Miresele anului 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Frumoase cadouri ati primit si .

Eu nimic, ca de obicei, in sensul ca a scapat rapid de la munca, ca sa pot pleca eu cu pretenele la restaurant.
asa ca...maine imi va lua si mie ceva, cand e liber si va avea timp. asa mi-a promis.... sa vedem.
Krelio anul trecut am facut si eu mucenici, adica era mama la mine si i-a facut ea. anul asta...daca tot sunt la cura de slabit, nu m-am incumetat sa fac.
Mai fa apa cu zahar daca nu mai e, alta solutie nu stiu, zau.

va doresc un weekend fain, cu mult soare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mersi fetelor!

cred k o sa mai iau niste mucenic...sper sa mai gasesc...si o sa mai fac inca o "portie"...si torn zeama peste primii..pt ca...dk fac numai apa cu zahar, nu stiu daca imi ese ceva klumea...ca zeama asta isi mai tage si ea din amidonul de la pastele fainoase...zic si eu...

hm....sper sa-mi reuseasca schema...si sa gasesc mucenici...acu' am alta grija

PS. aly, dk imi trimiti ecleru' ala...anu' asta..iti pun si io la prioripost un castronel

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by krelia

PS. aly, dk imi trimiti ecleru' ala...anu' asta..iti pun si io la prioripost un castronel

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Io am zis ca ti-l dau cand vii la Cluj. Asa ca facem schimb: tu vii cu castronelul, eu cu eclerul, cinstit nu?

Sa nu uit, am vorbit cu husbandu': n-a primit cereri de la nici una din cele 3 si oricum e full deja pe perioada aia

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mda..incep sa cred ca ceva e putred ...
oricum..mi-ar fi placut sa....pastrez "traditia...dar..dk nu si mai poati...las ca mai pistonez eu luni terenul...ca..totusi...nu?
pup si mersi pt informatie!
ps...am rezolvat-o cu mucenicii....problema e ca n-o sa mai gasesc facti gata...atunci...si nush cum sa facem skimbul...cred ca pana una alta il vom face virtual ....
pup, pe luni!

quote:
Originally posted by Alynutza
Io am zis ca ti-l dau cand vii la Cluj. Asa ca facem schimb: tu vii cu castronelul, eu cu eclerul, cinstit nu?

Sa nu uit, am vorbit cu husbandu': n-a primit cereri de la nici una din cele 3 si oricum e full deja pe perioada aia

Mergi la inceput

'Neatza!
E gata si cafelutza, daca doriti.

Krelia nu-ti fa probleme de mucenici, ca nu-ti conditionez eclerul decat de venirea la Cluj (nu de alta, dar prin posta mai greu). Poate gasim luni un pic de timp si mai pove.

O saptamana buna va doresc!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

neata fetele. Ca tot ziceati de emisiunea cu nunta in 48 de ore...nu uitati ca trebuie sa faca si cununia civila!! ori cum rezolvi tu sa faci nunta asa repede? si practic...daca e sa faci nunta in 48 de ore ar trebui ca ei sa afle ca or sa faca nunta joi seara sau vineri ca sa se incadreze in termen si iar e mai greu cu actele ( ca trebuie si certificat de la medic...) pe urma la primarie...e clar regizat.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Intr-adevar si mie mi se pare cam regizata emisiunea, in 48 de ore n-apuci sa faci mare lucru, asta e doar emisiune de adunat audienta si la fel am auzit ca e si la "Tradati in dragoste".

Aly, am vb cu un medic de picaturi, a zis ca picaturile sunt bune pt ochi obositi dar ar trebui sa te protejezi si cu ochelari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
O sapt. buna si cu soare va doresc!!!

Pe ce e emisiunea cu nunta in 48 ore? ca v-am tot citit aici, dar nu stiam de unde ati scos-o.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Emisiunea e marti la 20.45 pe Prima Tv

Mergi la inceput

Vad ca nu-s singura care gandeste asa - referitor la emisiunea aia. Oricum, se pare ca nu-s in stare sa faca si ei o emisiune cat de cat referitoare la nunti (ca si cea de anul trecut de pe Antena 1 era penibilo-jenanta), mai bine s-ar lasa de meserie.

Kitzy mersi ca te-ai interesat. Ochelari imi fac oricum, din aia cu protectie pentru calculator, pe maine ar trebui sa fie gata. O sa iau si picaturi, numai sa vad cat m-o tinea, ca la 40 de ron sticlutza si la recomandarea de a le folosi si de 10 ori pe zi... nu stiu cat m-o tinea bugetul.

Mergi la inceput