Salut tuturor!
De mai bine de o saptamana, cumnatul meu are niste dureri cumplite de cap. A mers pe la diversi medici, dar tot ce i s-a prescris nu a functionat.
As dori sa-mi recomande cineva un neurolog bun in Bucuresti. Este foarte urgent, durerile sunt insuportabile! Orice raspuns este binevenit!
Va multumesc mult de tot si astept raspunsurile voastre!
Salut
Stiu de Dr. Florin Exergian de la Sp Bagdasar Arseni ca este un medic de exceptie, nu accepta spaga (dk te'a vindecat, nu refuza un cadou dar niciodata inainte); sunt cozi destul de mari la dansul si tb. sa platesti obligatoriu o donatie de 200.000 lei vechi catre nustiuce fundatie, in spital ca sa beneficiezi de consultatie la Bagdasar (mda, aiurea, dar asa e sistemul). Trebuie sa stai la coada cu cateva ore inainte sa isi inceapa programul ca sa intrii printre primii, nu exista sistemul programarilor plus ca urgentele au intaietate desigur. Dk este necesar RMN urgent mai multe pile au doctorii din spitale sa te trimita rapid la analiza altfel, cu trimiteri de la clinicile particulare poti astepta si saptamani pana sa faci analiza asta.
S-ar putea totusi sa nu fie problema neurologica, poate este bine sa vezi un generalist inainte.
Multa sanatate!