Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio wow, dar ce a durat asa mult sa vi le faca? Si cred ca-s io mai grea de cap la ora asta, dar de ce ti se pare asa yacsi Tunisia?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!!
Clau sa inteleg ca baia din poze e de la al 2-lea hotel? nu prima unde e si camera....
Oricum ...nu e de mers cu copil mic acolo.
Asa ca..daca vom merge undeva anul asta...trebuie sa excludem Tunisia de pe lista. Nu stiu in malta cum e. Daca nu mergem in Bulgaria ca e ieftin. ce sa faci...prea multe avem anul asta, va fi un an greu, cu sacrificii....
Eu tot sper sa mergem..dar in Turcia a fost lux de lux, dar am si stricat la bani....

Gio, turismul tunisian nu se reduce la hotelul in care am stat noi... A doua baie e de la hotelul de tranzit. Ce se vede mai inchis la culoare e gips nu e mizerie. Chiar a fost curat in oaza.
Cred ca in Turcia a fost mai bine dar noi chiar am vrut sa vedem Tunisia.
quote:
Originally posted by Alynutza
Clau daca intrebai, iti ziceam sa nu te duci la hotelul ala.

Aly, eu nu am stiut de Tunisia decat cu putin inainte de plecare, cand biletele erau deja luate.A fost un cadou
Oricum n-am prea stat prin hotel...
quote:
Originally posted by kitzy
'Neata! Cafeaua e servita!
Clau, mi-ai trezit si mie niste amintiri....eh......

Kitzy, multumesc de cafea si sper ca amintirile sunt frumoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Aly pai din vina noastra a durat atat. am tot cautat si iar cautat caseta de la cununia civila sa puna si de acolo. dar tot nu am gasit-o. a ramas in Alaba si cu siguranta, cumnata a inregistrat peste. ca doar la cat de priceputa e.....
Aly, Clau, inteleg ce ziceti, e frumos de vizitat, dar noi cu un copil mic, cautam in primul rand confort. Nu ne putem baga la safari si alte cele cu un pusti de 1 an jumate dupa noi.
Poate daca am merge fara el... dar asa cu el..mi se pare prea multa mizerie.
In plus noua ne plac zonele tropicale, cu vegetatie pe masura. am uarat si Grecia ca erau doar bolovani si verde prea putin. Ce mi-a placut a fost Santorini, acolo as merge.
Nici in Egipt nu as merge cu marco, din aceleasi motive. acolo e riscant si pt. adulti.
Daca mi-as permite in Haway m-as duce sau pe insulele alea super faine si super scumpe, nu mai stiu cum le zice.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pupix la fete!

clau, dragutze pozuci..dragutz cadou!

Gio, lasa fata, ca vom fi surori de suferinta...nici noi nu cred ca pupam anul asta ceva "abroad"...1 ca nu prea avem finante...2 ca nu se stie cand se dau concediile...3 ca nu se stie cand are sotzu' sesiunea de vara...si iote asa...poate ci vikendurile sa ne mai scoatem si noi..si un Neptun dupa 20 august...ca Turcia....ohoho....

da' de Paste...sigur o tulim

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelio macar voi sunteti aproape de mare si mai puteti fugi in weekenduri, dar noi
Mergem in Ungaria la balaton, sau unde naiba sa plecam?
Eu totusi sper ca vine vreo lucrare pt. Clau, sau daca nu....sa mergem intr-un loc mai ieftin.
Finante ar fi, dar vrem , Clau va pleca de la firma, si va fi pe cont propriu, daca pleaca tre sa luam credit sa platim restul de bani pt. ap., si uite asa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Gio sa stii ca si in Tunisia poti avea confort, doar si noi la 5 stele aveam curatenie si a fost super ok totul. Se poate merge si numai pentru leneveala si plaja, excursiile sunt optionale. Iar zona Port Kantaoui e statiune de lux si e ok. Insa ai dreptate cu verdeata, ar trebui sa stati numai la hotel ca acolo e daca uda toata ziua. Poate mergeti mai incolo, dupa ce creste Marco.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor...vorbiti de lucruri sfinte CONCEDIU !!!!
...doamne si cat mai e pana la concediu!!!
Anul asta Spania...da nu avem decat biletele de avion...restu hotel Barcelona, feribot, hotel Ibiza nu stiu zau cand le-om rezolva ca timp nu prea avem

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Aliiiinooooooooo.....ai plecat taman cand primi cazarile....
tumorou morning eieseipi...buzz mi ca-i musai sa dishcutam!

haidi pa!

haidi pa si voua fetelor...avusai azi la trebi..vai de mansarda mea!!!

pup, pe maine!!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neatza la toate fetele!
Cafelutza va ashteapta, nu mai leneviti atata ca va iese soarele pe burta
Deci deja se discuta de concedii....
Giova, am vazut ca ai intrebat de Malta: eu am fost in Malta, dar n-am stat in cine stie ce statiune cu hotel super tare, am stat intr-o vila cu apartamente si cu piscina si a fost super ok si super curat.
Mai nashpa e cu plajele pt ca nu prea au mare lucru, majoritatea sunt stancoase, sau plaje mai inguste, dar pe alea inguste e avantajul ca nu se inghesuie lumea. Au si plaje amenajate dar alea tot timpul erau super pline. In rest e frumos in Malta, sunt locuri de vizitat, o gramada de magazine, apa super faina, eu nu as sta pe ganduri sa o mai vizitez o data daca mi s-ar oferi ocazia.

Mergi la inceput

'Neatza!
Kitzy iar mi-ai luat-o inainte... Mercic de cafei, dar cred ca pot sa beau un litru si tot de pomana. Daca o tin tot asa, musai sa trec pe vitamine, ca nu se mai poate.

Kreliooooo io-s la datorie deja, astept sa vorbim. (scuze da ti-am spus ca ma grabesc acasa sa apuc sa-mi scot hainele din masina pana apare si berbantul si apoi sa fugim la Metro).

Si io vreau concediu... off, ca mult mai e pana in august...

Mergi la inceput