Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
kitzy spune:
'Neata si de la mine!
Ieri la servici ne-au asteptat medicii cu ghiocei si martisoare, mi-au marit salarul, asta e cel mai frumos cadou de 1 Martie
De 8 Martie ne chefuim la restaurant cu personalul clinicii
Imi plac sarbatorile astea!
Alynutza, bine ziceai tu ieri ca o sa mergi de doua ori la control
Alynutza spune:
Kitzy felicitari si la mai mare! Asta e cu controlul, ce sa fac, bine macar ca am descoperit ca pot sa merg si la ore care sa nu-mi afecteze programul de serviciu. Macar sper sa termine maine si sa nu ma mai duc si a treia oara.
Apropo de statul mult cu ochii in monitor (aviz Oana) cica de aia se inrosesc ochii si ne ustura pentru ca privitul fix in monitor da peste cap sistemul lacrimal si mi-a recomandat lacrimi artificiale (niste picaturi). Deci pana la urma se pare ca nu ochelarii sunt solutia pentru asta.
krelia spune:
neatza!
kitzy, felicitari pentru martisor! ...si..la mai mare!
Aly, si mie mi-a recomandat mai demult medicul oftalmo , lacrimi artificiale, uite ca am uitat cum se numesc...
ma inscriu si eu in clubul privitului fix in monitor...8 ore pe zi la servicel...si cu o viitoare vizita la medic...caci..vreau sa-mi skimb si ramele..si trebuie sa-mi iau si niste lenti noi, ca am terminat ultimul pachetele
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by krelia
Aly, si mie mi-a recomandat mai demult medicul oftalmo , lacrimi artificiale, uite ca am uitat cum se numesc...
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Si, ai folosit? Is bune de ceva sau dau banii pe ele de pomana?
krelia spune:
Da, am folosit...mie mi le recomandase pt ca (cica) aveam corneea prea uscata (cica cauza lentilelor) si riscam sa raman fara lacrimi..in timp..acu'...nu stiu..pb ca ar trebui sa ma duc la aceeasi dr sa imi spuna dk mai exista riscul asta...
sincer, cred ca bune de ceva sunt...pt ca altfel nu ar fi recomandate...e vorba totusi de ochi...si cum cu ochiul liber nu ne putem da seama dk ne-au facut sau nu bine.....
...nici nu mai stiu cat costara (acum vreun an).....
quote:
Originally posted by Alynutza
Si, ai folosit? Is bune de ceva sau dau banii pe ele de pomana?
Alynutza spune:
O sa-mi iau si eu atunci sa vad daca functioneaza (adica nu mai ajung acasa cu ochii roshii si sa ma usture). Am uitat sa intreb daca imi recomanda sa lucrez cu ochelarii pe nas sau fara, dar o sa intreb maine.
krelia spune:
La mine e musai cu okelari pe nas - non stop - ca-s kioromela rau!! ...nici barbatu' nu mi-l recunosc de la 1 m dac anu am "okii" la mine
batfa!
quote:
Originally posted by Alynutza
O sa-mi iau si eu atunci sa vad daca functioneaza (adica nu mai ajung acasa cu ochii roshii si sa ma usture). Am uitat sa intreb daca imi recomanda sa lucrez cu ochelarii pe nas sau fara, dar o sa intreb maine.
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by krelia
La mine e musai cu okelari pe nas - non stop - ca-s kioromela rau!! ...nici barbatu' nu mi-l recunosc de la 1 m dac anu am "okii" la mine
Ai fost absolut mortala la faza asta.
Fetelor, weekend fain va doresc. Eu sper sa ajung macar un piculetz mai repede azi acasa, sa imi pot termina trebile cat mai repede si sa fie vreme ok duminica sa pot iesi in poligon.
kateryna spune:
neata la fete. mai bag si eu cate un oki pe aici, cam rarut in ultimul timp ce e drept, dar deh...inca nu avem programul bine stabilit si asa e cand ai sef sever (bebe), cum nu sunt atenta la el-cum tipa la mine.
Noi maine avem botezul, asa ca azi dam noi mancarea si bautura.
.
SA ne tineti pumnii sa avem vreme frumoasa. SI ca sa nu uit... o de la bb ptr martisor.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Alynutza spune:
'Neatza!
Kateryna sper ca ati avut vreme buna si petrecere frumoasa la botez.
Eu ieri am avut nostalgii, ca au venit la noi niste prieteni care se casatoresc vara asta, sa ii mai sfatuim cu nunta...
Am fost sambata si la control la ochi (din nou) si se pare ca e mai mult decat ok, la ochiul stang nu mai am dioptri, la dreptul mai am, dar mici. Faza dragutza a fost colindatul in oras dupa, cu pupile dilatate la maxim, pe un soare de mai mare dragul si fara ochelari de soare (ca-i uitasem acasa). Dar macar n-am umblat degeaba, ne-am luat incaltzari pentru iarna urmatoare, mare minune ca am prins si eu sa-mi iau botine la reduceri, ca la numarul meu abia gasesc in sezon.
Dau o cafelutza ca sa va incepeti bine saptamana.