Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Felicitari Loradin si sa fiti sanatoase amandoua!!!!!!!!!!!!!

Cami +32w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Felicitari Andreea, Loradin sa va traiasca bebelushele sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele!

Sa punem majoretele la treaba

pupici

cris 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Felicitari Loradin, sa va traiasca Ana si sa va aduca numai bucurii. Tie refacere grabnica si sa ne povestesti cum a fost.

Si pentru ca vad ca apar surprize, mai pun fetele la treaba, ca cine stie cui ii vine randul.

Magda 35+ si Vlad George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Felicitari Loradin! Sa-ti traiasca comoara si sa fiti sanatoase! Iti ofer multe virtuale si virtuali!
Sa te refaci repede si te asteptam cu vesti!

Ana!
Bine ai venit! Sa fii cumintica, sanatoasa si mancacioasa si sa ii bucuri pe mami si tati in fiecare zi!

Ela in 36s cu Thea Ioana

AMR pana la Ziua Cea Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Felicitari Loradin sa fiti sanatoase amandoua doamne ce frumus copil ai mi-au dat lacrimile de emotii mai ales dupa ce aseara am zis ca nasc si eu dupa niste dureri groaznice de spate care nu ma lasau nici sa ma ridic de pe canapea,dar vad ca azi sunt mai bine,cu spatele in schimb ma omoara o durere de cap.Va doresc o saptamana super fara dureri.
33+ARTHUR

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Buna dimineata,fetelor

Nu am intrat 2 zile si cand intru vad ca ati fost foarte harnice,avem ce citi..
Felicitari ANDREEA,LORADIN,sa va traiasaca si sa va bucurati de ele

Eu nu am somn pt ca am emotii pt.AIIA.Ce am amotii pt
fiecare dintre noi,fara sa va cunosc personal,dar sa mai stii si persoana .... si cand ma gandesc ca este mai mare cu 2 zile decat mine si ea naste.Noi mergem maine la doctor si poate ne programeaza si pe noi,as vrea sa nasc saptamana aceasta ,ar fi cea mai mare bucurie sa ma faca mamica inainte de ziua mea,am si eu o problema.
O sa va tin la curent,ca sotul este deja la spital si o sa ma sune sa imi zica la ce ora intra in operatie,asa ca pun majoretele la treaba pt toate care vor deveni mamici astazi sau in zilele urmatoare.

Deabia astept sa imi cunosc nepotica,asa ca curaj AIIA.

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Buna dimineata!

La mine nu prea, am avut o noapte urata urata de tot, cu dureri musculare si de oase de cred ca numai in cap mai puteam dormi... Dar mai ales cu un cosmar groaznic, nici nu mai vreau sa-mi amintesc. Voi visati urat? Eu am facut eforturi sa ma trezesc si pe urma m-am uitat la tv vreo doua ore, ca imi era teama sa adorm din nou si sa revina cosmarul. Cumplit. Nu vreau sa va povestesc, ca-mi amintesc din nou.

In alta ordine de idei, am intrat in saptamana 39!!!!!!!!!! Ieri i-am spus sotului meu asa, intr-o doara: "Sa vezi ca eu nasc saptamana viitoare!" - adica asta. Si l-am socat, saracul. Credea el ca se va intampla la un moment dat, dat se gandea ca asa... peste un an sau doi... ce atata graba... Si acum deja m-a sunat de la serviciu sa verifice daca totul e in regula.

Am fost si la medic sambata, si am facut control vaginal, cica am "colul ramolit", am citat, deci chiar ne putem astepta... Apropo, cineva experimenta sangerari dupa controlul colului, mi s- a intamplat si mie. Banuiesc ca e normal, pt ca e in cantitate foarte mica si de culoare maronie.

Kitty, eu sunt la dr. Andrei, si il apreciez si eu foarte mult. Nu cred ca va veni la nastere, dar chiar nu ma deranjeaza asta foarte tare. M-a pus in legatura cu un medic de la Spitalul nou si cu un anestezist, pentru ca voi face peridurala. Am incredere ca totul va fi bine. Despre dr Garbovan si eu am auzit multe lucruri bune; fina mea a nascut cu el in ianuarie si a fost foaaarte multumita de dumnealui. Si nu numai, ci de toate serviciile de la maternitate, cu asistente si infirmiere cu tot. Am vazut ca mai ai un copilas; tot acolo ai nascut?

Va doresc o saptamana buna si pumnii stransi viitoarelor mamici din saptamana asta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata,

Felicitari Loradin sa fiti sanatosase si sa va intoarceti cu bine acasa.

Cria31+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Aiia uite niste incurajari pentru tine nastere usoara.

Incurajari si pentru toate fetele care nasc saptamana aceasta, sa treaca totul cu bine.

Cria31+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Neata fetelor

Felicitari Loradin si bine ai venit pe lume bebe Ana....esti o scumpete...cred ca esti primul bebe care are poza pe forum daca nu ma insala neuronul de

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput