Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 24
krelia spune:
Azi NU!
pai nu asa ne-a fost vorba???...ca facem pauza de praji??
Sunt de neinduplecat!
quote:
Originally posted by ralnied1
Krelia, poate niste clatite cu cioco???
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
krelia spune:
pot pot...ca-s fetitza mare!!
...ce frumos e afara!!
quote:
stiu ca nu, tocmai de aia vin cu tentatia, sa vad daca poti rezista...
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
pot pot...ca-s fetitza mare!!
...ce frumos e afara!!quote:
stiu ca nu, tocmai de aia vin cu tentatia, sa vad daca poti rezista...
...si ce naspa ploua aici ... nu-i corecta viata asta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
mersi de cafeluta, dar clatite tot voi papa. la pranz am voie orice, in limite, binenteles. asa ca pap o ciorbitza de pui cu legume si clatite.
Mi s-a pus pata pe lele de aseara, dar nu puteam.
Eu m-am electrostimulat si azi si maine mai fac. pe urma de marti iar, caci luni merg sa-mi pun unghi cu gel.
V-as fi oferit eu in dim. asta, dar m-am bagat pe aspirat, ca deh.... e musai.
Oana super tare bancul.
aici a plouat de dim., acum vad ca a iesit soarele, dar tot nu iesim din casa. sper sa-i treaca odata muci la marco.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Eu m-am electrostimulat si azi si maine mai fac. pe urma de marti iar, caci luni merg sa-mi pun unghi cu gel.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
cum vin astea cu gel? ca io stiu numa varianta cu portelan!
auzi...da vezi asta e din categoria "porumbeii de la etaj" ... ca din primul moment am observat din pozele tale de la nunta ce unghiute frumoase ai...asa ca, ce-ti trebe altele?
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Oana nu stiu cum vin astea cu gel, sunt tot unghi false. Chestia faina e ca rezista mult si arata super. eu vreau un french.
Pai acum porumbeii sau mutat la mine, am unghi lungi, frumoase, dar nu am timp intotdeauna sa le aranjez. cu alea macar 2 luni sunt ok, eu mai vad doar de pielite.
Alea de portelan cum sunt?
_
krelia spune:
Bah, io nu stiu cum sunt nici cu gel nici din portelan....eu am avut din acril...si mi le-a lipit cu un gel..ma rog...lipicios....daca astea cu gel sunt tot asa ca astea pe care mi le-a facut mie..inseamna ca stiu despre ce e vorba ....dar 2 luni, fratie, pe mine nu m-a tinut atat....cca 1 luna...
cand oi avea bani o sa ma duc la nail experts, sa "decardez" acolo vreo nush cat... ..cred ca ma-pusca barbata-miu ...
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
Bah, io nu stiu cum sunt nici cu gel nici din portelan....eu am avut din acril...si mi le-a lipit cu un gel..ma rog...lipicios....daca astea cu gel sunt tot asa ca astea pe care mi le-a facut mie..inseamna ca stiu despre ce e vorba ....dar 2 luni, fratie, pe mine nu m-a tinut atat....cca 1 luna...
cand oi avea bani o sa ma duc la nail experts, sa "decardez" acolo vreo nush cat... ..cred ca ma-pusca barbata-miu ...
Dragile mele...eu n-am avut veci de nici unele...asa ca tot ce stiu e din povesti ...alea de portelan se lipesc si sunt facute din portelan...mai multe detalii nu stie baba
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Giova spune:
Bai...eu va zic mai multe dupa ce vin luni, ca habar n-am nici eu.
Le-am vazut la cineva, arata foarte bine, zici ca-s naturale si tin mult. asta daca nu te deranjeaza cand creste unghia ca incepe sa se vada. Se pot sterge cu acetona si se pot face cu orice lac de unghi.
_