Chist Dermoid?!

Chist Dermoid?! | Autor: deny_82

Link direct la acest mesaj

De mai bine de 3 ani de zile am fost diagnosticata cu chist dermoid atat pe ovarul stang cat si pe cel drept....cel de pe ovarul stang e mai mare decat cel de pe dreptul ajungand la 6.77cm...Cand m-au diagnosticat mi-au mai spus ca nu pot face copii fara interventie chirurgicala...dar la putin timp am ramas insarcinata si am o minunatie de baiat de 1 an si jumatate.Pt. a tine chisturile pe loc urmez un tratament cu dessorelle.. .Azi am fost la un alt control ginecolog unde mi s-a spus ca o sa se ajunga la extirparea ovarelor si nu voi mai putea face copii...Am 24 de ani si nu vreau ca de la varsta asta sa raman fara ovare ,mai ales ca mai vreau cel putin o fetita....Rog pe cei ce sunt in cunostinta de cauza sa-mi dea un sfat in ceea ce ma priveste....sau sa-mi recomande un doctor care m-ar putea ajuta,multumesc anticipat eventualelor raspunsuri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

deny, mi se pare pripita deczia de extirparea a ovarelor; poti merge la alt dr, cel putin pt o alta opinie;activeaza-ti pm-ul;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Sunt de acord cu tine....de aceea am de gand sa merg in Buc. la un alt control...si daca e cazul chiar la mai multe...Cele care v-ati confruntat cu asa ceva sau aveti prietene care au trecut prin asta etc etc spuneti-mi si mie numele unui dr bun va rog,multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am o minune de fetita , dar in timpul op.de cezariana mi au scos ovarul, deoarece chistul avea 8 cm diametru. Eu am facut o tomografie cand se presupunea natura chistului si acolo s a vazut exact pozitia, dimensiunea si faptul ca cuprindea ovarul.
Cel mai bine consulti alti medici, dar fa o cat mai repede !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

deny, poti incerca la dr Tutunaru, este dr meu si sunt multumita, dar asculta sfatul mamagiuliei, fa-o repede inainte ca, chistul sa distruga ovarul;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

Eu am 26 ani si acum 8 luni am avut chist dermoid pe ovarul tang.am facut op laparoscop si mi-au fost extirpate ovarul si trompa
chistul era de 4cm.Am acum foarte mare grija de partea dreapta
mi-a spus ca pot sa fac copii, dar sa vedem.
chistul dermoid,cica ne nastem cu el.Si eu sunt foarte suparata pe tema asta.Nu stiu ce sa-ti spun, dar dr la care eu am fost, un medic f bun, mi-a spus ca treb operat chistul dermoid.Nu era vb de al meu.In general.Imi pare rau pt tine.

Mergi la inceput