*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (35)
Raspunsuri - Pagina 6
pauly spune:
andradap eu am intrebat doctorul despre treaba cu grupele..eu am 0I si tatii AII, mi-o zis sa nu mai fac probleme ca singurul lucru care se poate intampla este ca bebu sa aiba icter mai prelungit...dar nimic altceva.
deci nu are rost sa mai umblam dupa dozari de anticorpi...in cazul RH-ului negativ o zis ca ii cu totul altceva....dar nu am intrat in detalii tr ca eu il am pozitiv
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
andradap spune:
Pauly
, pai da... asa va ziceam si eu in cap. anterioare... cand tot intrebati voi... dar acum daca am vazut-o si pe mama curioasa am zis ca oi fi eu mai mik si mai proasta si nu stiu ca trebuie facute si astea!!! ![]()
E bine ca am scapat de alte intepaturi!!! ![]()
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Deci , haideti sa nu ne ingrijoram, fetelor, da?Nu face bine la bebelusii nostri!![]()
Alyna
29+cu
DAVID ANDREAS
cristalina spune:
Buna ziua burtici!
Chiqui, la multi ani fericiti cu sanatate!

Sa te gandesti la noi cand mananci prajiturici si tort...:))))
Eu vreau sa fac in weekend bagajul de spital, ca aveam o ingrijorare...macar nu-s singura...andrada![]()
Auzi la ea, pleaca in excursie ...bravo, fata curajoasa!
Eimotto, tare rau e sa dai de doctori cu pareri diferite. Mergi pe mana celui in care ai mai mare incredere.
Monytza, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!
Pupam burtici!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
monicoasa spune:
Salutare
Monytza
Si eu am UM 14.08.06 si DPN 21.05.07 deci semanam la capitolul asta.
La 22 sapt am facut si eu eco morfo- fetala la CMU Buc si bb-ul meu era mai mic cu 1 sapt, dar mi-a zis ca e ok(e baietel)
Sarcina usoara in continuare si bb sanatos.
Eu sunt din Ploiesti, dar nu vreau sa nasc aici. Daca crezi ca Dr ta e buna poate mi-o recomanzi si mie. Are cabinet particular sau e numai la spital? Astept raspuns in speranta ca imi recomanzi pe cineva bun.
Monica 29 sapt
alynta27 spune:
diana ma bucur ca nu ai avut si nu ai probleme din cauza Rh-lui! Eu una ma simt foarte bine "per ansamblu"!
andrada multumesc ca mi-ai trecut data nasterii! In privinta arsurilor stiu ca ai dreptate. Eu nu prea am avut asa ceva pana acum! ![]()
Alina 22+
Ipate A.
pauly spune:
alynta27 sie am experimentat "arsurile"..dar mi-au trecut de la sine...sper sa te simti si tu mai bine.![]()
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
dideip spune:
Eimotto, multumesc de raspuns, dar tot nu inteleg.Deci daca eu nu imi iau deloc medical pana nasc si dupa ce nasc imi iau medical 42 de zile imi pot depune dupa aceea dosarul?????sau trebuie neaparat sa treaca cele 126 de zile????
Eu nu stau pentru salariu la servici(eu am 650 lei noi si s-ar puteam sa imi mai mareasca cu 50Ron)eu stau pentru voi ca imi sunteti asa de drage si acasa nu am net
si sunt linistita la servici.
Paula
30+
poze
poze bebe
eimotto spune:
Andrada - eu si sotul meu suntem la fel cu grupele de sange. Si nu facem nimic![]()
Alyna24 - eu zic sa stai linistita cu provocatul...asteapta sa vina el singurel... poti lua in considerare asta numai dc ar pleca din tara dar asa... oricum provocarease face dupa 39 de sapamani si am inteles ca nasterea ar fi mai dureroasa (din vorbe, nimic documentat
)
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
eimotto spune:
quote:
Originally posted by dideip
Eimotto, multumesc de raspuns, dar tot nu inteleg.Deci daca eu nu imi iau deloc medical pana nasc si dupa ce nasc imi iau medical 42 de zile imi pot depune dupa aceea dosarul?????sau trebuie neaparat sa treaca cele 126 de zile????
Eu nu stau pentru salariu la servici(eu am 650 lei noi si s-ar puteam sa imi mai mareasca cu 50Ron)eu stau pentru voi ca imi sunteti asa de drage si acasa nu am netsi sunt linistita la servici.
Paula30+
poze
poze bebe
Nu trebuie sa treaca cele 126 zile ci doar 42.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze