Mamici de martie - aprilie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Adina ma bucur ca sunteti bine amandoua.....asteptam si noi poze sa-ti admiram printesa

Diana 34+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetele cum pot sa imi pun si eu poze la poze cu mamici???cine ma ajuta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Krissy ce inaltuta e Sophia, ptiu ce frumusei sunt toti, vorba cuiva abia astept sa-l vad si pe al meu.

Cria32+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

phili, eu verific tensiunea in permanenta, stau cu frica din cauza edemelor. Folosesc unul electronic, de la Brown, nu stiu cat este de bun. Tensiunea se invarte in jurul lui 12. La tine?

38 + Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Mady ti-am trimis un mesaj.

Cria32+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

La multi ani mamici,viitoare mamici!

Vreau sa va daruiesc la toate un filmulet documentar(Miracolul vietii) ca sa il puteti vedea si voi dar nu stiu cum sa fac.daca stie cineva va rog sa-mi spune-ti. ca sa-l pot trimite.

.38+(Aida) (Laura 3 8luni)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

LA MULTI ANI FETE DRAGI! Sa avem o primavara frumoasa, plina de soare si de bucurii! Sa avem nastere usoara si bebei sanatosi!
Visez ca ma plimb prin parc pe la soare cu comoara in brate, si imi lipesc obrazul de obrajorul lui mic. Atunci o sa uitam toate insomniile si toate greutatile.
Am fost ieri la medic. Bebe de 2 kg, e mai mare cu 3 zile ca si greutate. Colul de 3,5. Toate bune. Eu tot intreb de nastere si el tot imi spune ca mai avem. mai avem cam o luna si o saptamana dar... intreb si de scos firul, ca am cerclaj si imi zice ca vedem. M-a bagat in ceata cu epidurala. sa mi-o cumpar, ok; dar i-am spus ca am scolioza (am coloana in forma de S) si a zis ca nu stie ...sa vorbesc cu un ortoped. imi e asa greu sa mai merg si la un ortoped...dar o sa merg, ce sa fac. oare nu e si treaba anestezistului? ca si el ar trebui sa stie ce coloana se preteaza la anestezia asta si care nu...NU???
poate ma lamuriti si pe mine.............intre timp merg si la ortoped, am vorbit cu medicul de familie si imi face o recomandare
hai ca va pup si fug la treaba ...prin casa pe mop

dianiana 34+
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

FELICITARI KARRA
si La multi ani!de 8 martie tuturor mamicilor si burticilor.
Gabdid nu reusesc asta e adresa mea de e-mail:lel_gurita@yahoo.com,daca vrei sa-mi trimiti pls.
da m-am lamurit dupa masuratori sunt in 34-35.sper sa stea bebelul macar pana la 38s
sa pun si eu majoretele pt. toate mamicile si nu numai:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ziua buna , fetelor.
Felicitari , Karra...chiar cel mai frumos cadou pe care l-ai fi putut primi de ziua femeii.
Sa traiesti Maya ( ce frumos e numele) sa fii fericita, iubita si apreciata de toata lumea.
La multi ani, fetelor! de ziua noastra.Sa fiti fericite, iubite si tot ce va doriti sa impliniti usor si armonios. Sarcini usoare, nasteri usoare si bebei sanatosi , cuminti si mancaciosi la toate.
O sa incerc sa scriu un pic, da' nu prea pot sta pe scaun.Mi-e asa de mare burta si Lucas se misca in continuu de mi-e frica sa nu-i fac rau.
Se pare ca majoritatea trecem prin stari proaste, dintr-un motiv sau altul.Ei...am avut si eu o repriza. Incerc din rasputeri sa ma abtin, dar sunt atat de sensibila de nu-mi vine sa cred.
Absoluta, stai linistita ca o sa fie bine. Dumnezeu are grija de cei care lupta cu greutatile. 7 ani de incercari, esti demna de toata admiratia. Inca putin si o sa-ti vezi visul implinit, draga mea. Inteleg ca o sa nasti cu cezariana.
Asa am citit si eu ca dureaza foarte putin nasterea propriu-zisa, 10 min, mai mult (aprox 30 min) dureaza coaserea. Sambata o sa ma duc la dr. si o sa-l intreb asa ca o sa vin cu date sigure.Daca te gandesti la vreo intrebare, ajuta-ma.Eu mi-am facut o lista, da' sigur am uitat ceva. Eu eram pregatita pentru nastere naturala si la ultimul control m-a anuntat ca o sa facem cezariana, asa ca ...m-a luat ca din oala, n-am stiut ce sa intreb.
Paxela, ce burtica furmoasa ai.
Krissy, sa-ti traiasca printesa , frumusica foc.De fapt, toti bebeii nostri sunt foarte frumosi. Pe bune, nu am vazut unul urat, desi pana acum mi se pareau urati astia mici asa. Ai nostri sunt exceptii.sunt asa curioasa cum o sa fie al meu.Eu am fost urata cind m-am nascut...cu par negru, umflata , buzata si botoasa. (nu ca as fi acum mai faina...
Roandre, multumim de stiri, pupa-i pe toti trei si din partea mea. Asteptam poze
Va pup, revin mai tarziu ca nu mai pot sta pe scaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si eu as vrea sa pun niste poze in album. va rog sa-mi trimiteti si mie parola. multumesc anticipat!

39+ Matei Stefan
poze

Mergi la inceput