Guma de mestecat ?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

offff... si cate mentos am bagat in mine in ultimul timp... iintr-adevar, nu in combinatie cu cola, dar totusi cred ca fac rau. parca mereu aveam pofta de ele, iti creeaza dependenta, cel putin pt un timp.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu beau cel putin 2l de Cola Light pe zi, si sint si consumatoare mare de guma si bomboane mentolate...shi Mentos, printre altele.
N-am explodat, dupa cum se vede , si nici n-am avut vreo alta problema de la ele.

Am impresia ca e o antireclama, ceva.... gen Cola care topeste asfaltul... iaurtu' ucigash... margarina toxica... vitaminele care dau boli grave.... etc etc.
Sint cam satula sa aud ca nimic din frigiderele noastre n-ar trebui mincat, de fapt.

Elise & www.youtube.com/watch?v=xUveIVrEHxo" target="_blank">BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

mda, subiectul e trist, dar e adevarat ca e o reactie chimica.

http://www.youtube.com/watch?v=hKoB0MHVBvM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am primit mesajul asta de vreo 5 ori si de fiecare data victima era din alta tara :). Va dati seama ca daca ar fi fost asa nu trebuia sa primim mailuri ca sa aflam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

www.snopes.com/horrors/freakish/mentos.asp" target="_blank">http://www.snopes.com/horrors/freakish/mentos.asp

nu e adevarat...

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Cititi si aici:

www.jurnalul.ro/articol_73636/mentos_este_total_sintetic.html" target="_blank">Mentos e total sintetic

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by ocebine

www.snopes.com/horrors/freakish/mentos.asp" target="_blank">http://www.snopes.com/horrors/freakish/mentos.asp

nu e adevarat...

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

ai vazut filmuletul de pe youtube?
doar nu or fi pus altceva, sau mai stii?

edit: da, nu e adevarata povestioara, dar reactia exista, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

e vorba aici de guma de mestecat Mantos sau de bomoanele Mentos??? ca nu e aceelasi lucru!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

danielac, in link-il dat de Alina am vazut poza cu pachetul si scria Mentos - chewing gum.

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Cristina, pai de asta am intrebat si eu, ca Dianei ii plac bomboanele alea Mentos, cu arome de fructe sau mentolate...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput