Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu m-as inscrie la o felie de tort in noapte. La multi ani, Mioara. E buna ideea cu sarbatoritele lunii, ca sa nu omitem pe cineva.

Carla, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

SI eu ma inscriu la o felie de tort,de cioco daca se poate si urez LA MULTI ANI si pupi lu

Samurai-lady 16 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Bun venit noilor mamici!
Am intrat sa vad ce mai faceti si ma bucur sa stiu ca toate sunteti bine. Abea astept sa vina iulie 22 sa am si eu fetita.
Este tarziu la voi, asa ca va doresc o noapte buna cu vise placute.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

18+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata fetelor!!
MULTUMESC PENTRU URARI!! Si pentru cele pofticioase o felie de tort!
Eu am sarbatorit de vineri seara pana duminica; am avut o gramada de musafiri pentru ca au venit si de casa noua...
A fost bine acasa! Sper sa reusesc luna asta sa-mi pun si Internet, asa ca n-o sa-mi mai lipseasca serviciul...
Ati scris o gramada dar am inceput sa citesc din urma.
Va pup si doresc o zi buna!

Poze

Mioara 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu O sa aflu saptamana viitoare si va tin la curent Doctorita mea lucreaza acolo asa ca mi-ar conveni varianta pe care ai spus-o tu

quote:
Originally posted by Anya20

anculici...tu parca intrebai de municipal si de dr-ii de garda. exista medici care lucreaza la clinici de stat sau private, care nu lucreaza in mod curent in spital, ci fac doar garzi. la mica intelegere, cand aveau paciente care nasteau in garda altcuva, colegii de garda le permiteau sa vina sa asiste gravidele respective. acum, probabil ca nu se mai poate. daca medicul tau insa lucreaza si in spital, atunci poate sa te asiste si in garda altcuiva. eu asa stiu.
chiar as vrea sa ne tii la curent daca mergi si intrebi.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neata . m-ati cam ingrozit cu povestile de spre nastere, cusaturi, spalaturi cu "foarfeca"..........brrrrrrrrrrrr. chiar asa horrorr este? va pup si sa aveti o zi buna

+15

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

neatza!
incercati sa luati povestile despre nasteri ca o experienta a altora, ca pe titlu informativ.
eu am o matusa care ne ingrozea cu povestirile ei ca te taie, ca te rupi de la putza pan` la gura, ca te coase ca pe sac si tu urli acolo ca un animal....horror. cand eram mici eu si vara mea facuseram un legamant secret sa infiem copii.
drept urmare, sotia varului mea, cand i s-a rupt apa, a plans tot drumul spre spital, a zis ca numai asta auzea....si uite ca a avut o nastere foarte usoara, si citez: "e greu, dar nu cum spune aia!"
deci fiecare cu experienta ei.
nu zic de fetele care au nascut ca abereaza sau doamne fereste! stiu ca ne spuneti astea ca sa fim intr-un fel pregatite si sa nu fim luate prin surprindere. vreau sa le spun numai celor care sunt gravi prima data sa nu stea terorizate pana in iul-aug! fetelor, fiti barbate!

va pup.

Simona 16+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Am si eu o intrebare? La voi s-a intamplat sa nu va dea dr-ul vitamine? Ca eu in afara de acid folic nu iau nimic; dl. dr. a zis ca nu e cazul atata timp cat analizele au iesit bine, nu are rost sa ma indop cu vitamine. A zis ca mai vedem mai incolo.... Eu m-am linistit(cu atat mai mult cu cat eu sunt OK)dar.... as vrea sa am si alte pareri....

greierash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Greierash eu nu am luat nici macar acid folic Doctorita mea mi-a zis ca cel mai bine este sa am o alimentatie vat mai diversificata, bogata in legume, fructe, lactate.. Abia incepand cu luna a 4-a a zis ca o sa incep sa iau vitamine Fiecare doctor are propria lui "reteta"

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Neatza!

Greierash, eu am fost vinerea trecuta la ultimul control, fiind in 4 luni jumate, iar dr. mea mi-a recomandat sa intrerup acidul folic (pe care-l luam inca dinainte de a ramane gravida); totodata, mi-a mai zis ca, daca am pofta de mancare si mananc atat legume cat si fructe, sa nu mai iau alte vitamine pana aproape de intrarea in ultimul trimestru de sarcina; bine-nteles, m-a intrebat si cate kg am luat de la inceputul sarcinii pana acum - mi-a zis ca e ok (5,5kg). Doar in cazul in care ma simt slabita, fara energie, sa iau orice fel de prenatale (Elevit, Materna etc.).

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput