Stresul de zi cu zi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

ufff, si eu ma regasesc aici, nu chiar in toate zilele m-i se intampla asta, am si zile mai normale, dar uneori imi vine sa plang de ciuda ca nu le pot face pe toate si sa nu fiu stressata!
singura mea alinare e forumul!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Si eu ma regasesc aici.Stres,stres,stres.....se termina vreodata???!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Viitoarelor mamici, nu stati si cititi ce se plang fetele astea, ca nu-i chiar atat de rau pe cat pare
Editez ca am gasit o hiba.
In descrierea doamnei super stresate nu scrie nici o vorba de stat pe DC. Atunci cum va regasiti voi toate atat de bine in cele descrise?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si eu ma regasesc numai ca eu lucrez sambata si sunt libera lunea ca sa ma pot ocupa de copil macar o zi lipsita de stres, in concluzie sunt alaturi de familia mea doar o zi libera, duminica cand ne-o petrecem de cele mai multe ori la hypermarket si facand curat in casa (impartim frateste, unu spala pe jos altul calca etc) si din cand in cand mai vizitam prieteni.

In rest alergam dimineatza, spalat, mancat, du copilul la scoala, fugi la serviciu, ia-ti portia de stres, fugi sa iei copilul de la afterschool club, si acasa apoi incepe distractia, mancare, spalat ,calcat etc. Numai ca eu simt ca ritmul e mai alert ca nu sunt de acord sa-l las pe fiu-miu zilnic la afterschool deci o zi pe sapt fug in pauza de masa sa-l iau si il aduc la mine.

Ieri mi s-a stricat masina , sa va mai spun ca am inceput sa plang?

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Asa era si la noi pan sa intru in prenatal(pe aproape).Numai cat am citit,am obosit si ma ametit.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

contra stresului
http://www.pnet-int.com/funny/audio/farsa_caligula.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

Viitoarelor mamici, nu stati si cititi ce se plang fetele astea, ca nu-i chiar atat de rau pe cat pare
Editez ca am gasit o hiba.
In descrierea doamnei super stresate nu scrie nici o vorba de stat pe DC. Atunci cum va regasiti voi toate atat de bine in cele descrise?

Chestia asta nu are legatura cu "viitoarele" mamici. Poate ca viitoarele mamici, pana vor avea copiii la scoala, vor avea o cat de mica sansa ca lucrurile sa se schimbe. Adica... daca in majoritatea tarilor civilizate programul e de 8 ore, de ce n-am tinde si noi sa muncim, hai nu 8, da' macar maximum 9 ore pe zi??
Apoi, e posibil sa aiba sansa sa se dezvolte si la noi sistemul afterschool.

Ca sa comentez si hiba gasita... pai uite-te si tu la orele la care apar interventiile :) Vei vedea ca la majoritatea, interventiile sunt intre 8 seara si miezul noptii :) Eu una, seara, decat sa ma uit la gretoasele stiri de la TV, mai bine arunc un oki pe DC Si cand colo... citesc despre stres Aici recunosc, mai degraba ma vei gasi la subiecte de-astea; la subiecte gen "ti-ai ales baba", nu ma vei gasi...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca e vreo lucrare suprarealista ceva, eseu .

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

ihi, ai perfecta dreptate Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

viata femeii din canada poate fi transpusa la fel de bine in bucuresti, unde orasul se blocheaza cu trafic intre 7.30 si 19.00, cu mici pauze pe care eu inca nu le-am identificat, iar din baneasa pana in sudul orasului faci cam 1 ora jumate cand e bine si 2 ore jumate daca ploua. cred insa ca tot frecusul si goana asta de zi cu zi nu tin alerte si in forma, nu?

17+

Mergi la inceput