Ajutati-ma sa ajut un copil!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Groaznic sa citesti asa ceva ! Un copil nevinovat! Oare nu pot fi induplecati parintii( numai parinti nu sunt), ca este mai bine pentru copil sa fie lasat la voi, macar si fara acte, ei sa-si vada de viata lor. Sunt atitia care isi doresc copii si nu pot sa ii aiba, iar altii ii au si nu stiu sa-i pretuiasca .

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bebi de ce nu incerci un telefon la "povesti adevarate" la postul acasa. Cine stie poate ei te pot ajuta. Macar poate ii impulsioneaza pe cei de la protectia copilului.
Ai un suflet mare.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Buna bebi,
am citit demult povestea ta si m-a impresionat foarte mult, nu am cuvinte potrivite pentru ceea ce simt.Cred ca e foarte greu pentru tine in situatia asta, mai ales ca e vorba chiar de sora ta.
Eu nu am ce sfat sa-ti dau dar m-am gindit la cineva care ar putea sa te ajute.
Intr-o seara am intrat pe chat si am vorbit cu un tatic tare simpatic cu nick-ul radu_tud si care printre altele a zis ca a lucrat la Protectia Copilului. Nu-i stiu e-mailul sau alte date despre el dar probabil ca daca ii trimiti un mesaj privat va fi bucuros sa te ajute.
A fost doar o idee, nu stiu cit iti e de folos,dar cred ca in momentul de fata doresti sa afli despre masurile legale pe care le poti lua , deci s-ar putea sa-ti fie de folos
numai bine
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kika spune:

Luati fetita de urgenta la voi! Mama ei naturala o poate vizita si o poate iubi cind o avea timp; n-ai ce-i face e sora ta si ii acorzi intelegere, dar soarta fetitei e chiar numai in miinile tale si ale mamei tale. Aveti grija mare de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Am citit si eu mesajul postat de tine pe 12 si , terminandu-l de citit am vrut sa scriu acelasi lucru ca si Maria-Elena : suna la ACASA. Ei au prezentat povestile mai multor copii care au avut nevoie de ajutor ( de diverse feluri ) si nu cred ca or sa-ti intoarca spatele. E drept ca ar fi fost mai bine sa existe mai multa discretie , insa cand sunt in joc sanatatea si implicit viata unui copil pt. care tu lupti cu atata inversunare , faptul ca aduci povestea asta trista in vizorul publicului nu ar trebuie sa te opreasca. Poate s-ar putea face in asa fel incat sa se sesizeze ei , cumva din oficiu. Daca crezi ca vei putea face presiunilor si amenintarilor care vor urma din partea parintilor fetitei , incearca si acolo , ca pare a fi ultima solutie !
Sanatate , putere si curaj ! Asteptam vesti despre rezolvare cu brio a situatiei ! Si anunta-ne daca cei de ACASA au preluat subiectul !
Doamne-ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Bebi, ce ai mai facut? Ai reusit sa cazi la un acord cu sora ta? Si micuta ce mai face?
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Bebi,
te rog sa ne scrii ce se intimpla cu fetita.
Nu ne tine pe jar.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaBianca spune:

Imi pare foarte rau cand aud de cazuri de genul acesta. Ce e ce mai trist e ca acesti parinti iresponsabili nu au sa se schimbe, numai daca ceva radical se va intampla, altfel nu vad cum situatia se va imbunatati. Daca ati putea macar sa luati custodia asupra copilului,si chiar daca l-ati da in grija la altcineva ar fi mult mai bine decat unde este acum. Si cand te gandesti cate perechi de oameni responsabili care ar vrea sa adopte un copil sunt in lumea asta. Felicitari Bebi, esti o femeie formidabila, cu capul pe umeri si foarte responsabila!!!! Dumnezeu sa te binecuvinteze pe tine si pe copii tai si sper sa gasesti o solutie sa mai ajunti inca un suflet in lumea asta!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Nu am primit inca raspunsul de la Prot. Copilului.

Tot ce pot sa fac este sa ma duc o data la trei zile si sa-i duc de mancare. Am tot vrut, dar nu am reusit sa o iau sa-i cumpar sandalutze. Ba n-au vrut sa mi-o dea doua ore, ba veneau parintii ei, ba dormea.... cred ca erau numai pretexte.

Va mai scriu cand am noutati.

V-am pupat si va multumnesc pentru sprijin!

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Bebi, mai ai ceva vesti de la Protectia Copilului? M-a impresionat mult povestea nepotelei tale si sper din tot sufletul sa se rezolve cu bine
cristina73

Mergi la inceput