Active Center: poate da cineva relatii?
Dragele mele, am si eu o intrebare: In Bucuresti doar la Active Center se face aerobic pt. viitoare mamici? Mai stie cineva vreun centru?
Daca nu, cine poate da mai multe detalii? Dc. exercitiile sunt mult diferite fata de cele clasice, care este durata lor...
Cum este acest centru si care sunt tarifele?
Multumesc,
Ra
Raspunsuri
ilinca spune:
Salut,
Eu am facut 8 sedinte la Active Center si mi-a placut. Cred ca au avut si efect caci am nascut extraordinar de repede si de "usor'. Insa, in spital, am vazut ca si la Giulesti se tin cursuri de aerobica pentru gravidute. Din cate am inteles eu anul trecut in vara preturile erau asa: 3$ ora la Active si cam 40000 la Giulesti.
(Cauta ca s-a mai scris despre acest subiect.)
Numai bine.
aramona spune:
Multumesc, Ilinca, am gasit cateva trimiteri la subiect, dar nu chestii concrete, ma gandeam ca cineva care a fost pe acolo imi poate spune mai multe. Am sunat la Active, m-am interesat de program si tarife...De Giulesti insa nu stiu nimic! Voi incerca sa vad cum dau de ei, dc. ai un nr. de tel. mi-ar fi de mare folos!
Ra
ilinca spune:
Salut ,
Uite ca am mai gasit ceva amhttp://www.materconsult.ro/index.php?op=gim .
Imi parerau am avut nr. de tel de la giulesti dar l-am pierdut.
Insa, daca suni la spital si ii spui despre ce e vorba, cred, ca iti va face legatura, caci era un nr. de mobil(l-am vazut si undeva pe net. dar nu mai stiu unde)si un interior.
Succes.
mihuletu spune:
de cand vrei tu, eu am inceput la 6 luni, dar cel mai bine e de la 5 luni, cand incep sa se adune kilele si sa te simti greoaie.
pupici
www.sara.haihui.ro
dienuca spune:
Eh, atunci mai avem pana atunci. Dar exercitiile Kepel (sau nu am retinut eu bine), pot sa le incep oricand, sau si astea intra in programul de gimnastica?
Diana
aramona spune:
Am sunat la ei, mi s-a spus ca pana in luna a 4-a nu prea primesc decat cu aprobarea medicului ginecolog(e posibil sa se piarda sarcina?).
Mi-am propus ca in cazul in care totul e OK la mine, sa las cele trei luni "de gratie" sa treaca si apoi sa ma apuc de treaba!
La Giulesti am intrat pe un site, nu tin minte care, si fac si ei sedinte, dar am vazut ca au program doar dimineata, pe mine nu ma prea coafeaza...
Dc. aflati voi mai multe, dati-mi si mie de veste!
Va pupi,
RA