Atentie! Dr. Grama
Pentru cei care au de-a face cu pers. din subj. mare atentie. Nu vreau sa va sperii dar tocmai ce a omorat un copil la nastere.
Florin,
Raspunsuri
Florin spune:
E o ea (Grama).
Cordon ombilical scurt si copilul n-a putut sa iasa. Trebuia facuta cezariana, mama copilului a stat 45 min. pe masa de nastere.
simiongabriela spune:
Adevarul este ca acel spital este cunoscut pt doctorii sai lipsiti de profesionalism si cunostinte medicale. Si eu am trecut printr-o experienta negativa cu o doctorita de la Cantacuzino. Pacat de spital ca doctorii lasa mult de dorit.
simion
ciupimar spune:
Buna tuturor
Si eu am nascut la Spitalul Cantacuzino, cu dr.Ciurel Octavia, care este o femeie extraordinara, si de un inalt profesionalism. M-am chinuit 13 ore de travaliu (am avut un col scurt, dar foarte rigid), desi dr.Ciurel insista pt cezariana, dar "profesorul" nu a aprobat, desi m-a consultat de 2 ori in timpul travaliului(a avut niste interventii traumatizante pt mine). Dr.Grama m-a consultat si ea si a decis ca trebuie neaparat cezariana, pe propria ei raspundere. Fara decizia dansei m-as mai fi chinuit, cine stie cat.
Nu cunosc alti medici, nu am avut "pile" la medicii care m-au consultat, dar eu am fost foarte multumita de doctorita mea si de interventia dr.Grama (m-au operat impreuna).
Maria
MirelaV spune:
nu spitalul e de vina..k el saracul e dotat..ci impertinenta angajatilor si angajatorilor..
ce sa mai vorbim de Nea Secara?
MirelaV
amik spune:
am nascut si eu in cantacuzino acum 5 1/2 luni.
dar sper ca pana la copilul urmator-daca o fi sa nasc tot acolo- "profesorul" sa iasa la pensie!
e un macelar!am vazut femei umplute de sange in urma unui control facut de acest ...medic.oribil!
alexandrele...
Nuk spune:
Nu stiu de unde ai auzit tu treaba asta, si imi pare foarte rau daca asa este, dar trebuie sa iti spun, ca eu am nascut la Sp. Cantacuzino cu dr. Grama.
Este o dr. exceptional de buna si de capabila profesional.
Cit despre lipsa de profesionalism si capacitatile de munca ale cadrelor medicale, nu va apucati sa aruncati cu piatra.
Daca ati lucra intr-un spital, indiferent de sectie, nu ati mai vorbi asa. Eu nu zic, ca nu sint si medici prosti(sunt), dar nu este cazul doctoritei Grama.
Stresul intr-un spital, este foarte mare: doar ai in maini, vietile oamenilor. Din pacate se mai intimpla si nenorociri, asta nu inseamna neaparat ca medicul sau asistenta sunt de vina.
Mai trebuie sa cunosti si problemele legate de boala ale pacientului, pentru a afirma asa ceva.
Oricum, cert este ca exista si cazuri de mal-praxis si regret din tot sufletul daca persoana in cauza face parte dintre ele.
Are toata simpatia si compasiunea mea.
Cordonul scurt se vede foarte bine la ecografie si este caz sigur de cezariana. Iar Dr. Grama face ecografii destul de des la pacientele ei.
Mai vrem detalii, pentru a putea cataloga un medic ca fiind criminal si angajatii impertinenti.
Andreea si Ana