Mamici de martie - aprilie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tzuna,

si pentru restul fetelor, care urmeaza

Alexa36+ Ana Deliasi Silviu Ionut( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

buna feteleee

Ieri m-am intors acasa cu printesa mea, e atat de cuminte, se trezeste din 5 in 5 ore si adorme imediat dupa ce mananca.
De azi am inceput sa avem si laptic....dar trebuie sa ma mulg si sa-i dau cu biberonul pt ca in maternitate mi-a facut niste rani groaznice la sani. Operatia ma doare din ce in ce mai putin.....dar am trecut prin chnuri groaznice
Fetele care mai nasteti la giulesti, stati linistite ca nu chiar asa cum se aude (o sa va povestesc eu mai multe) am intalnit si asistenta care m-a tinut de mana.
Nu am cititi din urma nimic dar le urez si eu felicitari mamicilor care au nascut intre timp si multa bafta celor care urmeaza.

aaa si sa nu uit....treceti-o si pe elyy in listuta, ea a nascut pe 26.02.07, la 8:45, bebe Robert, apgar 10, 3400g, 52cm.
Din pacate nu m-am intalnit cu ea, eu abia iesisem de la reanimare si eram ca o leguma si apoi ea luni a intrat in operatie

Am sa pun si cateva poze cu bebelina mea

Andreea cu printesa Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Selene, felicitari! Sa fiti sanatoase! Printesa de Selene, bine ai venit pe lume!

Felicitari si pt mamica Elyy si bebe Robert!

Tatic fericit de Fabina, multumim pt vesti! Sa va bucurati de comoara voastra mica!

Hai Tzuna! Da-ne o veste!

Andreea20, bine ati venit acasa!

Andra
sa stai cumintica sa mai tii la caldurica bebe mic!

Multumim pt urari si incurajari Gabriela_s!

Ela in 36s+3z cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Andreea, bine ati venit acasa.
Ce copil cuminte are mama si ce mandru era tati de fetele lui Sa fiti sanatosi si fericiti toti trei. Asteptam detalii. Si tu ai avut lapte mai tarziu, inseamna ca nu-s chiar povesti ce se spune ca la cazariana ai lapte mai tarziu.Si sora mea si Paula75 ziceau la fel, ca au avut lapte dupa o saptamana.Deci banuiesc ca i-ai dat lapte praf.
Selene, felicitari sa fiti sanatoase si sa ajungeti repede acasa.
Kmi, habar nu am daca se implinesc visele mele. Vedem acum. Eu zic sa stai linistita ca n-o sa fie cazul nici de cezariana nici de inducere. Mai sta putin si se face o mandretze de fata. Vine ea, cind trebuie sa vina.Ia prezinta-i tu Timeei Dealul Cetatii, Portile, Celula lu' Horea,Crama vorba Danutzei , "in ritm alert". Sa vedem nici asa nu se hotaraste? Hai ca ne rugam si noi de ea , Timeea fa-o pentru mami, sa fie linistita.
Cu muzica, io-s mai stresata din fire si-mi pun o mie de intrebari...ce muzica sa-i pun? Daca-i pun lenta, se puturoseste, daca-i pun alerta, poate se sperie si fuge. Sa incerc o populara ceva, poate are suflet de ardelean
Aseara era cit p'aci se sa intoarca, ii ajunsese capsorul sub buric, da' a revenit. Asa ca mi-a mai dat sperantze, ca poate, poate. Azi in timpul exercitiilor n-a mai dat nici un semn.Seara misca mai mult...n-are cu cine semana, ziua e lenes tare.Am observat ca dupa ce fac ex imi simt burta grea rau de tot. Cred ca se destinde uterul si nu mai sustine asa bine greutatea.
Hai Tzuna, Doamne ajuta sa-ti fie usor.
Cine vine la niste snitzele, ca i s-a facut pofta copilului
Pupe si numai de bine sa auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valide spune:

Buna seara!
Probabil nu va mai amintiti de mine. Am scris cand eram la inceputul sarcinii, dar v/am citit mereu. Stiu ce s/a intamplat cu fiecare.
Felicitari mamicilor si bebei sanatosi si mancaciosi.
Eu am avut o sarcina foarte usoara, fara greuturi sau alte probleme.
Cine poate sa/mi treaca si mie in listuta ca o sa avem o fetita si o sa nasc prin cezariana la giulesti.
Luni o sa avem 37 saptamani si tot atunci voi merge la control.
Andreea am o rugaminte, cand ai timp sa/mi spui cum a fost nasterea prin cezariana, ce a continut bagajul de la spital si care au fost preturile.
Promit ca o sa scriu mai des si sa va dau de veste cand va fi marele eveniment.
O seara buna

Mergi la inceput

Am uitat,
puneti-ma si pe mine cu cezariana programata pe 12 martie...sa fie, cine stie. Aurasa, suntem in aceeasi zi.
Elyanne, Doamne ajuta sa ne depasesti, sau macar sa fie pestisori in aceeasi zi cu mami nascuti. Si pe tine te-am visat ca nu aveau pruncii nici un gand sa iasa. Sper sa fie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

ANDREEA bine ai revenit acasa refacere usoara si sa va bucurati mult de printesica RIANNA

ELLY FELICITARI SI NUMAI BINE

laura33+arianna

Mergi la inceput

Karra, nu te mai stresa ca e fetita. Astea chiar sunt povesti, cu burta de fata, burta de baiat. Fii zen, vorba francezilor...hai fa-ne surpriza si arata-ne printzesa.
Mihaelaa, unde umbli? Speram ca esti bine. Iar ne inseli cu sotu'?
Moaaama, da de vreo saptamana parca sunt legata de forum..., in plus am emotii de cite ori intru. Emotii pentru fiecare si as vrea sa stiu mai multe, despre fiecare.
Fain, super faina senzatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Salut fetelor.
Mersi de incurajari si tinut pumnii. Eu sunt de luni acasa, numai ca nu prea m-am simtit bine, nici acum nu ma simt asa bine dar merge. Am intrat doar scurt sa va zic ca bebe sa hotarat sa mai astepte totusi putin, nu stiu cat, dar speram ca macar inca 2 sapt.
Ne-am cam speriat vineri, ca era sa vina bebe, dar mi-au bagat perfuzie pt oprirea contractiilor si mi-au facut si injectiile pt maturarea plamanilor.
Poate reusesc sa intru maine sa citesc din urma sa vedem ce mai este nou si povestesc mai multe.
pup burticile.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Gabriela multumim mult Va prindem repede, din urma, la scutece (Am nascut cu acelasi dr. ca si tine... si urmeaza runda doi acum... merg tot la acelasi dr.)

Eliana (36 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

aaa,tu esti cu gemeneii!!!ti-ai propus sa nasti normal,nu?sa ai o nastere usoara si doi puiuti sanatosi!!!

din nou,va urez un final de odisee cat mai frumos,o primavara plina de "ghiocei" cuminti si mancaciosi!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput