ti-e bine?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klato spune:

Mey, eu am de facut bagaje si de spus rugaciunile si voi ma deturnati aici...

Luana, in Danemarca zbor. Desi mai am zboruri la activ, it's not getting any better. Asta pentru ca sansele mele de a fi in avionul "norocos" cresc exponential cu fiecare cursa la care scap cu viata - gandesc eu. Da' daca se facu norma la prabusiri saptamana asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mie mi-e foarte bine in general dar acum sunt deprimata

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by klato

Mey, eu am de facut bagaje si de spus rugaciunile si voi ma deturnati aici...

Luana, in Danemarca zbor. Desi mai am zboruri la activ, it's not getting any better. Asta pentru ca sansele mele de a fi in avionul "norocos" cresc exponential cu fiecare cursa la care scap cu viata - gandesc eu. Da' daca se facu norma la prabusiri saptamana asta...

am yo o presimtire ca zbori cu un avion mic....mai multe nu spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Guestus, esti mortal!!! (la figurat vorbind )

Ca sa raspund intrebarii din titlu...acu'i-e bine....mai tarziu mi-e rau....iar bine...si tot asa...

Dar e fun asa cum e; daca ar fi numai bine probabil ca m-as plictisi

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Luano...capra deprimata e capra vecinului,care 'crapa cand moare'...de invidie ca a noastra traieste vesela si sloboda pe DC

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Mie imi este bine Am o fetita sanatoasa,vesela si cuminte, un sot care ne iubeste si ne rasfatasi un loc de munca minunat.Sunt inconjurata de pici de clasa I.Ce as putea sa-mi doresc mai mul. Important ca suntem sanatosi ca in rest le facem pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Eu sunt fericit ca traiesc si sunt sanatos.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Hai ca acum apare vreo idee creata sa i vedem pe aia carora nu le e bine !

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

si mie imi este bineam un sot minunat si (de invidiat)si avem o fetita superba ,desteapta si frumoasasunte o familie implinita si fericita,sanatosi si asta conteaza cel mai mult
o am pe mami langa mine si imi este tare bine

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Initial creeata de 26octombrie

tot rasfoind forumul, vietile cunostintelor mele, televizorul, ziarele samd, vad ca majoritatea oamenilor cere cuvantul pentru a-si expune problemele. de cele mai multe ori reale si triste. si sunt convinsa ca e un lucru bun, caci empatia e un leac minune, adesea.
am inceput asa pentru a puncta justetea acestor strigate de ajutor, cel putin din punctul meu de vedere.

dar...
voiam sa schimb nitel atmosfera. cred ca avem nevoie si de topicuri vesele. optimiste. colorate. fac bine la corazon!

asadar, am deschis acest subiect pentru a spune lumii ca mi-e bine.
ca viata e frumoasa. ca sunt asa cum imi doresc sa fiu, ca am un sot minunat, impreuna cel mai fain copil din lume, ca suntem sanatosi, ca avem acoperisul/painea/micile rasfaturi, ma simt norocoasa pentru locul si timpul meu.
si eu am, ca toata lumea, frecusuri cotidiene, sarcini neplacute, teluri preaindepartate, nervi, oboseala. si ce daca?!
mi-e bine!

hai, ziceti si voi, vreau sa vad primavara in randuri, sa mai citesc zambete si oameni constienti de bucuriile lor!

si nu vreau sa mi se interpreteze gresit spusele, nu e un subiect unde sa intre lumea sa se laude, bucuriile astea nu tin de meritul tau cat tin de noroc; vreau sa veniti aici cu luminoasa mirare pentru frumusetea pe care o traim. cum spunea cineva, tare fain, "to count ones blessings"

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

M-ai facut sa zambesc si nu ironic , fi sigura! Ma bucur ca esti bine si-ti doresc asta tot timpul !

.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u

Mergi la inceput