Inimioare de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Acusor, a mancat si ieri la amiaza, si mi-a cerut si dupa ce s-a trezit. Au iesit tare gustoase, eu le-am facut cu paste si alea ii plac, de-asemenea. Toti copilasii is plini de vanatai la varsta asta, tin pumnii pentru acomodarea la gradi.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna seara!
Acusor - succes la cresa pt Teo.

Credeam noi ca pe noi ne-a ocolit viroza dar n-a fost asa. Miercuri noapte am patit-o cu Cata cu temperatura,vomitat,tuse,nas infundat mers cu el la doctor dat antibiotic Zinat, Panadol, Eurespal. Sambata noapte Sebi temperatura, nas infundat, putin deranjat la burtica, fara pofta de mancare, mers doctor dat Ospamox,Panadol, Pivalone pt nas. eu dormit - nu prea ... sper ca in noapte asta sa fie mai bine
Am vazut si noi poze cu copilasi frumosi fetite Anis, Maria&Luca-Albinutzza, shtrumpheii la gradina zoo - Laura, Maria-Emanuela

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

dania.nicol imi pare rau ca sunt bolnavi Cata si Sebi. Insanatosire grabnica le doresc si tie putere pana trece viroza!
Si eu acuma iubesc patul, ca lui Alex ii ies ultimele masele si peste asta are si Lambliaza si plange si se foieste, cam jumatate de noapte si cealalta o doarme in brate la mine . Eu am noroc ca mai fur cate un pui de somn cat este el la cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata!

Eu sunt cam zabauca in dimineata asta, nu stiu de ce ma simt asa obosita, asta noapte m-am trezit cam de trei ori, Sebi nu a mai avut febra, dar a trebuit sa ma trezesc pt antibiotice pt amandoi si lapte pt Sebi. Astazi Cata s-a dus la scoala, doctora ar mai fi vrut sa mai stea acasa dar el s-a dus pt ca s-a plictisit si nu vrea sa piarda din lectii.
Pisicut - si sanatate multa pt Alex. De unde o fi luat giardia de la cresa? Cum ai descoperit, i-ai facut analize?
Acusor - unde esti ? ce faci? L-ai lasat pe Teo la cresa?

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Dania.nicol mi-au spus de la cresa ca i-au gasit in scaun un limbric. Asa ca am dus proba la laborator. Analiza parazitilor a iesit negativa, dar analiza digestiei arata ca are frcvent amidon nedigerat, in plus lipsa poftei de mancare, scaderea in greutate. Asa ca doctorita mi-a scris Flagyl 5 zile si apoi Permazole 3 zile, ii dau si Baby Biotics. Dupa o luna sa repetam tratamentul. Acuma nu stiu ce sa zic, dar am incredere in doctorita si ma rog sa se faca bine galusca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Acusor frumosi flacaii ai fotografiat! Eu nu am avut cum sa mai ajung la expozitie pt ca am fost la un curs. Noroc ca are Daviduta destule hainute.
Delia cu intirziiere adaug si eu un LA MULTI ANI ADI !
Noi suntem bine. Asteptam sa nasca nasa lui David pe bebe doi care se pare ca va fi baietel. E deja in saptamina 38 deci nu mai are mult...
La pusculita pun monezi de 50 bani (am scris in lei vechi ca sa va dati seama )si s-au strins ceva. Ma intreb ce va face cu David cu ei deja .
Ma retrag cu pupici multi copilasilor bolnavi.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Azi a fost prima zi de cresa. Teo a fost cuminte. S-a jucat cu copiii, ciorba n-a mancat, doar felul 2. N-a vrut nici ceai sa bea. Cand m-am dus sa-l iau, era mort de sete. M-a vazut educatoarea ca-i dau apa si a zis ca o sa-i dea doar apa. Nu stiu cum a fost pentru el, dar pentru mine a fost greu. Am bocit toata dimineata. Cand m-am dus sa-l iau si m-a vazut, s-a pus pe un plans, de nu-l mai potoleam. S-a linistit repede. Acum l-am dus la somn. Sa vedem si maine cum se descurca.
Oricum, e tare greu. Nu pot sa descriu cum m-am simtit azi.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Acusor, te cred. eu numai la gandul ca il voi lasa pe maini straine si incep sa plang. mi se rupe sufletul...

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Acusor, te cred ca-ti este greu, m-ai facut si pe mine sa plang!!!! Uffff, pupici multi, incet-incet se va obisnui si teo cu copilasii de acolo si tu cu ideea.... Un pup mare la amandoi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Irina, Nicoleta, . Saru'mana de incurajari.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput