Aspectul fizic conteaza?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicalin spune:

da,conteaza!cu toate ca sunt destui oameni frumosi care dezamagesc si sunt si oameni mai putin aratosi care nu sunt de lepadat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Conteaza sau nu, in functie de calitatea 'privitorului', dupa cum urmeaza :
1. 'privitori' de calitate :-)), pentru care aspectul fizic al celuilalt nu conteaza.
2. 'privitori' cu sanse de recuperare, pentru care aspectul fizic nu mai are vreo importanta in momentul in care celalalt a inceput sa vorbeasca. Aici sunt mai multe variante, incepand cu 'este atat de destept incat nu conteaza ca e urat' si terminand cu 'la cat e de prost, putea sa fie si Fat-Frumos ca tot nu mai conta' :-))))
3. 'privitori' pierduti defintiv , pentru care nu conteaza altceva decat aspectul exterior. Astia-s cei mai de groaza .

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Denizel, bine spus (si sintetizat)

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Sunt (cumva) de acord cu ce a spus Denizel.
Dar , s au facut studii si ca atare s a demonstrat ca suntem, ca specie, de cand ne nastem SUPERFICIALI (cum ar zice Seinfield).
Instinctiv, la gradinita, cei mai frumusei copii sunt cei mai simpatizati; femeile cele mai armonios construite atr mai multi barbati (instinctiv, iarasi pt perpetuarea speciei);la fel si barbatii cei mai isteti, atletici, vigurosi au prioritate (ar aduce vanatul cel mai bun si de asemenea ne ar darui copii frumosi si sanatosi). Pana la urma frumusetea degaja sanatate si asta da curaj semenilor sa ne sustina...
Acum este la moda, cumva ,discriminarea pozitiva. Trebuie sa avem in posturi cheie persoane mai putin inzestrate fizic, cu handicap chiar, de orice alta rasa decat ido europeana, daca se poate cat mai multe femei etc etc.
Mie imi convine discriminarea pozitiva pt ca sunt femeie, sunt supraponderala si consider ca sunt apreciata exclusiv pt creierasul meu.
Dar cand eram mai tinerica si mai frumusica, societatea 'superficiala'ma ajuta sa obtin niste chestii infinit mai usor decat acum... acum imi folosesc mai mult creierashul sa obtin ceea ce vreau... nu mai e suficient un zambet;

Mergi la inceput