Preturi pt eco 3D/4D

Preturi pt eco 3D/4D | Autor: brazuca25

Link direct la acest mesaj

Deschid acest subiect nu pt a face reclama, ci mai degraba pt a ne face o idee despre preturile care sunt practicate la diferite centre medicale pt ecografii. Eu inca nu am facut 4D, si as vrea sa imi fac o parere cam la cat ajunge o eco de acest tip.

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna!

banuiesc ca te referi la cea morfo-fetala...la Romar de ex, cea morfo este 180 ron, iar cea morfo+ doppler e 230 ron, o poza 3.5 ron.

La CMU - Arcul de Triumf, dr. Iosup unde mi-am facut io in dec, la 21 de sapt., era 290 ron+ 30 ron caseta + 3 ron/poza...

pupici...

roxygeo 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna,eu mi-am facut tot in dec cea 4d,sau 3d+,caci fupa parereamea este gresita exprimarea(nu xista 4dimensiuni,ci exista tridimensionala,cel putn dupa stiinta mea eu asa am invatat la scoala.),am facut la SANADOR,LA DOCTORITA Adina Bosneac.si m-a costat 321ron.300ron,ecografia si 21ron poze pe cd.dar trebuie sa-ti faci progamare si asta cu o luna ininte.eu aveam 22sapt cand am fost la aceasta eco.deci dai bataie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sunt putin off topic:
Eu am facut eco morfologica (la eco doppler) cu pret normal (500.000 lei acum mai bine 1 an 1/2 ani, preturile nu s-au schimbat mult), tot pe la 21-22 saptamani.
Iar diferenta dintre eco 3D (trimidemensionala) si 4D este ca la 3D poti vedea copilul tau cum arata inainte de a se naste, iar in modul 4D poti vedea cum se misca, in "timp" real.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

360 RON eco morfo de la 22 sapt la dr pop la diagnosis. se pare ca e cel mai scump.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

360 RON eco morfo de la 22 sapt la dr pop la diagnosis. se pare ca e cel mai scump.

10+

Dar este si cel mai competent.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Am inteles ca la Medical City, unde urmeaza s-o fac eu peste 3 sapt, ar fi 400 RON - inca n-am sunat sa ma programez. Cea de trim. I, la aceeasi clinica, a fost 260 RON.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

brazuca25, la medicover morfofetala de trim II este 255 ron, 6 ron e cdul, dar daca vii cu cdul tau, nu mai platesti. pozele nu se platesc separat.

iulia

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Raportez: la Medsana eco morfologica 3D este 300ron, plus Doppler 360ron. N-am facut-o inca, o fac in 22 martie.

BBPuck
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Vai de mine ce preturi vad pe aici!!! Si eu mai stateam sa ma gandesc daca nu cumva e mult 150 ron pt 4D. acum stiu sigur ca nu e mult! ce inseamna totusi sa stai intr-un oras mic . . .

7+ si Alexia (07.10.2002)
www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by Missy

Vai de mine ce preturi vad pe aici!!! Si eu mai stateam sa ma gandesc daca nu cumva e mult 150 ron pt 4D. acum stiu sigur ca nu e mult! ce inseamna totusi sa stai intr-un oras mic . . .

7+ si Alexia (07.10.2002)
www.babiesonline.com/babies/f/fratila

WOW! 150 ron? Pai de unde esti ca venim si noi la tine!

18+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput