Savia - iaurt din soia

Savia - iaurt din soia | Autor: Sorina7

Link direct la acest mesaj

Salutari tuturor,

Ce parere aveti de noutatea asta de la Danone, iaurtul de soia cu fructe ?

Mie mi se pare bun la gust, dar ma intreb daca e si ok, dpdv al E-urilor.
Despre soia parerile sunt impartite: ba sa mancam multa ca e sanatoasa, ba sa nu mancam ca e modificata genetic.
M-as bucura sa aflu parerea voastra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Vezi www.jurnalul.ro/articol_72734/ce_bence_mancan_saviadesert_din_soia_de_post.html" target="_blank">aici. Din cate stiu eu se poate consuma fara probleme (mai putin diabeticii).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Are amidon modificat, si ca de obicei, nu sunt specificate cantitatile de chimicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

multumesc de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Pe unde l-ati gasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am vazut eu ca se aflau cu produsele de soia, in Auchan. Banuiesc ca e in toate magazinele mari. Dar eu nu am luat, pentru ca sunt rezervata asa cum sunt cu toate produsele Danone( e optiunea mea, nu vreau sa intru in discutii pe tema asta)

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

La billa le-am vazut la raionul cu iaurturi, deci la frigider, linga celelalte sortimente de la Danone.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput