pizza rapida?

pizza rapida? | Autor: crissandrada

Link direct la acest mesaj

Puteti sa imi spuneti niste retete de pizza super rapide si usor de facut? Si un blat la fel de repede de facut si usor bineinteles ?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu pentru blat fac aluat de paine:
1 cubulet drojdie
250 ml lapte
2 linguri ulei
1 ou
1 lingurita sare
1/2 lingurita zahar
480-500 g faina

Se dizolva drojdia in putin lapte caldut.Se amesteca apoi si oul,sarea,zaharul si uleiul.Urmeaza restul de lapte si faina treptat.Daca mai este nevoie mai poti adauga faina.Pana nu se mai lipeste aluatul de maini.
Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si presarata cu faina.Este randul sosului de rosii,pe care-l faci dupa cum iti place,salam,sunca,ciuperci,ardei sau ce mai vrei tu si la urma cascaval din belsug.
30 de minute la cuptor si gata. Pofta mare.



Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Eu fac pizza asa :(sunt sigura ca-mi iese, nu are cum sa dea gres ). Cumpar coca de paine, de la cuptor, din 3 paini fac 2 tavi de aragaz dar blatul e subtirel. Pun pe el toate cele si...gata pizza si usor de facut si rapid si nu da gres niciodata.
Am incercat si eu tot felul de retete dar nu mi-au iesit niciodata asa cum vreau.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Rapida, da rapida, ca nici "pitzaru`" nu ajunge asa repede numai ca are...alt gust decat o pizza obisnuita. Dar buun.

1 pahar ulei
1 pahar apa
20 linguri faina
Se framanta o coca frageda
O intinzi in tava si pui deasupra ce vrei (dupa imaginatie, inclusiv peste din conserva daca vrei cu peste+ceapa rosie, e fff buna; branza, salam, masline, ardei, rosii, cascaval-neaparat, carnati, crenvusti, si ce idei mai ai. Asa, de asemenea, eu am gasit cu acest aluat fraged si tarte, deci umplutura a fost dulce, de exemplu fructe, sau bucatele de ciocolata care s-au topit, rahat, stafide, etc)
La cuptor o ti f putin, o sa-ti dai seama, ca se coace repede.
Pofta buna!

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Pizza rapida, facuta de adar
Am facut-o si eu si e super super rapida si buna tare

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pizza cu blat din suc de rosii

Blat: 4 oua batute, 1 1/2 pahar cu suc de rosii (sau bulion diluat), unt cat un cub (se poate folosi in loc o ceasca de ulei), piper, sare, cimbru, 14 linguri faina. Se amesteca aceste ingrediente, se unge tava de cuptor cu margarina de copt si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia in tava (compozitia iese moale), iar peste compozitie se pune umplutura. Se tine in cuptor circa 40 – 45 minute la foc potrivit-mic(cuptorul trebuie preincalzit). Ca umplutura eu folosesc ce gasesc prin casa: ciuperci taiate, carnati de casa, mezeluri, slanina afumata... In ultimele 10 minute de copt, eu scot tava, presar cascaval ras pe deasupra si mai adaug 2 oua batute. O mai las la cuptor pana se rumeneste usor oul pus deasupra. Iese foarte buna, mai mult ca o prajitura.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Va multumesc tare mult. Am sa le incerc pe toate.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput