Ajutati-ma sa ajut un copil!

Ajutati-ma sa ajut un copil! | Autor: bebi

Link direct la acest mesaj

>>>>>>>>>>>

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Este o poveste f. trista.Si eu sunt de aceeasi parere ca un copil trebuie sa stea cu mama, dar in astfel de situatii este mai bine sa nu, fiinca copilul acela va fi un copil bun de nimic.Daca aveti posibilitatea tu si mama ta sa o cresteti este mai bine sa o luati voi, copilului ii va fi mai bine, iar voi veti fi cu sufletul impacat ca acest copil nu va fi unul din sutele de copii ai strazii?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Bebi, nu-i faci nici un rau copilului, parerea mea este ca mai bine la voi decât cu partintii ei, reali, care sunt niste idioti! Parerea mea e ca fetei îi va fi mult mai bine fara ei, decât cu ei!

Pupici si forta multa!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

GROAZNIC din mai multe motive: mai intii ca este vorba de un copil nevinovat care sufera din cauza unor parinti iresponsabili si apoi ca din pacate, este vorba de sora ta si durerea este de doua ori mai mare. Spui ca situatia a fost asa de la inceput... Nu am sa-ti spun eu ce trebuie sa faci, dar, raspunde-ti la intrebarea: daca s-ar intimpla ceva rau cu cea mica (Doamne fereste!!) cum te-ai simti? Ce ti-ai reprosa?? Iti doresc mult noroc si sunt sigura ca vei lua cea mai buna hotarire. Tine-ne la curent!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

E trist ce spui tu aici... din pacate nu toti copiii necajitzi au pe cineva ca tine. Eu zic sa-i oferi copilului sansa de a creste si de a alege mai tarziu cu cine va vrea sa stea si alaturi de cine vrea sa creasca.

Cu respect,
Florin Taloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Este adevarat ca pentru un copil este cel mai bine sa fie cu parintii lui, dar oamenii aceia nu se pot numi parinti. Cred ca faci ceea ce este mai bine pentru fetita.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

bebi draga, ai un suflet mare.Stiu ca ai o fetita de 8 luni si un pic.Iti va fi tare greu cu inca un copil dar trebuie sa incerci.Biata de ea, probabil ca e traumatizata nu numai fizic ci si sufleteste.Ce-o fi in mintea unora?In loc sa multumeasca in fiecare zi lui Dumnezeu ca le-a dat asa o comoara, nu pun nici un pret...groaznic.Daca te putem ajuta si cu altceva decat suport moral, nu ezita.De exemplu eu cunosc avocati cu suflet mare pe care am putea sa ii rugam sa se implice daca va fi cazul.Suntem alaturi de tine.
Nadina si Carina-mandarina

mnadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Pentru copil va fi extraordinar de bine sa fie cu tine. Dar cum Dumnezeu mai rezisti tu? Vei face fata cheltuielilor? Totusi, sa cresti 2 copii, o mama singura, va fi destul de dificil. Mai ales daca vrei sa-ti refaci si tu viata...

Oricum, ai o inima cum putini au.

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Nu am cuvinte sa va multumesc pentru incurajarile voastre!! Sunteti adevarate prietene(i)!

Eu nu stiu exact care e procedura pt ca nu ma pricep deloc la legi... Din cate am inteles de la inspectoarele de la Protectia Copilului, fetita va fi incredintata unei case de copii, urmand ca, apoi, sa fie incredintata mie sau mamei mele. Oricum, practic ea va locui cu mine.

Va rog, daca ma putei ajuta sa-mi spuneti care sunt conditiile pe care tb sa le indeplinesc! Orice detaliu imi poate fi folositor.

Va multumesc mult!

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Nu-i lasa sa se mai apropie de ea. Poate doar daca s-or trezi vreodata. Lupta pentru ea si Dumnezeu iti va arata si calea. Vei vedea ca vei reusi! Bebi, esti o femeie minunata!

Cu mult respect,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by Arhistefy

Pentru copil va fi extraordinar de bine sa fie cu tine. Dar cum Dumnezeu mai rezisti tu? Vei face fata cheltuielilor? Totusi, sa cresti 2 copii, o mama singura, va fi destul de dificil. Mai ales daca vrei sa-ti refaci si tu viata...

Oricum, ai o inima cum putini au.

Arhistefy

Mama mea va suporta o treime din cheltuieli si fetita va sta cu doamna respectiva. Stiu ca-mi va fi greu, dar nu ma pot rupe de ea doar am vazut-o crescand de cand avea 1 luna.

E o fetita atat de scumpa si desteapta. E calda si are mare nevoie de afectiune. Sper sa reusesc sa o ajut. Oricum, nu ma dau batuta, chiar daca el ma ameninta.

Love is all around

Mergi la inceput