigantolul, mai usor de luat datorita gustului si ca se dau 4 picaturi max dupa 1 an, mai am zile cand si uit de el, dar e ok. mersi de ganduri si pupici!
Moni-sper ca esti mai bine si bafta maine, va fi ok!Pupici!
Roxana- bafta cu afacerea ta,a sa e mai bine, per ansamblu, ia-tzi inima in dintzi si fa-o(tzinem pumnii si mult succes)- cu raceala suntem asa si asa, speram ca pe 15 aprilei sa ne tiram, si EMMA e super plimbareatza si intelege tot si nu o mai potzi pacali mai cu nimci,deja da din cap la da si nu si multe altele, doar la cuvinte, nu cred ca stie mai mult de max 10, dar stie animale si obiecte, inchide si deschide usi, sertare, tot e o rog- mai nou are tentative de a minca singura cu lingura si furculitza, dar nu nimereste mereu guraNumai bine tuturo bebeilor!

Denisa
Denisa 25+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna fetele,
am intrat si noi in rutina ( a venit soacra ) si mai am si eu timp de calc . Am mai mult timp de somn si mananc mai bine ( mai putin stresata) si am depasit bariera celor 50 de kg .
Beau zilnic 2 cani de ceai (pfffff) dar ce nu face mama pt puiul ei...
David se tot scarpina, am incercat sa sun la drmatologul la care am fost sa-l intreb ce sa-i dau altceva sa nu se mai scarpine dar vb cu robotul.
O cunostinta mi-a zis sa cer o a2a opinie si sa-i cer la medicul de fam sa ma trimita la alt dermatolog...dar parca nici n-as vrea sa-l zapacesc cu o mie de creme pe David....
Denisam, sper sa primesti unda verde de la dr si sa plecati la caldurik...noi plecam la Romanik in 2 luni!

Lilidana, si David al meu a protestat la vit d dar cu multe incercari, sughituri, innecaturi i-am dat-o pt ca el e alaptat exclusiv la san si are nevoie de ea pt intarirea sistemului osos.

Ktrinel, sa-ti traiasca printesuca ( la multi ani cu intarziere ca a facut 4 luni ) e tare frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Lilidana si eu tot D Vi Sol ii dau, a fost mai greu la inceput dar acum e ok, se mai stramba inca cand ii bag in gura dar nu o da afara.

Denisam merci de incurajari. probabil ca o sa-mi inima in dinti, odata si odata! Ai fata mare deja tu!

Uitati aici cateva poze cu noi din week-endul trecut.

Numai bine,
Roxana

Mergi la inceput

Roxana- bafta cum ziceam!Lasa ca si tu ai 1 bucata baiat mare si rupt din tine si Isa e o dulce cum doarme ea la frig:)

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Fetelor,multumesc de raspunsuri .Am sa-ncerc sa diluez soluita de vitamina in putina apa,sa vedem daca David o sa vrea,asta pana imi trimite sora mea,din Romania,Vigantol.Nu eram sigura ca se poate trimite cu posta.

O zi buna,fug ala David.

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

fetelor, si eu tot D-visol i-am dat de la comertzul canadian. puneam picatura in lapte sau in ceai. Vigantolul de romania mi s-a parut intr=adevar mai greu de administrat , fiind si mai uleios...in schimb dvisol-ul de aici e super gretos si odata i=am dat cu pipeta aia 1ml direct in gura si a vomitat instantaneu. asa ca il puneam in putin lapte sau ceai.
denisa, tu i=ai dat vit D pana la 1 an?? chiar daca bea formula?
eu am intrebat de mai multe ori si am citit si in carte, ca la bbi care beau exclusiv formula nu se mai da Vit D pt ca e continuta in lapte. am citit ca nici excesul de vit D nu e bun, deci de ce se da pana la un an, daca nu mai ia lapte de la san?
am intrebat si aici la linia lor directa cu infirmierele si tot asa mi=au zis, ca sa nu ii mai dau daca ia formula exclusiv.

pitilache, data viitoare sigur nu ne mai ratam si facem cunostinta fetelor ! eu nu pot vedea poze cu Isa eu o sa ma intorc la serviciu pe 26 nov , adica dupa 1 an . incerc un daycare pt Julia, am unul chiar in casa de langa mine , nu are multi copii si se ocupa bine de ei . e o mexicanca casat cu un quebecos. mai am si alte variante, inclusiv sa stea cateva luni cu sotul acasa ca el lucreaza in basement , asta ar fi ultima solutie...zice el , normal. eu sper sa am uncopil sanatos si bun si sa il pot da cu incredere in colectivitate, macar cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Accacia spune:

buna la toata lumea!
am vizitat spitalul ST MARY si mi-a lasat o impresie buna: camera separata pe toata perioada travaliului si a nasterii (probabil ca asa este peste tot; dupa nastere copilul este imediat dat mamei pt. a-l pune la sin sa manince (la cezariana dupa jumatate de ora de la nastere), apoi copilul sta in aceeasi camera cu mama pe toata perioada spitalizarii; hainute la copil se cer numai pt. momentul externarii.
cumnata mea a nascut in tara prin cezariana, nasterea a avut loc la ora 17 si nu si-a vazut deloc copilul pina a doua zi dimineata la ora 9 si cit a insistat sa il aduca...
va urez la toate tot binele din lume sa fiti fericite, linistite si ocrotite!
PASTE FERICIT SI LUMINAT!

Mergi la inceput

Ktrinel- eu stiu ca se da vit D pina la 2 ani aici pt ca ei la 1 an ar treb sa fie exclusiv pe lapte de vaca din comertz, o sa mai intreb si eu cand merg iarasi la medic , cred ca pe 17 martie!Eu aveam zile bune cand uitam sa il dau, asa ca nu cred ca are exces.Acum ii dau 3 picaturi de vigantol romanesc si iarasi din 7 ziel cred c aprimeste sigur 3-max 4:)

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

fetelor am intrat sa va scriu ca marti sau miercuri sunt programata ptr.inducere,asta ptr.ca azi am intrat in panica si am avut o fricaaaaaaa~~~era ora 12 si eu nu-l simteam pe bebe.am manacat,am stat intinsa 30 minute pe partea stanga si nimic.......am fugit de urgenta la spital si mi-a venit inima la loc cand la monitorizare i-am auzit inima lui bebe.la ora 1 aveam programare la tanti doctora.i=am povestit prin ce am trecut,mi-a verificat colul care este moale si dilatat 1 cm si am stabilit impreuna sa apelam la inducere avand in vedere ca eu mai am la activ o poveste trista.in plus nu mai reusesc sa ma stapanesc si intru imediat in panica cum nu-l mai simt pe bebe.
acum merg sa=mi verific bagajul si sa ma odihnesc.ma simt de parca as fi tras la coasa toata ziua.

va pupic pe toate/sper ca totul sa se termine cat mai repede si bine

Carmen 38cuDarius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Carmen, mult succes! Sa mearga totul bine si sa il tii pe Darius in brate cat mai repede! Suntem cu gandul la tine.

Cu Vitamina D ma descurc bine, ii dau din asta canadiana si o prefer Vigantolului romanesc ca la alea 2-3 picaturi nu stiam niciodata daca le-a inghitit sau nu.
Ii bag pipeta in gurita si ii dau cate putina solutie odata, ca si cum ar lua daca ar suge din pipeta. Si incetisor o inghite pe toata. Aveti multa rabdare cand le dati medicamente, ca daca voi sunteti calme si rabdatoare si le zambiti si le vorbiti e mai usor sa le dati medicamentele. Ei se vor uita fermecati in ochii vostri si voi va faceti treaba mai usor.

Laura, ti-ai revenit cu lapticul? Ce va gateste bun soacra?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput