Sunt foarte trista......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Merci fetelor...

Cine poate privi mai departe de orgolii..poate sprijini pe cele care au nevoie de intelegere....

Eu am niste dureri de ovare ...uter ..infernale...si nici nu stiu de la ce e..si am o stare ff proasta.....

Dar cine sa ma inteleaga.... normal ca voi fetele...care trebuie sa fim unite...sa putem razbate

Merci Catalina

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarag spune:

Anis,

Si pe mine m-a intristat starea ta de spirit actuala, si ma simt foarte solidara cu tine.
Trebuie sa fii optimista, sa privesti mereu inainte.
O sa vina si rindul tau!

Te pup si fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

anis, cu siguranta va rasari soarele si pe ulita ta. Dumnezeu nu sta degeaba, mai ales cand iti doresti ceva atat de frumos.

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apostol Mariana spune:

Nu dispera! Te inteleg foarte bine caci si eu am trecut prin acest moment si pot sa spun ca CREDINTA m-a salvat! Dumnezeu este acolo sus, si ajuta pe toata lumea, dar trebuie sa avem rabdare!

Bravo Papadie! :"Eu zic ca parinti sunt cei care-i cresc nu cei care-i fac!"

Stiu ca teoretic este usor, insa practic este greu! Ideal ar fi sa iei o pauza dupa atata alergatura, dupa care sa o iei din nou de la capat!

Si-ti mai spun ceva, din proprie experienta: Atentie! la medicamentele pe care le iei pentru a ramane, ca sa nu se transmita fatului! Am o verisoara foarte frumoasa, desteapta dar hipoacuzica, cand a fost mama mea cu matusa-mea cu ea la doctorul IUBU, de pe vremuri (Dumnezeu sa-l odihneasca!),a consultat-o, dupa care le-a luat deoparte pe maica-mea si matusa-mea si a intrebat-o direct pe matusa-mea:" Ce tratament ati facut ca sa aveti acest copil?", la care matusa-mea s-a inrosit si i-a spus, mama mea nici macar nu stia!

Nu vreau sa te descurajez, insa eu opiniez pe tratamente naturiste si CREDINTA!

Sunt sigura ca se va rezolva fericit! RABDARE!

Mergi la inceput

Multumesc frumos fetelor,

Incerc din rasputeri sa ma adun si sa nu ma las bulversata de avalansa de informatii care mi-a parvenit in ultimul timp.

Si mai incerc sa-mi gasesc puterea in mine...si sper sa reusesc!!

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Draga mea Anis

Si eu zic ca papadie...sa de a domnul copii...mamici sa fie destule ca sa-i creasca si sa-i iubeasca.
Cea mai buna prietena a mea s-a dat in cap peste cap ca sa faca copii...ani de zile s-a stresat cu toate ca sotul ei i-a zis sa nu se dea de ceasul mortii.
Pe ascuns i-a facut surpriza de a adopta o fetita...mica cit un dop...
si frumoasa foc.

Dupa ce s-a calmat...crescind fetita, ce crezi...a ramas gravida asa din senin...ca sa-i spuna doctorii ca ea nu putea sa ramina gravida in mare parte a stresului la care se supunea benevol.
Corpul simte...chiar daca tu spui altfel.

Crezi ca sotului tau ii pasa ca fosta lui a ramas gravida...oare ce e mai important decit dragostea, respectul, si intelegerea lui pt tine?
Aveti grija unul de altul.

Va doresc numai fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

ANIS SI EU VREAU SA TE INCURAJEJ,DAR MAI MULT VREAU SA POT GASI O REZOLVARE LA TOATA TRISTETEA TA SI CRED CA ASTA AR FI O SPERANTA.UN CAZ CA AL TAU AR FI AL CUMNATEI MELE CARE DE 6 ANI SE LUPTA SA RAMANA INSARCINATA SI NU PUTEA.ASA CA A AFLAT DE O BIOENERGOTERAPEUTA,CARE A APARUT SI LA TV SI A FACUT CU EA CATEVA SEDINTE SI SURPPRIZA-ACUM ARE UN BEBE DE 10 LUNI !!D-NA RESPECTIVA ITI SPUNE DACA TE POATE AJUTA SI IN CAZUL EI S-A ADEVERIT.I-A SPUS CA AR AVEA TROMPELE INFUNDATE SI DIN CAUZA ASTA NU RAMANEA.VREI S-O MAI INTREB DETALII ,PENTRU TINE,POATE EXISTA O SPERANTA........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anis, si eu am auzit de rezultate cu bioenergie, asa ca, ceva tot trebuie sa ajute.

Crinuta

Mergi la inceput

Merci frumos fetelor....

E foarte greu sa-ti gasesti resursele interioare..

In fine Pia, ma poti ajuta cu mai multe date?

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

AI GRESIT CAND AI SCRIS SAU NU ESTE PENTRU MINE INTREBAREA?(PIA IN LOC DE PITI )

Mergi la inceput